Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bondage-reb

Nyhedsbrev

Bondage-reb 

Lad os binde dig. Bondage-reb i mange farver og kvaliteter.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 20 elementer
Vis 1 - 12 af 20 elementer

Et bondage-reb lavet af bomuld ser ikke bare godt ud, det smyger sig også perfekt mod din hud på grund af den høje kvalitet. Det professionelle BDSM-reb er af meget høj kvalitet og egner sig både til begyndere og bondage-eksperter. Det professionelle reb har også en høj trækstyrke og er ekstremt robust; enderne af rebet er forseglet med endehætter. Fås i forskellige farver og i længder på 5, 10 og 20 meter.

 

Den rigtige længde reb til bondage:

 

Det hele afhænger af din fantasi, og hvad du har lyst til at gøre. Når du køber et bondage-reb, skal du først og fremmest stille dig selv ét spørgsmål: Hvad skal det bruges til? Til at binde med, selvfølgelig. Men hvad vil du binde? Til at binde hænder eller fødder er korte reb på fem meter særligt velegnede. Vil du binde din partner til sengen eller stolen? Så er et mellemlangt reb på ti meter det bedste valg. Bondage-reb med en længde på tyve meter kræver en lidt større indsats, fordi du kan binde din partner helt. Det kræver dog en vis erfaring. De kunstneriske bondage-teknikker, der kommer ud af det, er så meget desto mere imponerende. Den rigtige længde afhænger af, hvordan og hvem du binder. Men hvis du gør det forkert, er det ikke så slemt. Overskydende bondage-reb kan simpelthen vikles sammen (vikles flere gange rundt om et andet reb, så det ikke bare hænger ned), og bondage-reb, der er for kort, kan forlænges med et andet reb, så du bare kan fortsætte med at binde.

 

Med bondage-rebet fra MEO kan stimulerende bondage realiseres hurtigt og nemt. Rebet af høj kvalitet er behageligt blødt og derfor også velegnet til følsom hud. Det har en fremragende trækstyrke og behøver i modsætning til mange andre reb ikke at blive forbehandlet, så det kan bruges på bar hud uden at kradse. Bondage-rebet kan knyttes stramt og sikkert og har en meget detaljeret finish.

 

Selv om bondage kan udføres med håndjern, lædermanchetter eller kæder, forbinder de fleste mennesker primært begrebet "bondage" med erotisk fastholdelse med reb. Fra hånd- og fodbondage til helkropsbondage og japansk bondagekunst, en bred vifte af forskellige bondagepraksisser kan realiseres med bondage-rebet.

 

Hvad er det særlige ved bondage-rebet?

 

Dette bondage-reb af høj kvalitet giver dig mulighed for at udleve dine bondage-fantasier med din partner uden begrænsninger. Det smukke, silkeblanke bondage-reb egner sig både til bondage-begyndere og til bondage-professionelle, som ønsker at udføre avancerede bondage-teknikker. Rebet i ædel optik er rivefast og modstandsdygtigt, men føles meget behageligt på huden. Det skærer ikke ubehageligt - selv ikke under længere sessioner! Begge ender af rebet er forseglet med endehætter, som gør bondage-rebet mere holdbart og forhindrer, at det flosser.

 

Ud over det spændende spil om lyst og dominans er det også en meget spændende visuel oplevelse at binde sin partner sensuelt. Ikke kun fordi Sub 's bevægelsesfrihed begrænses, men afhængigt af knudekunsten kan der også sættes et særligt fokus på f.eks. bryst, balder, vagina eller penis.

 

Hvilket tilbehør kan anbefales?

 

Rope Master, fordi det uden tvivl er det mest raffinerede og samtidig mest effektive tilbehør til bondage med reb! Rope Master er en analkrog af stål (det lyder værre, end det er). Et fantastisk tilbehør til at tilføje en erotisk dominerende komponent til din bondage-session. Med sin kugle stimulerer analkrogen målrettet analnerverne og giver også en nem fikseringsmulighed. Træk i bondage-rebet eller gennem åbningen på analkrogen for at binde din partner på en hurtig, men meget effektiv måde. Klik her for mere information.