Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bondage-reb

Nyhedsbrev

Bondage-reb 

Lad os binde dig. Bondage-reb i mange farver og kvaliteter.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 21 elementer
Vis 1 - 12 af 21 elementer

Et bondage-reb i bomuld ser ikke bare godt ud, det tilpasser sig også perfekt til din hud takket være den høje kvalitet. Det professionelle BDSM-reb af meget høj kvalitet er velegnet til både begyndere og bondage-eksperter. Det professionelle reb har også en høj trækstyrke og er ekstremt robust; enderne af rebet er forseglet med endestykker. Fås i forskellige farver og i længder på 5, 10 og 20 meter.

 

Den rigtige reblængde til bondage:

 

Det hele afhænger af din fantasi og dine intentioner. Når du køber et bondage-reb, skal du først og fremmest spørge dig selv om én ting: Hvad skal det bruges til? Til at binde med, selvfølgelig. Men hvad vil du binde? Korte reb på fem meter er særligt velegnede til at binde hænder eller fødder med. Vil du binde din partner fast til sengen eller stolen? Så er et mellemlangt reb på ti meter det bedste valg. Bondage-reb med en længde på 20 meter kræver lidt mere arbejde, da de giver dig mulighed for at binde din partner helt fast. Men det kræver også en vis erfaring. De kunstfærdige bondage-teknikker, der kommer ud af det, er så meget desto mere imponerende. Den rigtige længde afhænger derfor af, hvordan og hvem du binder. Men hvis du tager fejl, er det ikke så slemt. Overskydende bondagereb kan blot sammenflettes (vikles rundt om et andet reb flere gange, så det ikke bare hænger ned), og bondagereb, der er for kort, kan forlænges med et andet reb, så man blot kan fortsætte med at binde op.

 

Bondagerebet fra MEO gør det nemt og hurtigt at lave stimulerende bondage. Rebet af høj kvalitet er behageligt blødt og derfor også velegnet til følsom hud. Det har en fremragende trækstyrke, og i modsætning til mange andre reb behøver det ikke at blive forbehandlet, så det kan bruges på bar hud uden at kradse. Bondagerebet kan knyttes stramt og sikkert og er meget kunstfærdigt udformet.

 

Selv om bondage kan udføres med håndjern, lædermanchetter eller kæder, forbinder de fleste mennesker primært begrebet "bondage" med erotisk bondage med reb. Fra hånd- og fodbindinger til helkropsbindinger og japansk bondagekunst kan en bred vifte af forskellige bondagepraksisser realiseres med bondage-reb.

 

Hvad er det særlige ved bondage-rebet?

 

Dette bondagereb af høj kvalitet giver dig mulighed for at udleve dine bondagefantasier med din partner uden begrænsninger. Det smukke, silkeagtige, skinnende bondage-reb er velegnet til både bondage-begyndere og bondage-professionelle, der ønsker at realisere kunstneriske bondage-teknikker. Rebet med det elegante udseende er rivefast og holdbart, men føles meget behageligt på huden. Det skærer ikke ubehageligt - selv ikke under længere sessioner! Begge ender af rebet er forseglet med endestykker, som gør bondage-rebet mere holdbart og forhindrer flosseri.

 

Den sensuelle bondage af din partner er ikke kun en spændende leg med lyst og dominans, men også en meget spændende visuel oplevelse. Ikke kun fordi sub'ens bevægelsesfrihed er begrænset, men afhængigt af knudekunsten kan der også sættes særligt fokus på f.eks. bryster, balder, vagina eller penis.

 

Hvilket tilbehør kan anbefales?

 

Rope Master er helt sikkert det mest sofistikerede og effektive tilbehør til bondage med reb! Rope Master er en analkrog (det lyder værre, end det er) lavet af stål. Et fantastisk tilbehør til at tilføje en erotisk-dominerende komponent til din bondage-session. Med sin kugle stimulerer analkrogen specifikt de anale nydelsesnerver og tilbyder også en nem fikseringsmulighed. Træk i bondage-rebet eller gennem analkrogens åbning for at binde din partner på en hurtig, men meget effektiv måde. Klik her for mere information.