Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

Vyper2™ - CBT ved hjælp af elektrisk stimulering - E-Stim Systems

Vyper2 er specielt udviklet til den masochistiske mands behov og er et CBT-tilbehør til erotisk elektrostimulation. Udstyret med 4 guldbelagte elektroder monteret på to kompressionsplader rammer Vyper2 præcist de nervepunkter, der er vigtige for CBT.

Mere information

3768/00

tilgængelig

    Mere information

    Vyper2 er specielt udviklet til den masochistiske mands behov og er et CBT-tilbehør til erotisk elektrostimulation. Udstyret med 4 guldbelagte elektroder monteret på to kompressionsplader rammer Vyper2 præcist de nervepunkter, der er afgørende for CBT. Vyper2 placeres over den erigerede penis og/eller testiklerne og komprimerer dem, før den elektriske stimulering begynder.

    Vyper2™ fra E-Stim Systems: elektrisk stimulering af penis og testikler!

    MEO introducerer Vyper2™, som bygger videre på succesen med den originale Vyper™ fra E-Stim Systems. Denne innovative firepolede enhed er ikke kun designet til penis, men stimulerer også testiklerne effektivt og giver en omfattende, betagende elektrostimuleringsoplevelse fra blid til intens.

    Vyper2™ er udelukkende designet til at opfylde behovene hos meget underdanige mænd og er fremstillet i Storbritannien. Den har fire guldbelagte elektriske kontaktpuder, der er fastgjort til to kompressionsplader. Når Vyper2™ placeres over den erigerede penis og testiklerne, kan den klemme og komprimere kønsorganerne og give den ophidsende fornemmelse af elektrisk stimulering til både penis og testikler.

    Men pas på: Hvis du klemmer for hårdt, kan du beskadige noget meget værdifuldt!

    I stedet for tynde plastplader med sølvtape limet på som konkurrenternes produkter, bruger E-Stim Systems 5 mm tykke akrylplader, der er laserskåret og udstyret med specialfremstillede kredsløbskort. For at sikre lang levetid og god elektrisk kontakt er kontaktfladerne guldbelagte for at sikre effektiv elektrostimulering af penis og testikler.

    Vyper2™ er fuldt udstyret med Estim-stik i rustfrit stål. Med sine fire kontaktflader har den flere kontaktzoner og er derfor perfekt til tilslutning til 2B™ fra E-Stim Systems eller til en enkeltkanalsenhed til elektrostimulation.

    • Stor åbningsbredde fra 6,5 mm til 50 mm.
    • Guldbelagte kontaktflader for effektiv elektrostimulation
    • Robuste 4 mm forbindelser og fittings i rustfrit stål
    • Velegnet til enkelt- og dobbeltkanaldrift
    • Let at rengøre til hygiejnisk brug


    Vyper2™ fra E-Stim Systems er et skridt foran inden for elektrostimulation og tilbyder en spændende kombination af kompression og elektrostimulation til penis og testikler. Den er designet til at intensivere de sensoriske fornemmelser ved CBT ved at give både nydelse og kraftig stimulering på en sikker og kontrolleret måde.

    Flere detaljer:

     

    • Vyper2™ fra E-Stim Systems
    • Mål: 140 mm x 110 mm x 40 mm (lukket uden skruer)
    • Åbning: 160 mm x 50 mm
    • Kontaktflade: BiPolar 60 mm x 90 mm (hver side)
    • Tilslutninger: 8x 4mm-stik i basen
    • Materiale: Vyper2™ fra E-Stim Systems er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og optimal funktionalitet under elektrostimulation. Hovedstrukturen er lavet af aluminium i rumfartskvalitet, som er kendt for sin stabilitet og lave vægt. De elektriske kontaktflader er guldbelagte for at sikre effektiv og sikker overførsel af elektriske impulser. Trykpladerne er lavet af 5 mm tyk akryl, en hård og gennemsigtig plast, der er holdbar og visuelt tiltalende. Der er også brugt rustfrit stål i konstruktionen for at sikre stabilitet og korrosionsbestandighed. Endelig er specialfremstillede printkort en integreret del af de elektriske funktioner, som er skræddersyet til specifikke krav. Kombinationen af disse materialer gør Vyper2™ til et pålideligt valg af høj kvalitet for alle, der er interesserede i elektrisk stimulering i en CBT-sammenhæng.
    • PCB'er (Printed Circuit Boards) er vigtige komponenter i moderne elektronik. Det er de printplader, hvorpå forskellige elektroniske komponenter som modstande, kondensatorer og integrerede kredsløb er monteret og forbundet. Printpladerne danner grundlag for disse komponenter og skaber de elektriske forbindelser, der er nødvendige for, at kredsløbet kan fungere. Printkort findes i næsten alle elektroniske enheder, fra simple gadgets til komplekse computersystemer.
    • Fremstillet i Storbritannien i henhold til de seneste sikkerhedsregler i EU og Storbritannien.
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhedsbemærkning: Elektrisk stimulering (e-stim) til erotisk nydelse er meget udbredt, men det er vigtigt at være opmærksom på sikkerhedsaspekterne. E-Stim er ikke egnet til personer med pacemakere, medicinske infusioner, hjertesygdomme eller under graviditet og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-produkter er udviklet, fremstillet og testet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig det fulde ansvar for dette.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Skriv din egen anmeldelse

      Vyper2™ - CBT ved hjælp af elektrisk stimulering - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT ved hjælp af elektrisk stimulering - E-Stim Systems

      Vyper2 er specielt udviklet til den masochistiske mands behov og er et CBT-tilbehør til erotisk elektrostimulation. Udstyret med 4 guldbelagte elektroder monteret på to kompressionsplader rammer Vyper2 præcist de nervepunkter, der er vigtige for CBT.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: