Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer af glas

Nyhedsbrev

Dildoer af glas 

Køb glasdildoer online - hos MEO finder du et stilfuldt udvalg af glasdildoer og sexlegetøj i glas.

Vis 1 - 8 af 8 elementer
Vis 1 - 8 af 8 elementer

Dildoer af glas: Alt hvad du behøver at vide

Glasdildoer eller dildoer af glas, der er tilgængelige på internettet, er lavet af ubrydeligt glas, kvarts eller krystal. Det ubrydelige glas, der bruges til at fremstille sexlegetøj, er et ekstremt sensuelt materiale, det føles behageligt og glat. Glasdildoer, glasplugs, glasjadeæg er eksempler på luksussexlegetøj, linjerne er mere buede, mere raffinerede, så meget, at de ligner rigtige designerobjekter! En af de vigtigste fordele ved glasdildoer er deres lange levetid. Hvis du passer godt på dem, vil de holde hele livet!

Glas er også allergivenligt og kan bruges med alle typer glidecreme: Vand, silikone, oliebaserede glidecremer. Alt sexlegetøj af glas er 100% ikke-porøst, hvilket betyder, at det ikke absorberer forurenende stoffer eller støv. Hvis du køber en glasdildo online, skal du sikre dig, at glasset er lavet af medicinsk borosilikat, en type krystal, der ikke indeholder bly.

Hos MEO finder du glasdildoer af høj kvalitet, der er endnu glattere og mere sikre. Vælg den diameter på glasdildoen, der passer bedst til din krop for at øge din nydelse. Den holder for evigt.

Dildo: Forskel på glasdildo og silikonedildo

En silikonedildo er bestemt et populært sexlegetøj og foretrækkes af mange kvinder, især hvis det er en realistisk dildo. Hvis du endnu ikke ejer en glasdildo, er det nu, du skal prøve en intens, hård og unik penetrationsoplevelse. Dette unisex-sexlegetøj kan bruges af både mænd og kvinder! For mange er tanken om at føre en glasdildo ind i kroppen svær at forestille sig. De mest almindelige spørgsmål er: "Hvad hvis den går i stykker?" "Er de virkelig ubrydelige?" Men glasdildoer er ret sikre, fordi de er lavet af Pyrex, et robust materiale, der er kendt for at modstå temperaturændringer og have en lav udvidelseskoefficient. Pyrex sikrer, at glasdildoen forbliver stabil under anal og vaginal sex. Glas er et materiale, der er lettere at rengøre end medicinsk silikone. Begge er ikke-porøse materialer, men glas er mere hygiejnisk og derfor særligt velegnet. Silikone-dildoer har helt klart den fordel, at de er fleksible, mens glas er et meget hårdt og ufleksibelt materiale. Så hvis du foretrækker at bruge fleksibelt sexlegetøj, der bevæger sig med din krop, er glas måske ikke egnet, men hvis du kan lide stærk penetration, er glas fantastisk. Glasdildoen kan også bruges af folk, der er allergiske over for silikone eller medicinsk silikone i sexlegetøj.

Sådan bruger du glasdildoer: erotisk temperaturleg

Glasdildoer kan opvarmes i varmt vand eller afkøles med is til erotisk leg for to. Hvis du bliver ophidset af temperatursvingninger, er sexlegetøj af glas ekstremt nyttigt til sex, fordi det kan modstå ekstreme temperaturer! Opvarm dit glassexlegetøj i en skål med varmt, ikke kogende, vand, eller køl det ned, men læg det ikke i fryseren, du kan højst prøve det i køleskabet i et par minutter. Før du bruger en glasdildo i dine private dele, skal du lave en temperaturtest på din underarm for at sikre, at den ikke er for varm eller for kold - husk, at de vaginale og anale slimhinder er meget følsomme!

Sex i brusebad eller badekar med glasdildoer

Glas er også fantastisk til onani eller sex ibrusebadet, som kræver en silikone glidecreme, der ikke vaskes af med vand, fordi det ikke er vandopløseligt. Og netop fordi man kan bruge masser af silikone glidecreme på sexlegetøj, er sex i badet med en glasdildo bedre. Advarsler: Pas på ikke at tabe den i badet eller på en anden hård overflade, da den let kan gå i stykker, hvilket betyder, at den ikke længere kan føres sikkert ind i din krop.