Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Kategorier

Nyhedsbrev

Information om sikker betaling

 

 

Du kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder.

 

 

 

Med MEO er du altid fleksibel

Som kunde kan du betale hos MEO via PayPal, mod forudfaktura eller kontant ved levering. Vi tilbyder naturligvis også betaling med kreditkort. Desværre kan vi ikke tilbyde dig delbetalinger eller afdragsbetalinger.

Du finder information om de forskellige betalingsmetoder under Betaling via bankoverførsel (forudfaktura), Kontant ved levering og Kreditkortbetaling.

 

Betaling via bankoverførsel (forudfaktura)

Vi tilbyder denne betalingsform til alle kunder. I dette tilfælde overfører du fakturabeløbet til vores konto som angivet i vores ordrebekræftelse:

Betalingsinstruktioner

Overfør venligst fakturabeløbet, når du har modtaget vores ordrebekræftelse via e-mail. Varerne afsendes umiddelbart efter modtagelse af betalingen.

 

Kontant ved levering

Efterkrav er muligt i Tyskland og nogle lande i EU.

Du betaler blot fakturabeløbet direkte til leverandøren.

 

Betaling via PayPal

Vi tilbyder denne betalingsform til alle kunder.

 

Betaling med kreditkort

Hvis du ønsker det, kan vi trække fakturabeløbet på dit kreditkort ved levering. Din konto vil normalt blive debiteret i den følgende faktureringscyklus hos dit kreditkortselskab. Vi accepterer Master Card, American Express og VISA.

I bestillingsprocessen skal du vælge kreditkort som betalingsmetode. I det næste trin skal du indtaste dine kreditkortoplysninger. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi også om kortets verifikationsnummer (CVV2- og CVC2), der er trykt på bagsiden af kortet, når du indtaster dataene.

Vi accepterer ikke debetkort (Visa Electron, Carte Bleue, Switch, Delta osv.). Kunder, der kun har debetkort, har mulighed for andre betalingsmetoder(kontant ved levering - inden for EU og betaling via bankoverførsel (forskudsfaktura) - i hele verden)

 

Men vores engagement i din sikkerhed går endnu længere:

 

Vi gemmer kun dine kreditkortoplysninger med henblik på den pågældende transaktion, så du skal indtaste dem igen for hvert køb. Vi har også vores eget digitale certifikat til kryptering af datatransmission og bruger tjenester fra en anerkendt specialistvirksomhed for elektroniske betalingstransaktioner til transaktionsbehandling. Du kan finde yderligere sikkerhedsforanstaltninger under Sikkerhedsoplysninger på et øjeblik.

CVV2- og CVC2-kortverifikationsnummeret

 

For at behandle betalinger med Visa- eller Mastercard-kreditkort har vi brug for en ekstra oplysning: CVV2- eller CVC2-kortbekræftelsesnummeret. Dette 3-cifrede nummer står på bagsiden af dit kreditkort. Det 3-cifrede CVV2-nummer er trykt i omvendt kursiv umiddelbart over underskriftsbåndet på bagsiden af dit kort. Normalt står dit kortnummer lige foran det. Vi har kun brug for de sidste 3 cifre i dette nummer (de resterende cifre er blot en gentagelse af dit kreditkortnummer).

Card Verification Code (CVV2 / VISA - CVC2 / Mastercard) er en sikkerhedsfunktion til kreditkort. Det er et trecifret kontrolciffer på bagsiden af et kreditkort. Denne nye sikkerhedsfunktion forhindrer brugen af forfalskede eller stjålne kreditkortoplysninger og den dermed forbundne kreditkortsvindel.

CVV2/CVC2-kortverifikationsnummeret sikrer, at den person, der foretager købet, rent faktisk er i besiddelse af kreditkortet og ikke bare af en købskvittering eller et kortnummer. Cifrene er ikke gemt på magnetstriben og kan ikke beregnes ud fra kreditkortnummeret.