Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-masker og gags

Nyhedsbrev

BDSM-masker og gags 

Hos MEO finder du BDSM-masker lavet af læder, latex, gummi og spandex samt gasmasker og gags, som du aldrig har set før.

Underkategorier

  • Stort udvalg af lædermasker til den næste bondage-date. Lædermaske, hudtæt, med eller uden gag.

  • Mange designs til rådighed. Vores neoprenmaske og neoprenhue er et godt alternativ til læder eller latex.

  • Mange designs til rådighed. Vores øjenmasker sidder sikkert, er 100 % uigennemsigtige og behagelige.

  • Vores mouth gags propper munden til og tolererer ikke backtalk. Hvis det er nødvendigt, kan vores mundknebler endda låses... Tragtknebler, kugleknebler, ringknebler og meget mere finder du i MEO's bondagebutik.

  • MEO's online BDSM-butik har siden 1997 været en af verdens førende butikker for head harnesses og head cages af høj kvalitet. Vi fremstiller en række forskellige head harnesses og head cages i stål, læder, gummi eller neopren, men også unikke, andre fikseringer til hoved og hals, som du ikke finder andre steder....

  • Latexmasker, hudtætte og med lynlås, med eller uden mundåbning og andre designs.

  • Ved at bære en meget isolerende spandex BDSM-maske vil du føle berøring meget mere intenst, fordi "slukning" af øjnene sensibiliserer alle andre sanser!

  • MEO's BDSM Shop har et stort udvalg af militære gasmasker, industrielle gasmasker og BDSM-gasmasker samt masser af tilbehør som gasmaskefiltre, gasmaskeslanger og åndedrætsposer, der kan kobles til vores gasmasker.

  • Ball gags bruges ofte til dominans- og underkastelsesscenarier og kan virke lidt skræmmende, hvis du aldrig har brugt dem før. Men bare rolig! Ball gags er en fantastisk måde at opbygge selvtillid på, vise sårbarhed og nyde den sikre underkastelse i en BDSM-session.

  • Vores mundspredere og gags er et spændende BDSM- og bondagetilbehør og holder munden vidt åben.

BDSM-masker og gags er sexlegetøj, der ofte bruges i BDSM (bondage, dominans, underkastelse, sadisme og masochisme). De kan være lavet af forskellige materialer og tjene forskellige formål. Her er nogle af de mest almindelige typer:

BDSM-lædermasker: Disse masker er ofte meget robuste og holdbare. De kan dække hele ansigtet eller kun visse dele som øjne eller mund. Lædermasker giver ofte en vis anonymitet og kan være med til at skabe en følelse af dominans og underkastelse. MEO's BDSM-shop har et bredt udvalg af lædermasker i forskellige stilarter til begyndere og professionelle.

BDSM-spandexmasker: Disse masker er meget elastiske og tilpasser sig hovedets form. De er ofte meget behagelige at have på og kan dække hele ansigtet eller have åbninger til øjne og mund. Nogle spandexmasker er designet til at begrænse sanserne, som f.eks. masker, der dækker øjne og ører. MEO's BDSM Online Shop tilbyder et omfattende udvalg af BDSM-spandexmasker i forskellige designs til begyndere og professionelle.

BDSM-latexmasker og neoprenmasker: Ligesom spandexmasker er latexmasker og BDSM-masker lavet af neopren meget elastiske og tilpasser sig hovedets form. De har ofte et skinnende udseende, hvilket er meget populært i BDSM-scenen. Latexmasker kan også være designet til at begrænse sanserne. I MEO's online shop finder du et bredt udvalg af BDSM-latexmasker i forskellige designs til begyndere og professionelle.


BDSM-gasmasker: Disse masker har ofte en stærkere effekt og kan give en følelse af begrænsning eller kontrol. De kan kombineres med andet BDSM-tilbehør. Den online BDSM-butik MEO tilbyder et bredt udvalg af gasmasker fra forskellige lande og matchende tilbehør i forskellige designs til begyndere og øvede.

BDSM blindfolds& BDSM gags: Blindfolds bruges til at blokere udsynet og derved forstærke de andre sanser. BDSM-gags bæres i munden og kan begrænse evnen til at tale. Der findes mange forskellige typer gags, f.eks.mundspredere,ball gags, bite gags, ring gags osv. Gags og bondage blindfolds i forskellige designs til begyndere og eksperter fås i et stort udvalg i MEO's BDSM Online Shop.

Fordelene ved at bære masker og gags i BDSM kan være mange. De kan hjælpe med at skabe en følelse af dominans og underkastelse, stimulere sanserne, give anonymitet eller simpelthen bruges som en del af et look eller outfit. Som med alt andet BDSM-sexlegetøj er det vigtigt, at de bruges på en sikker og konsensuel måde.