Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

Vibratorer 

En vibrator giver variation i dit sexliv, uanset om det er en analvibrator eller en G-punktsvibrator.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 129 elementer
Vis 1 - 12 af 129 elementer

Vibratorer er et elektromekanisk sexlegetøj, der kan være lavet af forskellige materialer, og som vibrerer ved hjælp af en eller flere motorer. Vibratorer er sexlegetøj, der kan bruges af både mænd og kvinder. Vibratorer bruges til at stimulere forskellige dele af kroppen og kønsområdet - vaginalt, klitoralt, analt og penis.

Når du køber en vibrator, bør du sikre dig, at den er lavet af hudvenlig silikone af medicinsk kvalitet. Der findes både batteridrevne og genopladelige vibratorer. De er ofte lidt billigere og egner sig især til begyndere, der gerne vil prøve en vibrator. Genopladelige vibratorer er som regel også vandtætte, så du kan sagtens bruge dem i badet eller under bruseren.

Hvilke typer vibratorer findes der?

Hos MEO kategoriserer vi vibratorer efter den måde, de bruges på, eller den del af kroppen, de stimulerer:

 • Den klassiske vibrator: Denne vibrator har normalt et lige skaft, som bruges til at stimulere kvinder vaginalt. Klassiske vibratorer er særligt velegnede til begyndere, der gerne vil prøve et sexlegetøj.
 • Lay-on-vibratoren: Disse for det meste flade, anatomisk formede vibratorer bruges til udvendig stimulering. Kvinder kan bruge dem til at forkæle sig selv klitoralt under solosex eller under samleje. Lay-on-vibratoren kan også bruges til at stimulere partnerens testikler, penisskaft eller brystvorter under forspil.
 • Rabbit-vibrator: Denne vibrator har to stimuleringsarme - en lille til klitoris og en større, som indføres vaginalt. På den måde kan kvinder blive forkælet på to hotspots på samme tid.
 • G-punktsvibratorer: Disse vibratorer er kendetegnet ved deres stærkt buede skaft. Det føres ind i skeden. Spidsen af vibratoren peger mod navlen. Den buede spids masseres mod den øvre skedevæg med et let tryk for at stimulere G-punktet.
 • Fingervibratorer: Som navnet antyder, kan disse små vibratorer skubbes over fingrene. Det betyder, at de kan bruges meget fleksibelt og på mange forskellige måder under samleje eller onani. Fingervibratorer er velegnede til udvendig stimulation for både mænd og kvinder.
 • Prostata-vibratorer: Prostata-stimulatorer eller prostata-dildoer giver unik nydelse! Disse vibratorer er specielt formet til at stimulere prostata og P-punktet. Det "mandlige G-punkt", som ligger ca. 5 til 7 cm bag anus og giver ekstraordinære fornemmelser, får desværre ofte alt for lidt opmærksomhed. Med prostatavibratorer kan du give dette mandlige nydelsescenter den opmærksomhed, det fortjener!
 • Penisvibrator: Mænd kan også stimulere deres penis med kraftige vibrationer. Ligesom masturbatorer har vibratorer til mænd ofte et hus med en åbning, som penis føres ind i. Dette sexlegetøj giver vibrerende og rytmiske impulser for mere intensitet under solosex.
 • Parvibrator: Parvibratorer har ofte en C-form, hvor den smalle ende føres ind i skeden, mens den tykkere ende hviler på klitoris. Kvinden bærer legetøjet under samlejet. Under vaginalsex mærker begge parter vibrationerne - perfekt til fælles klimaks.
 • Analvibrator: Der findes forskellige vibratorer til anus. De fleste er konisk formede som en analplug, hvilket gør indføringen lettere. Der findes dog også analvibratorer med et buet skaft, som mest er beregnet til mænd og bruges til at massere prostata. Disse vibratorer når mandens G-punkt meget specifikt takket være den buede spids.
 • Minivibrator: En minivibrator er lille og perfekt til rejsen! Der findes også minivibratorer i næsten alle vibratorkategorier. Deres kompakte størrelse gør dem til den perfekte rejseledsager.
 • Vibrator med fjernbetjening: Håndfri nydelse - det er, hvad vibratorer med fjernbetjening tilbyder. Fjernbetjeningen betyder, at du ikke behøver at pille ved vibratoren for at skifte mellem de forskellige programmer. De såkaldte vibro-æg er små vibratorer, der indføres vaginalt eller analt og styres med en fjernbetjening. De er et populært legetøj for par. Manden eller kvinden bærer det lille vibratoræg inde i sig, mens partneren holder fjernbetjeningen i hånden - uanset om det er uden for eller inden for deres egne fire vægge.
 • App-styrede vibratorer: Siden fremkomsten af apps og smartphones har app-styrede vibratorer også fundet vej til markedet for sexlegetøj. Nogle af disse apps giver mulighed for at få vibratorerne til at vibrere over lange afstande. Det er f.eks. ideelt for par, der lever i et langdistanceforhold. Den ene af de to partnere kan bruge appen til at styre de vibrationer, der forkæler partneren, fra stort set hvor som helst i verden.
 • Vægmassageapparater: Dette sexlegetøj kan bruges til at massere, men også til at stimulere eksterne stimuleringspunkter. Vibratorer har normalt et langt håndtag og et rundt massagehoved, der vibrerer, masserer og stimulerer kraftigt.


Hvad skal jeg holde øje med, når jeg køber en vibrator?

Glidecreme: De fleste af de vibratorer, du kan bestille her hos MEO, er lavet af silikone af høj kvalitet. Derfor anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme som Aquameo. Et silikonebaseret smøremiddel eller olier kan beskadige silikonematerialet og muligvis opløse det.

Rengøring: Vibratorer er som regel nemme at rengøre med lidt vand og sæbe. Ved stænktætte vibratorer skal du sørge for, at der ikke kommer vand ind i huset. Rengøringssprays som VERYCLEAN eller INSTACLEAN har en særlig antibakteriel formel, der skånsomt renser materialet.

Hvad er forskellen på en vibrator og en dildo eller pulsator?

Vibratorer og dildoer er klassisk sexlegetøj, der ofte har samme form som dildoer. Den største forskel er, at dildoer ikke vibrerer. De er et ideelt produkt til begyndere, der gerne vil prøve et stykke sexlegetøj.

Pulsatorer er en helt særlig type vibrator. De vibrerer ikke kun, men efterligner også stødbevægelser, ligesom under rigtig sex. De er velegnede til alle, der allerede har lidt mere erfaring med sexlegetøj.