Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mystim - elektrostimulering

Nyhedsbrev

Mystim - elektrostimulering 

Mystim - E-Stim - Straf eller belønning. Du bestemmer selv: Vi bringer dig til orgasme med stimuleringsstrøm og e-stim. Dyk ned i elektrosexens fascinerende verden.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 46 elementer
Vis 1 - 12 af 46 elementer

Mystim, elektrosex, elektrostimulering, e-stim, elektrosexlegetøj... Øh, hvad?

 

Bare rolig, vi har svarene: Elektricitet og sex er et ret gammelt fænomen, men det er først nu, det får den popularitet, det fortjener. Det er ikke så mærkeligt! Teknologien, legetøjet og lysten til det er i øjeblikket på sit højeste, og det er rigtig sjovt - og kan være sjovt for jer alle sammen!

 

Elektrisk legetøj kan selvfølgelig være en del af SM-praksis, men det behøver det ikke at være! Det er helt op til dig, om du vil bo midt i Electric City eller hellere vil bo i en mere stille forstad.

 

Generelt er elektrosex, hvis du følger nogle få grundlæggende regler, et sikkert og utroligt spændende højdepunkt, som du helt sikkert bør prøve selv.

 

Hvad er Mystim elektrosex?

 

Mystim elektrosex refererer generelt til den behagelige inkorporering af elektroniske impulser i seksuelle handlinger.

 

Det kaldes også elektrostimulation eller kort sagt e-stim. Hardwaren til dette kaldes almindeligvis e-stim-legetøj eller e-stim-apparater - vi kommer til de vigtigste forskelle om et øjeblik.

 

Begrebet elektrosex står for et bredt og spændende felt, der kan spænde fra blidt forspil til intens penetration og lange klimakser.

 

Med andre ord, fra blid til hård og fra stimulerende til ophidsende.

 

Denne uforlignelige prikkende fornemmelse, som kan sende hele kroppen i ekstase, kan nydes alene eller som par - eller som trekant ... ;-)

 

Hvordan fungerer Mystim elektrosex?

 

Der er mange følsomme nerveender og -baner i vores krop, som overfører information, f.eks. berøring, til vores hjerne. Og til denne informationsudveksling sender vores krop selv konstant elektriske impulser. Det skyldes, at vores krop omdanner et slag på huden, et blidt kærtegn og selvfølgelig et kys eller sex fra en "berøring af nerveender" til en elektrisk impuls, som den sender til hjernen som stimulering. En berøring er derfor altid en "indirekte" elektrisk impuls i kroppen.

Smart Dirty Talk: E-stim-enheder og elektrosexlegetøj taler vores kropssprog: uden behov for oversættelse sendes den elektriske impuls direkte til hjernen! ... og ophidser os så fænomenalt, at vi frigiver masser af endorfiner.

 

Der er et særligt stort antal følsomme nerveender i intimområdet, som venter på de rasende e-stim-impulser som en stor legeplads.

 

For at få denne stimulerende kommunikation i kroppen skal vi røre ved en positiv og en negativ pol på samme tid, så elektriciteten kan flyde gennem os - og det er netop mellem de elektriske poler, at magien sker!

 

Der er mange spændende muligheder for dette: Legetøj med to integrerede ledende overflader, legetøj med én ledende overflade og en klæbende elektrode som modpol, e-stim-apparater med to eller flere elektroder og legetøj, der kan placeres præcist i og på erogene zoner, og meget mere.

 

Der er ingen grænser for fantasien - i hvert fald ikke, når det gælder teknologi!

 

Hardwaren: e-stim-enhed eller e-stim-legetøj

 

Det brede felt af e-legetøj kan inddeles i to brede kategorier, ud over mange subtile forskelle: På den ene side findes der universelle "e-stim-enheder", som utallige stykker legetøj og elektroder osv. kan tilsluttes - og på den anden side findes der selvstændigt fungerende"legetøj med indbygget e-stim".

 

 • E-stim-enhed: Disse smarte kontrolcentre er en slags kommandobroer for alle pirrende udflugter ud i elektrosexens uendelige vidder - og dybder! Der er ingen grænser for din seksuelle fantasi, når du justerer kontrollerne fra blød til hård, konstant til rytmisk eller pulserende til stød. Uanset om det er klassisk eller moderne: Vores elektrosex-apparater fås i digitale og analoge versioner.
 • Tilsluttet: Hvilket e-stim-legetøj, du tilslutter, afhænger af situationen, din lyst eller hver enkelt person: Der er dildoer, analpropper, penisbure, kyskhedsbælter, handsker, kærlighedskugler eller elektroder til helt individuelle og stimulerende e-stim-sessioner.
 • Multiplayer: To-kanals enheder som MEO's SexBox, Tension Lover eller Pure Vibes kan også levere to stykker legetøj eller par elektroder på samme tid og give dobbelt så meget (par)sjov! Zeus af e-stim-enheder er Cluster Buster. Den kan endda skyde sine lyn ind i et uendeligt antal stykker legetøj, og med otte uafhængige og individuelt justerbare kanaler katapulterer den absolut alle ind i elektrosexens Olymp. Og den kommer endda med en fjernbetjening.
 • Sexlegetøj med indbygget e- stim: e-stim to go (crazy!). For med E-Stim-vibratorer, der er udstyret med deres egen pulsgenerator og ledende overflader, får du lige så meget pirring, men med mindre hardware. E-intensiteten er let at justere via forskellige forprogrammerede nydelsestilstande. En nem måde at komme i gang på og gøre dig selv og andre til elektrosex-fans med et tryk på en knap, enten blidt eller hurtigt og intensivt.

 

Tænd for den: Tips til at komme i gang

 

Vi anbefaler, at du først gør dig bekendt med elektrostimuleringsapparatet "uden for kroppen". Den bedste måde at gøre det på er at eksperimentere lidt med e-legetøjet i hånden først:

 

 1. Hold et elektrosexlegetøj eller et legetøj, der er forbundet med en e-stimulator, med begge hænder - så begge poler/ledende overflader er i kontakt med huden.
 2. Først nu (!) skal du tænde for strømmen/kontakten på e-stim-apparatet. Bare rolig, e-legetøj og e-stim-apparater starter automatisk på en lav intensitet.
 3. Lær impulserne og stimuli at kende med dine hænder, og prøv dig frem med forskellige intensiteter.

 

Men vær forsigtig: Strømmen fordeles jævnt på håndfladerne og generelt på huden. Hvis du rører begge poler med bare to fingerspidser, fokuseres den strømmende strøm på to små områder (fingerspidserne) og bliver pludselig mere intens.

 

Så lad dig ikke skræmme, og undgå det, hvis det er muligt!

 

Tilbehør til avancerede brugere: glidecreme, legetøj og meget mere

 

Hvis du allerede er lidt mere fortrolig med elektrosex, er der ikke noget, der kan chokere dig så let ... Vi vil dog gerne præsentere dig for et par meget sensuelle, givende og måske stadig ret ukendte gadgets.

For mere spænding i skeden og prikkende e-rektioner ...:-)

 

 • "Elektrosex-smøremidler": Sørg for at bruge e-stim-optimerede smøremidler, som er kompatible med dit legetøj, dine kondomer og din ledningsevne. Ja, der findes specielle glidecremer - som Aquameo eller E-Shock - der ikke bare glider let, men også leder elektricitet.
 • Til mænd: Penisloops er generelt sjove, men med E-Stim er de så utroligt stimulerende, at du aldrig vil have lyst til at trække din penis ud af loopen igen. Du skal bare tage den på, stramme den, løsne den og komme.
 • Til underdanige mænd: elektriske penis bure Det gør slemme drenge rigtig gode og gode piger rigtig slemme. Penisbure med e-stim holder ikke kun penis under kontrol, de forkæler den også med elektriske impulser, mens de venter på friheden - fra sød til fræk ...
 • Til kvinder: kærlighedskugler De muliggør dyb vaginal penetration, der stimulerer ved hver eneste lille bevægelse. Lystcentret og bækkenbunden, som trænes optimalt af lystkugler, er henrykte. Især når blide elektriske stød stimulerer skedevæggene og de omkringliggende muskler.
 • Til ham og hende: sonder Der findes sonder i mange forskellige former, som kan bruges til at udforske og forkæle alle mulige forskellige steder. De er lette, handy, giver masser af bevægelsesfrihed og leverer e-stim-impulserne præcis, hvor der er brug for dem.

 

Er stimuleringsstrømmen farlig eller sundhedsskadelig?

 

I princippet er stimuleringsstrømmen i e-toys ikke farlig, hvis de bruges korrekt i henhold til instruktionerne og ikke ændres. Følgende regler skal overholdes for at sikre den bedst mulige sikkerhed:

 

 • Denvigtigste regel: Brug aldrig e-stim over taljen . Undgå for enhver pris hjerte-, nakke- og hjerneområdet! Den vigtigste undtagelse fra denne regel: Brystvorteklemmer! For eksempel vores bipolare brystvorteklemmer.
 • Andre no-gos er: E-stim med hjertefejl eller pacemaker uden lægekonsultation, E-stim under graviditet, E-stim i kombination med brandfarlige genstande/væsker.

Hvordan kan jeg kontrollere dette?

 

Elektricitet søger altid den korteste vej mellem de to poler.
Det er den regel, der altid kan bruges til at kontrollere, om strømmen flyder gennem et af de tre forbudte områder - hjerne, hjerte eller hals.

Fordomme OFF: Er elektrosex SM? Kan jeg straffe min slave med stimuleringsstrøm? Hvad er en BDSM-straf eller en straf til en sub?

 

Ikke nødvendigvis, men selvfølgelig kan det! Og for at være ærlig: Uden SM- og BDSM-scenens pionerånd ville elektrosex mystim-teknologi, mystim-elektrosex-legetøj og den voksende nysgerrighed omkring volt i soveværelset sandsynligvis stadig være på niveau med den første elpære.

Elektrosex kan også være SM - men det kan også være næsten alt, hvad du har lyst til.

 

De mange forskellige Mystim-elektrosexlegetøjer af høj kvalitet viser, at det ud over intense klimakser er blødere lyde, langvarig stimulering og varige effekter som f.eks. veltrænede bækkenbundsmuskler, der gør elektrosex "socialt acceptabelt".

 

Men som sagt er grænserne mellem pirrende Mystim-forspil og pulserende Mystim-afstraffelser ikke kun flydende, men også uendeligt justerbare med godt legetøj ;-)Vil du gerne købe et Mystim-produktbilligt i Europa, f.eks. i Tyskland, Schweiz, Italien, Luxembourg eller Østrig? Så er du kommet til det rette sted i Mystim Shop. Vores Mystim online shop leverer Mystim-produkter ikke kun i hele Europa, men i hele verden, inden for kortest mulig tid og selvfølgelig diskret pakket.