Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Apparater til elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

ElectroHelix™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

Med ElectroHelix™, den seneste innovation inden for elektrostimuleringsenheder fra E-Stim Systems, møder avanceret teknologi elektrificerende, erotisk nydelse. ElectroHelix™ bygger videre på succesen med Series 1 og tilbyder en kompakt, funktionsrig oplevelse, der omdefinerer verdenen af erotisk elektrostimulation.

Mere information

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    ElectroHelix™ elektrostimuleringsenhed fra E-Stim Systems: Din port til en verden af elektrificerende nydelse under sex!

    Med ElectroHelix™, den seneste innovation inden for elektrostimuleringsenheder fra E-Stim Systems, møder avanceret teknologi elektrificerende, erotisk nydelse. ElectroHelix™ bygger på succesen med Series 1 og tilbyder en kompakt, funktionsrig oplevelse, der omdefinerer verdenen af erotisk elektrostimulering.

    Nøglefunktioner i ElectroHelix™ elektrostimuleringsenheden fra E-Stim Systems:

    • Forbedret design: ElectroHelix™ har de samme væsentlige funktioner som Series 1, men med et helt nyt design. Den tilbyder mere af alt det, vores kunder elsker.
    • Forbedret kontrol: Udstyret med et mikroprocessorstyret boost-system og et nyt kontrolsystem har ElectroHelix™ 5 programtilstande med trinløse analoge kontroller for effekt, hastighed, følelse og den unikke "FIRE"-knap til øjeblikkelig intensitet.
    • Forskellige tilstande: Ud over standardtilstandene "Flo" og "Pulse" er der nu også tilstandene "Milk" og "Tease", som er programmeret til varieret stimulering og kan justeres ved hjælp af "Speed"- og "Feel"-kontrollerne.
    • Brugervenlighed: Tilstandene kan nemt vælges ved hjælp af en trykknap.
    • Sportstilstand: For dem, der ønsker en intens oplevelse, forbedrer ElectroHelix™ Sportstilstand hver eneste fornemmelse og gør det hele lidt mere spændende, ligesom at køre i en Ferrari.
    • Ergonomisk design: Det nydesignede hus er mindre og lettere og ligger godt i hånden. De gummibelagte kontrolknapper er nemme at betjene, selv med handsker eller fedtede fingre.
    • Batteridrevet: Pålidelighed er alfa og omega. Det gennemprøvede PP3-batteri sikrer en lang driftstid.


    ElectroHelix™ er det nyeste apparat i serien af elektrostimuleringsapparater fra E-Stim Systems. E-Stim Systems' historie går tilbage til 2004, hvor den oprindelige Series 1 blev lanceret, og som siden er blevet en klassiker. Serie 1 er hjørnestenen i Intro2Electro-serien fra E-Stim Systems. Men som med mange andre ting vil folk med tiden bare have noget mere, måske lidt mere handy og selvfølgelig med flere funktioner - resultatet er ElectroHelix™, eller Helix forkortet.

    ElectroHelix™ indeholder DNA'et fra Series 1, men med et helt opdateret og revideret koncept, der simpelthen tilbyder mere af det hele. Med et opdateret mikroprocessorstyret boost-system, en udvidet og forbedret måde at styre på, tilbyder ElectroHelix™ fem programtilstande, trinløse analoge kontroller ikke kun for outputniveau og hastighed, men også for "feel" og den berygtede og stadig unikke "FIRE"-knap.

    Med sine 5 tilstande har ElectroHelix™ meget mere at byde på end de almindelige "Flo"- og "Pulse"-tilstande. Ud over "FIRE"-tilstanden er der "Milk"- og "Tease"-tilstandene, som er programmeret til endnu mere interessante fornemmelser, og som begge kan styres fuldt ud via hastigheds- og "Feel"-kontrollerne. Tilstanden vælges ved blot at trykke på en knap, og da stimuleringsniveauet ikke falder til nul, er det også muligt at skifte mellem tilstande under brug.

    Andre forbedringer af ElectroHelix™ omfatter ændringer i pulstilstanden, som giver mulighed for kortere og længere pulsintervaller sammenlignet med Series 1, og et udvidet "feel"-område for alle tilstande, som begge kan styres med drejeknapperne, hvilket giver næsten ubegrænset kontrol over alle fornemmelser.

    ElectroHelix™ fra E-Stim Systems har også en såkaldt "Sport"-tilstand til dem, der ønsker endnu mere intens stimulering. Når ElectroHelix™ er tændt, er fornemmelsernes intensitet tilstrækkelig for de fleste, men når ElectroHelix™ er tændt, mens FIRE-knappen holdes nede, bliver det hele lidt mere intenst og voldsomt.

    Med et nydesignet hus har E-Stim Systems gjort ElectroHelix™ mindre og lettere, så elektrostimuleringsapparatet ligger godt i hånden, og alle betjeningselementer er nemme at nå. Takket være de gummibelagte drejeknapper og den smudsafvisende overflade kan ElectroHelix™ også betjenes med handsker eller smøremiddel på fingrene og ligger altid sikkert i hånden. I modsætning til mange andre producenter har E-Stim Systems droppet det genopladelige batteri og i stedet valgt det gennemtestede PP3-batteri, som garanterer en lang driftstid.

    ElectroHelix™ leveres i en specialtilpasset bæretaske sammen med et 2 mm tilslutningskabel, et batteri, en pakke med 4 selvklæbende elektrodepuder og en detaljeret brugsanvisning - alt hvad du behøver for at komme i gang med det samme.

    ElectroHelix™ er designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsforskrifter i EU og Storbritannien og har indbyggede sikkerhedsfunktioner såsom strømbegrænsning.

    Flere detaljer:

    • ElectroHelix™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems
    • Mål: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Leveringsomfang: ElectroHelix™ elektrostimuleringsapparat, 1 x 3,5 mm til 2 mm udgangskabel, 4 x selvklæbende elektrodepuder, 1 x PP3 9V batteri, brugsanvisning, bæretaske.
    • Kanaler/udgange: Enkeltkanal via industristandard 3,5 mm monojackstik.
    • Display: Meget lyse lysdioder, der viser selvtest, batteristatus, udgangsstatus og aktuel tilstand.
    • Programtilstande: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" og "Tease".
    • Kontrolelementer: Output-intensitet, følelseskontrol, hastighedskontrol, valg af tilstand og "Fire"-knap.
    • Output-bølgeform: Bifasisk AC
    • Strømforsyning: Standard 9 volt alkaline (PP3) (medfølger)
    • Sikkerhed og kvalitet er en topprioritet hos E-Stim Systems.
    • Udviklet i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser og fremstillet i Storbritannien.
    • Integrerede sikkerhedsfunktioner som f.eks. strømbegrænsning.
    • CE- og UKCA-mærkning.
    • Leveres med livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation

     

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Evaluering 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Evaluering 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Skriv din egen anmeldelse

          ElectroHelix™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

          ElectroHelix™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

          Med ElectroHelix™, den seneste innovation inden for elektrostimuleringsenheder fra E-Stim Systems, møder avanceret teknologi elektrificerende, erotisk nydelse. ElectroHelix™ bygger videre på succesen med Series 1 og tilbyder en kompakt, funktionsrig oplevelse, der omdefinerer verdenen af erotisk elektrostimulation.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          17 andre varer i samme kategori: