Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analperler

Nyhedsbrev

Analperler 

Med analperler føles orgasmen 10 x stærkere. Analperler fra onlinebutikken MEO ® er velegnede til begyndere såvel som eksperter. Takket være deres høje fleksibilitet, den glatte overflade og en praktisk returløkke sikrer analperler spændende og lidenskabelig sex.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 29 elementer
Vis 1 - 12 af 29 elementer

Med anal perler føles orgasmen 10 x stærkere. Analperler fra onlinebutikken MEO ® er velegnede som analperler til begyndere såvel som til eksperter. Takket være deres høje fleksibilitet, den glatte overflade og en praktisk returløkke sikrer analperler spændende og lidenskabelig sex.

 

Hvad er analperler?

 

Efter analplugs, sexmaskiner, analdildoer og analvibratorer er det analkugler (også kaldet analkæder, analperler eller analkugler ), der giver analsexelskere en masse nydelse. De består af en snor af kugler i samme eller forskellige størrelser, som enten er forbundet med en snor eller fast forbundet til hinanden. For enden af analkuglerne er der et opsamlingshåndtag, som forhindrer analkuglerne i at forsvinde ned i anus. Analkugler er velegnede til både mænd og kvinder og kan give utroligt stærke orgasmer både under solosex og under fælles elskov. Metoden med at trække analkuglerne ud under klimaks er særligt populær hos vores kunder og tidobler dermed følelsen af orgasme.

 

Du kan havevores analperler på under hele elskovsakten eller bruge dem som forberedelse før analsex. Kendere kan også lide at integrere analperlerne under en BDSM-session.

 

Hvilke typer analperler findes der?

 

Hos MEO fås analperler i mange forskellige designs, af alle slags materialer og i mange størrelser. Ofte er analkugler lavet af kropsvenlig silikone, men der er også analkugler lavet af metal, såsom aluminium eller rustfrit stål, samt brudsikkert glas. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge mellem kugler med forskellige diametre og længden på analkæden. Analperlerne kan være af samme størrelse eller starte i det små og blive større bagtil. Der er også forskel på kuglernes form: fra runde til ovale, der er ingen grænser. For ekstra intens stimulation har noget af vores analkugle-sexlegetøj indbygget vibration eller elektrisk stimulation. Før du beslutter dig for en bestemt type analkugler, bør du også spørge dig selv, om de skal være lavet af fast eller fleksibelt materiale.

 

Hvordan bruger jeg analperler?

 

Hvis du har valgt vores skønne analkugler, kan du smøre lidt glidecreme på Alphamale Aqua før brug, så er de nemmere at føre ind. Det er også en god idé at rense sig med en anal douche inden. Påfør derefter lidt glidecreme eller Extremeo-spray på din finger, og massér forsigtigt din eller din partners anus for at få musklerne til at slappe af og gøre den klar til analperlerne. Indsæt derefter analperlerne i den ønskede dybde. Når din anus er tilstrækkeligt afslappet, kan du opleve ægte bølger af ophidselse, når du flytter analkæden eller lader den være helt indsat under sex. Den ekstra stimulation i anus sikrer betagende nydelse og eksplosive orgasmer.

 

Når den sidste orgasme har lagt sig, kan du forsigtigt fjerne analkuglerne og rengøre dem med vand og sæbe eller en legetøjsrens.

 

Hvilket analglidemiddel skal jeg bruge til analperler?

 

En lille EXTREMEO-spray, der får anus til at slappe af, gør indføringen lettere! Brug kun vores silikoneanalperler med vandbaserede glidecremer som Aquameo eller Alphamale Aqua by MEO ® for at forlænge deres levetid! Analperler af metal eller glas kan også bruges med silikonebaserede glidecremer.

 

Hvordan rengør jeg analperler?

 

Efter brug kan vores analkugler rengøres med varmt vand og vores spray VERYCLEAN takket være deres glatte overflade.