Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Penisringe 

Den store online shop for penisringe: En penis så hård som stål, stor og fyldig og med langvarig stabilitet under sex takket være vores moderne penisringe!

En hård erektion er garanteret: uanset om det er en silikone penisring eller en metal cock ring. Vi har penisringe i alle størrelser og materialer.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 121 elementer
Vis 1 - 12 af 121 elementer

Med vores penisring får du dit livs hårdeste erektion!

 

En penis så hård som stål og så udholdende som en olympisk maratonløber. MEO®s penisring giver naturligvis en enorm erektionsstyrke og mere sjov under sex.

 

En penisring kan, når den sidder tæt omkring penis og testikler, ikke bare gøre din penis større og hårdere, men også få dig til at holde længere og opleve en mere intens orgasme.

 

MEO®'s penisring stuver blodet i svulmelegemet og forhindrer det i at strømme ud af penis gennem venerne. Du får en stenhård, svulmende erektion på ingen tid.

 

Selv med en mild form for erektil dysfunktion kan en penisring fra MEO® hjælpe med at styrke og vedligeholde en erektion.

 

Og så ser den i øvrigt ret imponerende ud. Fra lille penis til kæmpe penis på under ti sekunder!

 

Hvad gør en penisring eller manchet ellers?

 

  • bedre erektionskvalitet: hårdere, bedre og stærkere!
  • penis ser meget større ud!
  • Kvinder og mænd kan lide det lige meget!
  • en penisring kan også bruges til at træne en længere erektil funktion!
  • ved at forsinke orgasmen bliver følelsen under klimaks endnu mere intens!

 

Justerbar penisring, penisringsæt til afprøvning

 

Til alle dem, der er ivrige efter at prøve en penisring, men ikke har et målebånd ved hånden, præsenterer MEO dette praktiske penisringssæt i tre størrelser. Så selv en nybegynder kan komfortabelt teste den vidunderlige effekt af blodstase og en ekstremt hård erektion. Ringene kan bæres rundt om penis eller penis og testikler på samme tid. Klik her for Cock Ring Set (klik her).

 

Gode penisringe i et overblik

 

Hvis du vil prøve en penisring, skal du ikke tage den første den bedste. En penisring skal sidde godt og sikkert og være behagelig at have på. Derfor er det værd at investere lidt mere i en penisring og vælge kvalitet. I vores penisring-shop kan du med garanti finde den perfekte model til dig:

 

Læderpikring eller læderpenisring

 

En læderpikring er meget behagelig at have på. Vores mest populære penisring af læder er modellen Cock Ring Separator, klik her. En læderpikring kan normalt justeres i størrelse ved hjælp af et spænde eller en trykknap. Det er derfor en ideel, størrelsesjusterbar pikring til begyndere og avancerede spillere. CAZZOMEO® Penisring er en Cock Ring lavet af læder, som kan forlænge erektionsperioden enormt på grund af dens tætte pasform.

 

Pikring lavet af rustfrit stål, penisring lavet af rustfrit stål

 

Vores Cock Ring eller Penis Ring i rustfrit stål er meget populære blandt mænd. Takket være deres imponerende udseende er de ikke kun den perfekte potensforlænger, men giver også mere sjov under sex.

 

Pikring af metal, penisring af metal

 

MEO®s penisring af metal gør ikke kun din penis hårdere og større, men forsinker også udløsningen. Så du kan nyde endnu længere og mere intense orgasmer, når du onanerer eller har sex.

 

Penisring med skjult videokamera

 

The Cock Cam - Ja, det er præcis, hvad det lyder som! Det er et mikrokamera, der kan placeres rundt om din penis som en pikring, så du kan optage alle dine erotiske øjeblikke. Dette spændende produkt er det første af sin slags på markedet og vil tage dine hjemmevideoer til det næste niveau.

 

Penisring af silikone

 

BeauGosse penisring i silikone sidder tæt omkring din penis takket være den fleksible silikone, fordi den både er fast og elastisk og også særlig bred. Så du kan nyde det ophidsende tryk, der hjælper dig med at opnå en utrolig intens orgasme.

 

Penisring af gummi

 

Vores gummipikring forstørrer penis, gør den hård som stål og kan bæres som et smykke omkring penis og testikler eller omkring glans. Når vores penisring bæres under bukserne, kommer en fyldig pakke til syne mellem benene.

 

Penisring i metal og silikone

 

En ædel kombination af rustfrit stål og silikone samt et farveskema baseret på den velkendte "hanky code" gør MEO's penisring til både et design- og nydelsesobjekt. Denne penisring er perfekt tilpasset den mandlige anatomi og sikrer en fast stådreng og en langvarig erektion.

 

Pikring med magnetisk lukning, penisring med magnetisk lukning

 

Vores magnetiske penisring er svaret på det ældgamle spørgsmål: "Hvordan kan jeg tage en penisring på og tage den af igen på trods af en hård erektion?"I modsætning til konventionelle penisringe har "Oh So Easy" Donut penisringe et aftageligt magnetisk segment, der gør det meget nemt både at tage penisringen på og af. Specielt designede permanente magneter sikrer, at vores penisring forbliver sikker og stram selv under den hårdeste brug, og indtil du vil tage den af igen.

 

Penisring i kombination med butt plug

 

Penisringen med butt plug passer perfekt til din krop og giver en hård stådreng, mens buttpluggen giver anal nydelse og stimulerer prostata. Penisringen sættes rundt om penis og testikler som en almindelig pikring, og derefter føres butt plug ind i anus med et let tryk.

 

Penisring med indgravering

 

Vores indgraverede penis ring er svær at slå, når det gælder eksklusivitet, fordi hver model er strengt begrænset. Eksplicitte indgraveringer giver det ekstra kick, når du f_ck.

 

Cock Ring SM, penisring med torne

 

Fra blød til hård: Vores BDSM-pikring er nem at åbne og lukke. Integrerede torne giver ekstra "stimulation". Vores penisringe tages på, når de ikke er erigerede.

 

Penisring med e-stim eller elektrosex-pikringe

 

Med en elektropenisring (Estim) får du - takket være blodstaseeffekten - en stærk erektion, samtidig med at du bliver stimuleret til ekstase af stimulationsstrømmen. MEO®'s Cock Ring stuver blodet i svulmelegemerne. Det forhindres i at strømme ud af penis gennem venerne. Det giver dig en stenhård, svulmende erektion på få sekunder. I kombination med vores apparater, f.eks. MEO SexBox, stimulerer strømimpulserne alle følsomme lystnerver. De kan udløse ekstreme, ekstatiske følelser.

 

Billig penisring, billig pikring

 

Med denne gennemførte penisring er der intet, der kan holde dig tilbage! En billig penisring, der ikke lader noget tilbage at ønske. Tag den på, og nyd længerevarende og mere intens sex. Da penisringen er lavet af rustfrit stål, er den ikke fleksibel som vores andre penisringe af gummi eller silikone. Derfor skal den trækkes over penis før erektionen, om nødvendigt med lidt Aquameo® glidecreme.

 

Luksus penisring, design penisringe

 

Dette er tysk håndværk: præcist udformet luksuspenisring i et særligt ædelt look med en bulet, oval form. Den behagelige bærekomfort (takket være den særlige geometri i vores penisring) garanterer en hård OG særligt langvarig erektion.

 

Donut Pikring, penisring Donut

 

Denne ekstra tunge Donut penisring er den perfekte model til rigtige mænd. Vores penisring omslutter penis og testikler som en fast hånd og giver en ekstrem følelse af komfort. Vores penisring gør din penis hård, tyk og fyldig og giver en langvarig hammererektion. Fås også som glansring eller penisring. Båret rundt om penis og testikler omslutter vores pikring dine "juveler" og skubber dem langt frem. Den ideelle bredde på vores penisringe kombineret med det perfekt graduerede udvalg af størrelser fra 25 til 55 mm ø sikrer en perfekt pasform.

 

Penisring med ball stretcher, penismanchet

 

En penismanchet (penisring med testikelring) er en gennemprøvet kombination af penisring og testikelring. Fremstillet af blødt, slidstærkt og derfor langtidsholdbart koskind. Med spænder eller trykknapper af sort stål.

 

Der findes andre penisringe, som er særligt velegnede til avancerede brugere. Nogle ringe kan udstyres med en butt plugdildo eller penis-plug.

 

Hvad skal du ellers vide om penisringe?

 

  • Brug glidecreme, når du sætter penisringe på: Penisringen skal altid sættes på med lidt glidecreme. En glidecreme som Aquameo er bedst, da den er kompatibel med næsten alle materialer. Smøremidlet gør det også lettere at tage penisringen af igen.
  • Sæt en tidsgrænse: Hvor længe kan jeg gå med en penisring? Som regel bør en penisring ikke bæres i mere end 20 minutter ad gangen. Hvis du føler følelsesløshed eller smerte inden da, skal penisringen fjernes med det samme.
  • Fjernelse af penisringen: Penisringen kan fjernes, så snart penis er slap igen. Du skal være forsigtig med ikke at hive noget kønshår ud. Det anbefales generelt at barbere kønsbehåringen, før man tager en penisring på.
  • Vigtigt: Du må aldrig falde i søvn med en penisring på.

 

Hvordan bærer jeg en penisring?

 

Penisringe kan bæres rundt om penisskaftet eller penisskaftet og testiklerne på samme tid, ved den såkaldte basis af penis. Normalt bæres penisringe ved basis af penis. De kan dog også bæres under spidsen af penis eller midt på penisskaftet. Det gælder som regel penisringe med vibration som vores MOTOVIBE-penisring.

 

Penisringe, der kan placeres omkring penisroden, skal bæres, når penis ikke er erigeret. For at gøre dette kan du først glide den over testiklerne og derefter rundt om penis.

 

Penisring og kondom? Sådan fungerer det at bruge kondom sammen med en penisring

 

At bruge kondom sammen med en penisring er faktisk uproblematisk og kan endda være gavnligt. Hvis det er første gang, du bruger en penisring, kan du måske undre dig over, om du skal tage kondomet eller penisringen på først Hører cockringen til under eller over kondomet? Hvis du tager kondomet på først, har du den ekstra fordel, at penisringen også holder kondomet på plads. Denne mulighed giver derfor ekstra sikkerhed. Så sæt kondomet på først og derefter penisringen over kondomet.

 

Fjernelse af en penisring - sådan fungerer det uden smerte

 

Det er ikke noget problem at fjerne en penisring, hvis du har købt den rigtige penisring - dvs. en, der passer perfekt i størrelsen. Sådan finder du den rigtige størrelse til penisringen.

 

At fjerne penisringen er kun et problem, hvis du har valgt en model, der er for lille. Hvis du vil være på den sikre side, skal du vælge en elastisk gummimodel eller en magnetisk penisring.

 

Hvordan tager jeg mål til en penisring?

 

Find ud af den rigtige størrelse til en penisring: Hvilken størrelse er perfekt til mig, og hvor længe kan jeg gå med en penisring? Hvor længe kan man gå med en penisring?

 

En pikring, skaftring eller glansring skal kun bæres så længe, som du synes, det er behageligt. HER kan du downloade en vejledning, der forklarer, hvordan du tager en penisring på, og som giver detaljerede råd om, hvordan du vælger den rigtige størrelse. Vejledningen følger også med alle penisringe fra MEO eller kan rekvireres hos os på telefon. Generelt skal en pikring eller penisring udøve et tryk, der opleves som behageligt, men den må heller ikke være for stram. Baseret på vores erfaring som postordre-leverandør af penisringe, er en diameter på 45 mm velegnet til normale penisstørrelser (når penisringen bæres rundt om penis og testikler). Endnu en gang gør lidt Aquameo smøregel det lettere at tage den på!

 

Hvordan tager jeg en penisring på?

 

Hvordan tager jeg en penisring på, har du sikkert allerede spurgt dig selv. Intet kunne være nemmere! Du kan downloade vores illustrerede vejledning til at tage en cockring på via følgende link: Cock Ring Instruktionsmanual

 

Du har informeret dig selv og vil gerne bestille den rigtige cockring til dig?

 

Du finder et stort udvalg i MEO Penis Ring Online Shop i kategorien Penisringe.