Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal glidecreme

Nyhedsbrev

Anal glidecreme 

Med disse moderne analglidecremer kan du undgå smerter under analsex. Vores analglidemiddel har særlige egenskaber, der gør analsex endnu sjovere.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 23 elementer
Vis 1 - 12 af 23 elementer

Anal glidecreme er nødvendig for at have analsex på en afslappet måde og uden megen smerte. Analsex uden speciel anal glidecreme er muligt, men kan være ekstremt smertefuldt. Vores analsmøremidler hjælper par med at nyde analsex mere.

I modsætning til skeden producerer anus ikke naturlig fugt, hvilket er vigtigt for at have sex. Derfor findes der analglidecremer, som kan bruges til at tilføre anus fugt, så analsex bliver muligt. Så er det ligegyldigt, om man bruger kondom eller ej, for med anal glidecreme er samleje som regel muligt uden problemer. Analsmøremidlet gør analsex mere afslappet og lettere. Derfor anbefales det stærkt at bruge en sådan anal glidecreme, især som nybegynder eller uerfaren person.

Er det muligt at have analsex uden anal glidecreme?

Analt samleje uden anal glidecreme er i princippet muligt, men især for uerfarne par kan det være meget smertefuldt og ubehageligt. Når du har analsex uden anal glidecreme, har du brug for tålmodighed og en vis mængde forberedelse. Det er ikke muligt at trænge direkte ind i en kvinde eller mand analt, uden at hun eller han føler smerte. Lukkemusklen skal udvides med fingrene, så det bliver lettere at trænge analt ind.

En butt plug, hvis den findes, kan også være en hjælp. Til dette skal anus fugtes med spyt, så penetration er mulig uden megen smerte. Generelt kan analsex uden gli decreme sagtens lade sig gøre, men det kan ikke anbefales, fordi det især for uerfarne par kan give en masse smerter, som gør sex ubehageligt og ikke nydelsesfuldt.

Hvad er forskellen til normal glidecreme?

Forskellige producenter over hele verden, herunder MEO, har udviklet specielle analglidecremer til analsex, der er præcist skræddersyet til analsexelskeres behov. Med disse analglidecremer er der lagt særlig vægt på at sikre, at den producerede smørefilm er meget tyk, og at glideegenskaberne holder i lang tid, så der garanteres omfattende sjov under analsex.

I mellemtiden er analglidecremer med ingredienser som lidokain også på markedet. Denne aktive ingrediens har en bedøvende effekt og modvirker smerte. Et specielt produkt til analsex er ikke absolut nødvendigt. Den bedste måde at finde ud af det på er at teste, om en anal glidecreme med aktive ingredienser som lidokain eller en almindelig anal glidecreme passer bedre til dig.

Hvor meget anal glidecreme skal jeg bruge til analsex?

I dette tilfælde er der ingen generel regel. Nogle par foretrækker det, når der kun er en lille mængde anal glidecreme - andre kan virkelig godt lide følelsen, når det er ekstremt vådt på grund af en masse anal glidecreme. Det gør i øvrigt en forskel, om du bruger vandbaseret eller silikonebaseret anal glidecreme. Med silikonebaseret anal glidecreme skal du bruge meget mindre end med vandbaseret anal glidecreme.

I sidste ende er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas under analsex, uanset hvor meget anal glidecreme du bruger. Det er en smagssag, om man bruger lidt eller meget anal glidecreme under analsex. Hvis du er i tvivl, bør du bruge lidt mere, for så er du på den sikre side, hvad angår smerte. Så kan du bruge mindre næste gang, hvis det var for meget anal glidecreme for dig. Mange par varierer simpelthen mængden af anal glidecreme, de bruger, hvilket giver dem en masse variation i analsex.

Hvad kendetegner en god anal glidecreme?

En god anal glidecreme er først og fremmest kendetegnet ved, at den er en stor hjælp under analt samleje. Den skal gøre det lettere at trænge ind og gøre sex behageligt og smertefrit for parret. Et andet kendetegn ved en god anal glidecreme er, at den smører længe, dvs. at den holder anus fugtig i længere tid.

Med dårligere anal glidecreme holder fugten ikke længe, og man skal hele tiden påføre ny anal glidecreme. En glidecreme af høj kvalitet klør ikke og lugter ikke ubehageligt. Anal glidecreme fra MEO er det perfekte valg. I bedste fald er en anal glidecreme til analsex smagløs og lugtfri. Når du køber anal glidecreme, bør du altid være opmærksom på anmeldelserne, så du får en god glidecreme og ikke behøver at bekymre dig om dårlig kvalitet. Anal glidecreme af høj kvalitet koster normalt mere end anal glidecreme af ringere kvalitet, men især til analsex bør det være pengene værd for dig.

Er anal glidecreme også velegnet til vaginal sex?

I princippet er anal glidecreme også velegnet til vaginalt samleje. Der findes mange geler, som er velegnede til begge dele. Forskellen mellem de forskellige glidecremer ligger hovedsageligt i pH-værdien. Nogle analglidecremer indeholder særlige stoffer, som er smertelindrende og bedøvende. Disse geler er ikke nødvendige til vaginalt samleje.

Det er bedst at tjekke MEO's online shop og finde ud af hele udvalget af forskellige anal glidecremer, fordi alle anal glidecremer er præsenteret og forklaret der. Der er dog intet til hinder for, at du også bruger en anal glidecreme til vaginalt samleje. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, har det sjovt under sex og bare nyder det. Forresten har vi også et bredt udvalg af blowjob sprays og endda en innovativ deep throat spray!