Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

Electro Cock Straps fra E-Stim Systems

Oplev den ultimative nydelse ved peniselektrostimulering med Electro Cock Straps fra E-Stim Systems. Disse justerbare stropper er designet som en klassisk peniselektrode og former sig, så de passer til både glans og skaft af penis. Electro Cock Straps er udviklet til at skabe en følelse, der trænger ind i hele penis og fører til en betagende oplevelse.

Mere information

3771/00

tilgængelig

    Mere information

    Electro Cock Straps fra E-Stim Systems: Spændende elektrostimulation til hele penis.

    Oplev den ultimative nydelse ved elektrostimulation af penis med Electro Cock Straps fra E-Stim Systems. Disse justerbare stropper er designet som en klassisk peniselektrode og passer til både glans og skaft af penis. Electro Cock Straps er udviklet til at skabe en fornemmelse, der trænger igennem hele penis og fører til en betagende oplevelse.

    En intens og flerlags elektrisk stimulering:

    • Brugen af Electro Cock Straps er ikke begrænset til penis. De kan også vikles om håndleddet, bruges til afstraffelse eller fastgøres til andre erogene zoner, hvilket udvider mulighederne yderligere.
    • Sølvkontakttrådene, som er vævet direkte ind i stoffet, sikrer en maksimal kontaktflade og intensiverer elektrostimuleringen for en holistisk oplevelse.
    • Electro Cock Straps kan fugtes før brug for at forbedre ledningsevnen og følelsen af elektrostimulering.


    Justerbar pasform til alle størrelser:

    • Takket være det justerbare design kan Electro Cock Straps tilpasses alle almindelige penisstørrelser, hvilket sikrer en behagelig og sikker pasform.
    • Electro Cock Straps' tilpasningsevne gør dem til det perfekte valg for alle, der ønsker en personlig elektrostimuleringsoplevelse.


    Nem og bekvem tilslutning til et elektrostimuleringsapparat:

    • De medfølgende 4 mm bananstikadaptere giver mulighed for nem tilslutning til en række forskellige elektrostimuleringsapparater.
    • Den enkle og effektive tilslutning giver mulighed for hurtig opsætning, så glæden ved elektrostimulering kan begynde med det samme.


    Electro Cock Straps fra E-Stim Systems: Slip elektrostimuleringens kraft løs.

    Electro Cock Straps fra E-Stim Systems er mere end bare et tilbehør: De er porten til en verden af intens og spændende elektrostimulering på penis. Uanset om du opdager den fascinerende verden af elektrostimulering for første gang, eller du allerede har erfaring med det, tilbyder Electro Cock Straps dig en unik og sensationel oplevelse, der vil tage pusten fra dig. Gør dig klar til en ekstraordinær og uforglemmelig elektrostimuleringsoplevelse.

    Flere detaljer:

    • Electro Cock Straps fra E-Stim Systems
    • Materiale: Electro Cock Straps fra E-Stim Systems er fremstillet af et fleksibelt tekstilstof, hvori der er indbygget sølvkontakttråde. Det sikrer både en behagelig pasform og en effektiv ledningsevne. Sølvtrådene sikrer en fremragende elektrisk ledningsevne, som er afgørende for en jævn fordeling af de elektriske stimuli. Denne kombination af materialer sikrer en perfekt, justerbar pasform og en lang produktlevetid, hvilket gør Electro Cock Straps til det ideelle valg for alle, der ønsker at opdage elektrostimulering for sig selv.
    • Fremstillet i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsbestemmelser i EU og Storbritannien.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    I use them as often as possible

    I use them as often as possible. Even at my old age can give me a double orgasm.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Electro Cock Straps fra E-Stim Systems

    Electro Cock Straps fra E-Stim Systems

    Oplev den ultimative nydelse ved peniselektrostimulering med Electro Cock Straps fra E-Stim Systems. Disse justerbare stropper er designet som en klassisk peniselektrode og former sig, så de passer til både glans og skaft af penis. Electro Cock Straps er udviklet til at skabe en følelse, der trænger ind i hele penis og fører til en betagende oplevelse.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: