Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

ElectroRing™-system fra E-Stim Systems

E-Stim Systems præsenterer det innovative ElectroRing™-system, som går langt videre end simple E-Stim-penisringe. Dette system er ikke kun udviklet som en dobbelt penisring, men det udvider også mulighederne for elektrostimulering ved at tilbyde en række forskellige muligheder, herunder kyskhed.

Mere information

32,90 €


-10%

29,61 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    ElectroRing™-systemet fra E-Stim Systems: Revolutionen inden for elektrostimulation af penis!

    E-Stim Systems præsenterer det innovative ElectroRing™-system, som går langt videre end simple E-Stim-penisringe. Dette system er ikke kun udviklet som en dobbelt penisring, men det udvider mulighederne for elektrostimulering ved at tilbyde en række forskellige muligheder, herunder kyskhed.

    De vigtigste funktioner i ElectroRing™-systemet fra E-Stim Systems:

    • Alsidigt og modulært design: Hver ElectroRing™ er designet til brug med E-Stim Systems' robuste 4 mm stik og er perfekt kompatibel med 4 mm lavprofilkablerne (artikel 3808). Stikkene er placeret på begge sider af penisringen, så kablerne kan tilsluttes fleksibelt.
    • Ægte bipolare fornemmelser: Systemet er en modulær bipolær enhed med to ringe adskilt af en isolator for at give betagende bipolære fornemmelser. Typisk placeres en større ring bag testiklerne, og en mindre ring placeres på penisskaftet og fastgøres med to tommelfingerskruer for nem og effektiv brug.
    • Brug som kyskhedsanordning: For ekstra sikkerhed i en BDSM-sammenhæng kan de riflede skruer udskiftes med sekskantede skruer, så systemet ikke kan fjernes af den underdanige mand uden passende værktøj (se tilbehørssæt).
    • Talrige størrelser: Med størrelser fra 30 mm til 65 mm (indvendig diameter) i en satineret, slidstærk finish er der en størrelse, der passer til ethvert behov.
    • Alsidig: Som en del af det nye BiPolar ElectroRing™-system kan disse ringe også bruges som en enkelt mono-elektrode eller som en simpel metalpenisring.
    • Materiale af høj kvalitet: Hver ElectroRing™ er fremstillet af en aluminiumslegering af rumfartskvalitet med 4 mm stik i toppen. Selv om ringen har to stik, anbefales det ikke at tilslutte begge til den samme kanal, hvis der kun bruges én ring.


    Størrelsesvejledning:

    Brug et målebånd til at måle omkredsen af penisskaftet og bag testiklerne.
    Vælg to ringdiametre, der svarer til omkredsen omkring penisskaftet og bag testiklerne. Ringene skal sidde tæt, når de er erigerede, men ikke for stramt.
    Brug tabellen til at omregne omkredsen til ringens indvendige diameter.

    ElectroRing™-systemet fra E-Stim Systems: En ny dimension inden for peniselektrostimulation.

    ElectroRing™-systemet tilbyder en unik og moderne tilgang til elektrostimulation af penis og testikler ved at kombinere den stimulerende effekt af elektrostimulation med den fysiske fornemmelse af penisringe. Uanset om du er på udkig efter en kyskhedsoplevelse eller ønsker mere intens elektrostimulering, tilbyder ElectroRing™-systemet en sikker, effektiv og alsidig løsning til dine behov.

    E-Stim Systems Electro Ring fås i forskellige ringstørrelser, så den passer til dine behov. Vi anbefaler, at du ikke vælger en ring, der er for stram, da det kan påvirke blodcirkulationen, og ikke for stor, da jo mindre ringen rører ved huden, jo mere sandsynligt er det, at den er ubehagelig. Ringens diameter er indgraveret på forsiden af ElectroRing™.

    Hvis der kun bruges én ring, skal der bruges en anden elektrode (f.eks. en selvklæbende E-Stim-elektrode), så strømmen kan flyde. Til ringene anbefaler vi vores vandbaserede ledende elektrodegel ESHOCK, da den forbedrer kontakten og elektrostimuleringen.

    For optimal brug er det nødvendigt at kombinere ringene med ElectroRing™-tilbehørspakken, da det innovative koncept kræver to ringe. Kombiner disse to produkter for at få en intens elektrostimuleringsoplevelse, der er helt tilpasset dig og dine præferencer.

    Flere detaljer:

    • ElectroRing™-systemet fra E-Stim Systems: Revolutionen inden for elektrostimulering af penis og testikler.
    • Fås i forskellige størrelser med indvendige diametre fra 30 mm til 65 mm.
    • Den indvendige diameter på hver ring er indgraveret på forsiden, så den er nem at identificere.
    • Vi anbefaler at bruge den sammen med vores vandbaserede, ledende gel ESHOCK for at forbedre kontakten og elektrostimuleringen.
    • Bemærk: ElectroRing™-ringene leveres ikke med tilbehør (isolator, skruer osv.). Du skal bestille tilbehørspakken til dette.
    • Dimensioner: ElectroRing™-serien fra E-Stim Systems tilbyder en række forskellige størrelser, der passer til forskellige anvendelser. 30 mm ElectroRing™ har en indre diameter på 30 mm, en omkreds på 94 mm og vejer 26 gram. 35 mm ElectroRing™ er lidt større, har en indvendig diameter på 35 mm, en omkreds på 110 mm og vejer 28 gram. 40 mm ElectroRing™ har en indvendig diameter på 40 mm, en omkreds på 126 mm og vejer 30 gram. 45 mm ElectroRing™ har en indvendig diameter på 45 mm, en omkreds på 141 mm og vejer 32 gram. For dem, der foretrækker en større diameter, har 50 mm ElectroRing™ en indvendig diameter på 50 mm, en omkreds på 157 mm og en vægt på 36 gram. 55 mm ElectroRing™ har en indvendig diameter på 55 mm, en omkreds på 172 mm og vejer også 36 gram. 60 mm ElectroRing™ har en indvendig diameter på 60 mm, en omkreds på 188 mm og vejer 38 gram. Endelig har 65 mm ElectroRing™, den største i serien, en indvendig diameter på 65 mm, en omkreds på 204 mm og vejer også 38 gram. Hver af disse størrelser i ElectroRing™-serien er designet til at være behagelige og effektive til en lang række forskellige former for elektrostimulation.
    • Størrelse: Brug et målebånd af papir eller stof til at måle penisskaftet og området bag testiklerne. Den ene ring skal være stor nok til at passe bag testiklerne, og den anden ring skal være stor nok til at passe rundt om penisskaftet. Det er den omkreds, du skal bruge. Tabellen hjælper dig med at konvertere den til den indre ringdiameter. Vælg de to ringdiametre, du har brug for. Ringene skal sidde godt og ikke være for stramme, når penis er erigeret. Hvis ringene er for stramme, kan det føre til ubehagelige indsnævringer, og hvis de er for løse, kan det føre til ubehagelige fornemmelser.
    • Fremstillet i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsregler i EU og Storbritannien.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    ElectroRing™-system fra E-Stim Systems

    ElectroRing™-system fra E-Stim Systems

    E-Stim Systems præsenterer det innovative ElectroRing™-system, som går langt videre end simple E-Stim-penisringe. Dette system er ikke kun udviklet som en dobbelt penisring, men det udvider også mulighederne for elektrostimulering ved at tilbyde en række forskellige muligheder, herunder kyskhed.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: