Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

E-Stim-systemer

Nyhedsbrev

Lavprofilkabel med 4 mm-stik fra E-Stim Systems - 1,5 meter langt

Ny

4 mm Low Profile Cable fra E-Stim Systems er perfekt til at forbinde E-Stim Systems elektrostimulationsapparater med større eller flangede elektroder med 4 mm-stik. Kablet er udstyret med retvinklede flade stik til diskret og praktisk brug.

Mere information

3808/00

tilgængelig

Mere information

Low Profile Cable fra E-Stim Systems: Til sikker og diskret brug af dine elektroder.

4mm Low Profile Cable fra E-Stim Systems er et specielt kabel, der forbedrer din erotiske elektrostimuleringsoplevelse. Det er perfekt til at forbinde E-Stim Systems' elektrostimuleringsapparater med større eller flangede elektroder med 4 mm-stik. Kablet er udstyret med retvinklede spadestik til diskret og praktisk brug.

De vigtigste funktioner i E-Stim Systems lavprofilkabel:

  • Højrevinklede spadestik: Stikkene i den ene ende af kablet er designet til at stikke så lidt ud som muligt fra elektroden. Det gør det muligt at bruge anale eller vaginale elektroder mere komfortabelt, uden at stikkene stikker for langt ud fra elektroden, hvilket gør dem ideelle til langvarig og diskret brug. Disse flade stik reducerer også risikoen for kabelbrud.
  • Optimal længde for mere brugervenlighed: Med en længde på 1,5 meter giver dette kabel masser af bevægelsesfrihed og fleksibilitet under brug, f.eks. på rejser. Dette kabel fra E-Stim Systems er perfekt til mange forskellige kreative elektrostimulationsscenarier.
  • Sikre og farvekodede forbindelser: Kablet har et 3,5 mm jackstik i den ene ende og to farvekodede, retvinklede 4 mm-stik i den anden ende. Disse farvekodede stik giver en sikker og nem forbindelse mellem den elektriske stimulationsenhed og en elektrode og reducerer risikoen for forbindelsesfejl.
  • Kvalitet og pålidelighed: Kablet er designet med tanke på robusthed og holdbarhed og leveres med 3 måneders producentgaranti. Denne garanti taler for kvaliteten og pålideligheden af E-Stim Systems produkter og gør dem til en pålidelig tilføjelse til dit elektrostimuleringsudstyr.


Low Profile Cable fra E-Stim Systems: Forbedr din erotiske elektrostimuleringsoplevelse - selv på farten!

4 mm Low Profile Cable er et vigtigt tilbehør til alle, der ønsker at tilslutte deres elektroder bekvemt og diskret. Uanset om det er til seksuelle eller andre formål, skaber dette kabel en perfekt forbindelse mellem elektrostimuleringsapparatet og elektroden, hvilket forbedrer den samlede oplevelse uden at gå på kompromis med komfort eller diskretion. Kablet er kompatibelt med en række E-Stim Systems-enheder og -elektroder, hvilket gør det til en alsidig og værdifuld tilføjelse. For eksempel giver dette kabel med sine specielle stik mulighed for diskret brug af en analelektrode døgnet rundt, mens elektrostimuleringsapparatet forbliver i lommen.

Flere detaljer:

  • Tilbehør til erotisk elektrostimulation
  • Fremstillet i Storbritannien i henhold til de seneste britiske og europæiske sikkerhedsregler.
  • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
  • E-Stim Systems og MEO er kendetegnet ved innovation og kvalitet på markedet for elektrostimulation og BDSM-produkter. Begge virksomheder prioriterer kundetilfredshed og tilbyder en bred vifte af produkter af høj kvalitet til BDSM-miljøet. Gennem deres engagement i sikkerhed og uddannelse sikrer de, at brugerne kan udleve deres præferencer på en sikker og velinformeret måde. Med deres globale rækkevidde tilbyder begge virksomheder deres produkter til et verdensomspændende publikum, hvilket cementerer deres position som markedsledere i branchen.
  • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Lavprofilkabel med 4 mm-stik fra E-Stim Systems - 1,5 meter langt

Lavprofilkabel med 4 mm-stik fra E-Stim Systems - 1,5 meter langt

4 mm Low Profile Cable fra E-Stim Systems er perfekt til at forbinde E-Stim Systems elektrostimulationsapparater med større eller flangede elektroder med 4 mm-stik. Kablet er udstyret med retvinklede flade stik til diskret og praktisk brug.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: