Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penis sleeves og penis covers

Nyhedsbrev

Penis sleeves og penis covers 

Det er slut med bare at drømme om at have en stor, tyk og fyldig penis! Et penis sleeve er præcis det, der vil opfylde dine drømme og tilfredsstille din partner! Med et penissleeve bliver anal og vaginal penetration endnu mere intens og spændende! Med eller uden en integreret penisring til at øge erektionen er et penissleeve en af de hurtigste ...

Det er slut med bare at drømme om at have en stor, tyk og fyldig penis! Et penis sleeve er præcis det, der vil opfylde dine drømme og tilfredsstille din partner! Med et penissleeve bliver anal og vaginal penetration endnu mere intens og spændende! Med eller uden en integreret penisring til at øge erektionen er et penissleeve en af de hurtigste og nemmeste måder at forbedre og oplive dit sexliv på.

Mere
12
pr. side
Vis 1 - 12 af 17 elementer
Vis 1 - 12 af 17 elementer

Hvad du bør vide om penis sleeves

Penis sleeves giver mere længde og tykkelse, hvilket kan føre til mere selvtillid og mere sjov under sex.

Penis sleeves bruges også til at få en hårdere erektion. På grund af penis sleeves' tæthed opsamles blodet bedre i penis og sikrer en hårdere erektion. Penissleeves er også et ideelt hjælpemiddel til for tidlig sædafgang, da de reducerer følsomheden betydeligt. Penis sleeves kan bruges som en penis erstatning, hvis en erektion ikke længere er mulig (modeller lavet af stabile, hårdere materialer er særligt velegnede her).

Den perfekte penisstørrelse er sandsynligvis det vigtigste spørgsmål inden for seksualitet for så mange mænd. Er den for lille, for stor, for tyk, for tynd?

Næsten 70% af de 200 mænd, der deltog i en universitetsundersøgelse, sagde, at de først og fremmest bekymrede sig om deres højde, vægt og frem for alt størrelsen på deres penis. Selvfølgelig er selv en lang og tyk penis ingen garanti for, at din partner får en orgasme.

Tværtimod: god sex kender ingen størrelse. Det afhænger snarere af den rigtige stilling, en masse indlevelse, stimulering af de erogene zoner og også af den pågældende kvindes/mands kropsfornemmelse og humør.

Men selv hvis det eneste problem er længden, er der nogle hjælpemidler, der kan kompensere for den manglende størrelse eller for lille penisomkreds. Det kan for eksempel være penis sleeves. De gør din penis længere og tykkere eller sørger for, at din partner føler mere under sex takket være deres særlige struktur.

Hvad er penis sleeves, og hvem er de egnet til?

Penis sleeveser sexlegetøj, som regel lavet af silikone eller andre fleksible materialer, som trækkes over penis og nogle gange også over testiklerne på samme måde som kondomer.

I modsætning til kondomer kan penis sleeves dog genbruges et ubegrænset antal gange og er ikke beregnet til at forhindre graviditet eller beskytte mod infektion. De er snarere en slags anden hud over din penis og indsættes også i vagina eller anus under sex. Penis sleeves er derfor velegnede til både heteroseksuelle og homoseksuelle mænd.

Penis sleeves: for en længere og tykkere penis

Nogle penis sleeves har også den funktion, at de forlænger eller udvider penis. Det gør, at din partner kan mærke mere under sex, og at G-punktet eller prostata kan stimuleres mere. Nogle penis sleeves har også en nubret eller rillet tekstur på ydersiden, så penetrationen føles endnu mere intens for din partner. Du kan også bruge disse penis sleeves, selv om din penis har en helt 'normal' størrelse - bare for at få lidt mere variation og sjov under sex.

Penis sleeves: for mere udholdenhed under sex

Da nogle penis sleeves reducerer friktionen af din rigtige penis i skeden eller anus, vil du ikke føle så meget under penetration, som du ville uden penis sleeves. Det er derfor, mange mænd bruger penis sleeves til at udskyde deres orgasme.

Penis sleeves: for en hårdere erektion

Tætheden i penis sleevet koncentrerer blodet mere i din penis, så penis sleeves kan også give bedre udholdenhed og en hårdere erektion. Faktisk blev de udviklet til dette formål.

Der findes også modeller, hvor to ringe er forbundet med en tynd stang, en til penisskaftet og en til glans. Denne konstruktion gør ikke penis længere eller bredere, men den hjælper den med at rette sig op. I de nævnte tilfælde er sleeves derfor også velegnede til at støtte erektil dysfunktion.

Hvad betyder "erektil dysfunktion"?

Erektil dysfunktion, også kendt som erektil dysfunktion, impotens eller potensforstyrrelse, opstår, når penis ikke bliver hård nok før sex eller bliver slap for tidligt under sex, hvilket gør normalt samleje umuligt. Derudover virker 2/3 af alle forsøg ikke, og dette problem fortsætter over en længere periode. Så hvis du f.eks. ikke kunne have sex i går, fordi du var så stresset, så er det selvfølgelig ikke en potensforstyrrelse.

Årsagerne til en potensforstyrrelse er meget forskellige. Især hos unge mænd er der ofte tale om psykologiske udløsere som stressrelaterede problemer i parforholdet, depression etc. Disse bør drøftes med en psykolog eller rådgiver. Disse bør derefter diskuteres mere detaljeret med en psykolog eller psykoterapeut. Erektil dysfunktion, på den anden side, forekommer normalt hos ældre mænd. Erektil dysfunktion udløses som regel af fysiske klager som vaskulær sygdom (arteriosklerose) eller andre kredsløbsforstyrrelser forårsaget af f.eks. diabetes, forhøjet blodtryk eller lipometaboliske lidelser. Her hjælper en livsstilsændring ofte, dvs. mindre fed mad, ingen cigaretter, alkohol i moderate mængder, mere motion. Derudover kan testosteronmangel eller bivirkninger af medicin også være mulige årsager. Nogle gange kan impotens endda gå så vidt, at mænd slet ikke kan få erektion længere. Penis sleeves i form af f.eks. penisproteser, som ligner penis meget og kan spændes fast, kan hjælpe med at få et tilfredsstillende sexliv alligevel.

Fordelene ved penis sleeves i et overblik:

 • Sleeves giver din penis mere kraft, længde og tykkelse
 • Penis sleeves med nubre giver ekstra stimulation af vagina eller anus
 • Penis sleeves skaber mere friktionsoverflade og dermed mere ophidselse
 • hjælper med at opretholde en erektion og/eller gøre den hårdere
 • Penis sleeves kan bruges som peniserstatning, hvis en erektion ikke længere er mulig (modeller lavet af stabile, hårdere materialer)
 • Penis sleeves forsinker ejakulationen, afhængigt af modellen
 • Giver mere variation i elskov
 • Penis sleeves kan sættes over en dildo eller vibrator (penis sleeves er derfor også velegnede til kvinder)


Hvilke typer penis sleeves findes der?

Udvalget af penis sleeves er meget forskelligt. De fleste sleeves er dog formet som et tykkere kondom, har ofte en nubret eller rillet tekstur og trækkes stramt over penis. Denne type penis sleeve fungerer simpelthen som et behageligt sexlegetøj, der krydrer dit sexliv og desuden stimulerer din kærestes vagina eller din elskers anus.

Andre varianter er også kendt som penis sleeves. Deres funktion er den samme som de ovennævnte penis sleeves, men de har ingen spids. Sleevet dækker derfor kun penisskaftet, men glans er blottet. Det betyder, at du føler meget mere, når du trænger ind i din partner.

Sleeves eller manchetter, der vibrerer eller også har en klitorisstimulator, giver endnu mere nydelse. Dette sexlegetøj svarer til de populære vibratorer Rabbit Vibratorer.

Og så er der modeller, der ligner store penisser, hænder eller en knytnæve. De bruges normalt til at gøre din penis ekstremt lang og give den mere omkreds. De reducerer også følelsen under penetration, så du kan holde endnu længere under sex.

En oversigt over de forskellige typer penis sleeves

 • Penis sleeves med nubre: Skaber intense, ophidsende fornemmelser i vagina eller analområdet
 • Penis sleeve: Passer kun rundt om skaftet på din penis; kan også bruges som en penisring for at øge erektionen
 • Vibrerende penissleeve: Ekstra ophidselse gennem vibrationer
 • Penisforlænger: For mere længde og omkreds; mulighed for mere intens stimulering af G-punkt og A-punkt
 • Real Feeling Penis Sleeve: Ligner en ægte, hudfarvet penis med blodårer
 • Penis sleeves med mesh-struktur: Svarer til penis sleeves med nubber, men den mesh-lignende struktur skaber en endnu mere unik fornemmelse i vagina eller anus
 • Penissleeve med integreret testikelring: Kan fastgøres til pungen for at forhindre, at den glider, og komprimere testiklerne en smule, hvilket giver længere udholdenhed
 • Penissleeve med klitorisstimulator: Som med kaninvibratorerne er der en lille, buet forlængelse på sleevets skaft, som stimulerer klitoris
 • Penis sleeve med integreret masturbator: Indgangen til sleevet ligner en vagina med realistisk formede skamlæber eller en mandlig anus; ligner en masturbator, men er egnet til indføring i en rigtig vagina/anus


De forskellige penis-sleeves er også forskellige med hensyn til form, farve og materiale. Da penis sleeves generelt skal være meget elastiske, er de som regel lavet af TPE, silikone, latex eller PVC.