Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Apparater til elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

2B™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

E-Stim Systems 2B™ elektrostimuleringsapparat er ideelt til BDSM. Med 17 tilstande tilbyder den et spektrum fra blide til intense fornemmelser, perfekt til at udforske smerte og nydelse. To kanaler giver præcis kontrol og forstærker dynamikken i dominans og underkastelse. Lydfunktionen omdanner lyde til elektrostimulering og tilføjer en unik dimension.

Mere information

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    2B™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems: Oplev den ultimative spænding gennem elektrostimulering.

    2B™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems er i en BDSM-sammenhæng kendetegnet ved kombinationen af smerte og nydelse, dominans og underkastelse. De 17 forskellige programtilstande tilbyder et spektrum af fornemmelser lige fra blid kildren til intense impulser og dækker de forskellige niveauer af erotisk elektrostimulation. De to uafhængige kanaler giver mulighed for præcis styring af flere elektroder - perfekt til dominanslege, hvor dom'en kan justere hver følelse efter ønske, mens sub'en nyder spændingen ved uforudsigelighed. Lyd- og stereobehandling giver en unik dimension, idet lyde konverteres til nydelse eller smerte for at intensivere oplevelsen af underkastelse. Sikkerhed er en topprioritet i BDSM, så 2B™ opfylder strenge sikkerhedsstandarder, hvilket gør den til et pålideligt værktøj til at opdage den delikate balance mellem smerte og nydelse, kontrol og underkastelse.

    2B™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems:

    Træd ind i en verden af innovativ elektrostimulering med 2B™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems, et vidunder af e-stimteknologi, der debuterede i 2010. 2B™-elektrostimuleringsapparatet er kendt for sin kraft og alsidighed og er det absolutte højdepunkt inden for elektrostimulering.

    2B™-elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems: Højdepunktet inden for elektrosexteknologi!

    2B™-elektrostimuleringsapparatet er ikke bare endnu et Estim-apparat; det er en innovation i den evigt udviklende verden af elektrostimulering og porten til en verden af intens, kontrolleret nydelse for kendere, der ved, hvad de vil have: Det bedste!

    Nøglefunktioner i 2B™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems:

    • Bredt udvalg af programmer: 2B™ har 17 programtilstande, herunder de populære "Pulse" og "Continuous", som suppleres med yderligere funktioner som "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" og "Programmed Wave" for at tage erotisk elektrostimulation til nye højder af ekstase.
    • Intuitivt display og betjening: Et klart, baggrundsbelyst LCD-display giver dig øjeblikkelig feedback om enhedens aktivitet, mens de brugervenlige betjeningselementer gør den nem at betjene. En integreret hjælpeskærm gør det nemt at vælge tilstande, og baggrundsbelysningen sikrer god læsbarhed selv om natten.
    • To uafhængige kanaler: Med fuldt isolerede udgangskanaler, hver med sin egen kontrol, gør 2B™ det muligt at bruge flere bipolære elektroder samtidig og betjene dem uafhængigt af hinanden. Udgangs-LED'erne angiver udgangseffekten og giver dermed en visuel indikation af den aktuelle aktivitet.
    • Join- og trifasetilstand: Den innovative join-tilstand kombinerer begge kanaler til fælles kontrol, og det valgfrie 2B® "Triphase"-kabelsæt fra E-Stim Systems muliggør tredimensionelle elektrostimuleringsoplevelser.
    • Strømfleksibilitet: 2B™ drives af et 9-volts batteri og kan også drives af en separat tilgængelig strømadapter.
    • Lyd- og stereobehandling: En indbygget mikrofon med justerbar følsomhed kombineret med ægte stereosignalbehandling via en 3,5 mm stereoindgang giver en unik oplevelse, når enheden er tilsluttet en MP3-afspiller: Lydsignaler konverteres til stimulerende elektrostimuleringsmønstre.
    • Digital Link-grænseflade: Det valgfrie Digital Link Interface gør det muligt at tilslutte elektrostimuleringsapparatet til en pc eller Mac via USB. Det gør det muligt at opdatere firmware og endda bruge fjernbetjeningsfunktioner via internettet, så 2B™ altid er opdateret med den nyeste e-stim-teknologi.
    • Sikkerhed gennem design: 2B™ overholder europæiske, britiske og amerikanske sikkerhedsstandarder og har isolation af udgangskanaler, strømbegrænsning, soft-start-kontrol og CE-mærkning, hvilket understreger sikkerhed og pålidelighed.


    Siden lanceringen i 2010 har 2B™ fra E-Stim Systems vist sig at være et af de mest kraftfulde og alsidige elektrostimuleringsapparater i verden. Hvis du kun vil have det bedste, har du ikke brug for andet end 2B™. 2B™ har 17 programtilstande, herunder de populære 'Pulse'- og 'Continuous'-tilstande, og er blevet forbedret med et par ekstrafunktioner, der vil sende dig i absolut e-stim-ekstase.

    2B™-elektrostimulationsapparatet har et letlæseligt, oplyst LCD-display, der viser præcis, hvad apparatet laver hele tiden, samt enkle og brugervenlige kontroller. En integreret hjælpeskærm guider dig gennem valget af tilstande, mens baggrundsbelysningen sikrer god synlighed selv i den mørkeste fangekælder. Det er lige så enkelt at skifte mellem forskellige tilstande som at trykke på en knap og dreje på en knap. Det er enkelt. Det virker.

    De to udgangskanaler fungerer uafhængigt af hinanden og har hver deres kontrol. Det betyder, at flere bipolære elektroder kan bruges samtidig og styres uafhængigt af hinanden. Udgangs-LED'erne lyser i forhold til udgangseffekten, så man kan se, hvad der sker, selv uden at kigge på hoveddisplayet. Med "Join"-funktionen kan begge kanaler kobles sammen, hvilket giver både sikkerhed og kontrol, og med 2B™-kabelsættet fra E-Stim Systems (varenr. 3810) har du endnu flere muligheder til din rådighed. (Tænk 3D-elektrosex)

    2B™-elektrostimulatoren drives af et 9-volts batteri. Men hvis man ønsker mere kraft eller uafhængighed af batterier, bør man overveje den valgfri strømforsyning (varenr. 3758). De to strømforsyningsmuligheder og 0-100 % regulering sikrer, at 2B™-elektrostimulatoren aldrig løber tør for strøm, når det gælder. Den lave effektindstilling er god til at komme i gang med elektrostimulation, mens den høje effektindstilling giver en seriøs effekt, der vil tilfredsstille selv de mest ivrige fans af elektrostimulation uden at forårsage for meget smerte!

    Kan du lide at lytte til musik? 2B™-elektrostimulationsapparatet har en indbygget mikrofon med justerbar følsomhed (ingen ekstern mikrofon, der kan gå i stykker eller mistes). Den tilbyder også ægte stereobehandling via en 3,5 mm stereoindgang. Du skal blot tilslutte din MP3-afspiller og nyde den unikke oplevelse af erotisk elektrostimulation i stereolyd.

    2B™ har et valgfrit Digital Link Interface (varenummer 3759/00), der gør det muligt at opdatere eller styre 2B™ fra en pc eller Mac via en USB-forbindelse. Det er endda muligt at styre 2B™ via internettet. Er softwareopdatering mulig? JA, DET ER MULIGT! Så du kommer aldrig til at eje et forældet elektrostimulationsapparat igen - nu kan 2B™ vokse med dine personlige behov.

    Safety by design - Takket være adskillelsen af udgangskanalerne, indbygget strømbegrænsning og soft-start-kontrol (apparatet starter altid på nul, når tilstanden ændres, eller apparatet tændes) samt en designfilosofi, der prioriterer sikkerhed i alle detaljer, opfylder 2B™ elektrostimulationsapparatet alle vigtige europæiske, amerikanske og britiske sikkerhedsstandarder og bærer i modsætning til mange importerede apparater CE-mærket.

    Med 2B™-elektrostimuleringsapparatet køber du ikke bare et Estim-apparat, men en seriøs indgang til elektrostimuleringsverdenen fra en virksomhed, der er dedikeret til at producere de bedste elektrostimuleringsapparater. Udstyret med alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme, og med en livstidsgaranti fra producenten er 2B™ uovertruffen.

    Flere detaljer:

    • 2B™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems
    • En solid introduktion til e-stim-verdenen
    • Leveringsomfang: 2B™ elektrostimulationsapparat, 2 x 3,5 mm til 2 mm udgangskabler, 4 x selvklæbende elektrodepuder, 1 x 3,5 mm stereoindgangskabel, 1 x PP3 9 V batteri, transporttaske og betjeningsvejledning.
    • Mål: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4,6" x 3,0" x 1,5"), 176 g
    • Kanaler/udgange: To isolerede kanaler med 3,5 mm monojackstik
    • Display: Baggrundsbelyst LCD-skærm med lysende LED'er til at indikere kanalaktivitet
    • Programtilstande: 17
    • Lydtilstande: 2
    • Lyd: Indbygget mikrofon, stereokilde via 3,5 mm stereostik
    • Indgangsspecifikation: 33KΩ/500mV
    • Kontrol: Uafhængige kontroller til kanalintensitet, valg af tilstand og justering
    • Udgangsbølgeform: Bifasisk AC
    • PC/Mac-tilslutning: Ja, via valgfrit tilslutningskabel
    • Strømforsyning: Standard 9V alkalisk batteri (PP3)
    • Valgfri netadapter tilgængelig (se tilbehør).
    • Sikkerhed og kvalitet er en topprioritet hos E-Stim Systems.
    • Designet i henhold til de seneste britiske og europæiske sikkerhedsregler og fremstillet i Storbritannien.
    • Indbyggede sikkerhedsfunktioner som f.eks. strømbegrænsning.
    • CE- og UKCA-mærkning.
    • Leveres med livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Evaluering 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Evaluering 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Evaluering 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Skriv din egen anmeldelse

            2B™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

            2B™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

            E-Stim Systems 2B™ elektrostimuleringsapparat er ideelt til BDSM. Med 17 tilstande tilbyder den et spektrum fra blide til intense fornemmelser, perfekt til at udforske smerte og nydelse. To kanaler giver præcis kontrol og forstærker dynamikken i dominans og underkastelse. Lydfunktionen omdanner lyde til elektrostimulering og tilføjer en unik dimension.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            17 andre varer i samme kategori: