Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Kategorier

Nyhedsbrev

Information om levering

 

Hvornår levering kan finde sted, afhænger af den pågældende vare. Hvis der ikke vises nogen leveringsoplysninger i varedetaljevisningen, leverer vi et par dage efter modtagelsen af din ordre. Den nøjagtige leveringstid afhænger af flere faktorer, f.eks. varens tilgængelighed.

Grundlæggende har du forskellige muligheder for at påvirke leveringsdatoen:


Ekspreslevering:

 

Med ekspreslevering kan du modtage din pakke allerede næste dag.


Ønsket leveringsdato:

 

Hvis du ikke har så travlt, men gerne vil have dine varer leveret på en ønsket dato, kan vi også tilbyde dig det.

 

I vores hjælpecenter finder du også information om følgende emner: Forsendelsesomkostninger, eksport, diskretion og skadesrapporter.

 

 

Information om leveringstid

 

Vores artikler er normalt tilgængelige til øjeblikkelig levering. Der er dog forskellige mulige leveringstider. Afhængigt af den valgte artikel kan leveringstiden være 3-5 dage, i sjældne undtagelsestilfælde op til 8-10 uger.

Vær også opmærksom på oplysningerne om ekspreslevering eller levering på den ønskede dato.

 

 

Ekspresservice

 

Bestilt i dag, leveret så hurtigt som muligt

 

Med ekspreslevering kan du tidligst modtage din pakke næste dag.


Du skal blot vælge tjenesten under bestillingsprocessen. Du betaler kun ét tillæg pr. ordre. Tillægget afhænger af forsendelsens vægt og destinationen. Derudover gælder de sædvanlige forsendelsesomkostninger.

 


 

 

Forsendelsesomkostninger

 

MEO ønsker, at du skal kunne shoppe afslappet og modtage dine bestilte varer hurtigt, billigt og sikkert. Derfor har vi gjort vores forsendelsesbetingelser så enkle og gennemsigtige som muligt for dig:

 

Når du logger ind med dit brugernavn og din adgangskode, eller når du har registreret dig for første gang, kan du se de aktuelle forsendelsesomkostninger i din indkøbskurv. På denne måde ved du, før du køber, om og hvor meget forsendelsesomkostningerne vil være.

 

Levering uden for Tyskland

 

Vi leverer over hele verden - til alle lande

 

Standard leveringstiden (forsendelse med UPS eller UPS Express) er ca. 2 til 3 dage inden for EU og ca. 5 dage til alle andre lande. Den nøjagtige leveringstid afhænger af yderligere faktorer, såsom varernes tilgængelighed.

Diskretion - uden problemer gennem tolden

I Den Europæiske Union er produkter og tjenester momspligtige. MEO skal opkræve tysk moms på forsendelser til alle lande i Den Europæiske Union på grund af gældende love. Momsbeløbet for alle ordrer, der sendes til en leveringsadresse inden for EU, vil blive angivet på den sidste side af din ordre, din e-mail-ordrebekræftelse og fakturaen, der er vedlagt din levering. Den pris i euro, der vises på B2C-hjemmesiden for kunder bosiddende i EU, er inklusive moms.

 

For ordrer fra lande uden for EU bruger vi forskellige, separate prislister (f.eks. prisliste Schweiz). Her vises ingen moms.

 

Bemærk venligst, at ordrer til forsendelser uden for EU kan være underlagt landespecifikke skatter og toldafgifter.

 

Toldformularerne for breve og pakker til lande uden for EU viser værdien af de varer, der er inkluderet i leveringen, efter produkttype. Toldvæsenet kan åbne breve og pakker til inspektion, og vi har ingen kontrol over dette. Når du sender din ordre uden for EU, opkræves der normalt told- eller importafgifter, når pakken når frem til dit land. Gebyrer for toldklarering er for din regning; vi har ingen kontrol over disse gebyrer og kan ikke forudsige deres størrelse. Toldreglerne varierer betydeligt fra land til land. Hvis du vil have flere oplysninger om dette, er det bedst at kontakte dit lokale toldkontor. Bemærk venligst, at du som importør skal overholde det pågældende lands regler.

 

MEO anbefaler UPS som leverandør af forsendelsestjenester til diskret, hurtig og sikker forsendelse.

 

Diskretion

 

Diskretion er meget vigtigt for os hos MEO. I årevis har vi haft erfaring med at levere til højtstående personer, offentlige personer, politikere og VIP'er.

 

Levering af pakker:

 

Alle MEO-pakker leveres med post eller UPS, neutralt emballeret med diskret afsenderinformation. Ingen kan se, hvad der er i pakken. Vores pakker er solidt og sikkert emballeret, og der er ingen reklamer på vores pakker. Dit privatliv ligger os meget på sinde!

 

Naturligvis leverer vi også til ønskede adresser efter dit valg (for eksempel pakkestationer, til dit kontor eller til en ven).

 

Dine personlige data:

 

Dine personlige data er sikre hos MEO! Databeskyttelse og sikkerhed er af stor betydning for os. Gennem vores medarbejderes databeskyttelseskompetence og den konstante optimering af alle tekniske sikkerhedsprincipper forbedrer MEO også løbende datasikkerheden for dine data. Du kan finde flere oplysninger på vores databeskyttelsessider. Alle MEO-medarbejdere er kontraktligt forpligtet til at overholde vores retningslinjer for databeskyttelse.

 

Kreditkortudskrift:

 

Ingen oplysninger om de produkter, du har købt, vil fremgå af din kreditkortudskrift.

 

Reklame:

 

Du vil ikke modtage reklamer fra os, hverken via e-mail eller brev - medmindre du udtrykkeligt har bestilt dette i din profil (Mine data - My MEO).

 

Ønsket dato for levering

 

Vi leverer alle artikler til dig på den dag, du ønsker. Leveringen sker på den 3. eller 5. arbejdsdag efter modtagelsen af din telefon- eller onlinebestilling, afhængigt af varen.

Under bestillingsprocessen skal du vælge levering på den ønskede dato og fortælle os din foretrukne dato.

For varer, der sendes med post eller UPS, kan du vælge en ønsket leveringsdato fra mandag til fredag. Vi har desværre ingen indflydelse på morgen- eller eftermiddagslevering.

 

Beskadigede forsendelser

 

Vi pakker din ordre så sikkert som muligt. Vi bruger sikre og certificerede papkasser til forsendelse. Hvis der alligevel opstår skader, bedes du nægte modtagelse, hvis skaden er umiddelbart synlig, og få forsendelsen returneret til afsenderen. Informer os venligst om beskadigede forsendelser.

MEO Vertriebs GmbH

Lise-Meitner-Str. 9
D-45699 Herten

E-mail: [email protected]
Fax: +49 (0) 2366 500510