Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal glidecreme

Nyhedsbrev

Anal glidecreme 

Med disse moderne analglidecremer kan du undgå smerter under analsex. Vores analglidemiddel har særlige egenskaber, der gør analsex endnu sjovere.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 27 elementer
Vis 1 - 12 af 27 elementer

Analglidemiddel er nødvendigt for at kunne dyrke analsex på en afslappet og smertefri måde. Analsex uden særlig anal glidemiddel er muligt, men kan være ekstremt smertefuldt under visse omstændigheder. Vores anale glidecremer hjælper par med at nyde analsex mere.

I modsætning til skeden producerer anus ikke nogen naturlig fugt, men det er vigtigt for at have sex. Derfor findes der anale glidecremer, som kan bruges til at tilføre anus fugt, så analsex bliver muligt. Det er ligegyldigt, om der bruges kondom eller ej, for analglidemidlet gør som regel samleje muligt uden problemer. Anal glidecreme gør analsex mere afslappet og lettere i det hele taget. Det kan derfor varmt anbefales at bruge anal glidecreme, især hvis du er nybegynder eller uerfaren.

Er det muligt at have analsex uden glidecreme?

Analtsamleje uden anal glidecreme er generelt muligt, men det kan være meget smertefuldt og ubehageligt, især for uerfarne par. Analt samleje uden glidecreme kræver tålmodighed og en vis forberedelse. Det er ikke muligt at trænge direkte ind i en kvinde eller mand analt, uden at hun eller han føler smerte. Lukkemusklen skal udvides med fingrene for at gøre anal penetration lettere.

En buttplug, hvis den er tilgængelig, kan også være en hjælp. Anus bør fugtes med spyt, så indtrængning er mulig uden megen smerte. Generelt kan analsex uden glidecreme godt lade sig gøre, men det anbefales ikke, da det kan give mange smerter, især for uerfarne par, og gøre sex ubehageligt og ikke behageligt.

Hvad er forskellen på normal personlig glidecreme?

Forskellige producenter rundt om i verden, herunder MEO, har udviklet specielle analglidemidler til analsex, som er præcist skræddersyet til behovene hos analsex-elskere. Med disse analglidemidler blev der lagt særlig vægt på at sikre, at den producerede smørefilm er meget tyk, og at de smørende egenskaber holder i lang tid, så omfattende sjov under analsex er garanteret.

Analglidemidler med ingredienser som lidokain er nu også tilgængelige på markedet. Denne aktive ingrediens har en bedøvende effekt og modvirker eventuelle smerter, der kan opstå. Et særligt produkt til analsex er ikke absolut nødvendigt. Den bedste måde at finde ud af det på er at teste, om en analglidemiddel med aktive ingredienser som lidokain eller en almindelig analglidemiddel passer dig bedre.

Hvor meget glidecreme skal jeg bruge til analsex?

Der er ingen generel regel i dette tilfælde. Nogle par foretrækker kun en lille mængde analglid - andre kan virkelig godt lide følelsen af at være ekstremt våd med meget analglid. Det gør i øvrigt en forskel, om man bruger vandbaseret eller silikonebaseret analglid. Med silikonebaseret analglid skal du bruge meget mindre end med vandbaseret analglid.

I sidste ende er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas under analsex, uanset hvor meget analglid du bruger. Det er en smagssag, om man bruger lidt eller meget glidecreme under analsex. Hvis du er i tvivl, er det bedre at bruge lidt mere, for så er du på den sikre side, hvad angår smerte. Du kan så bruge mindre næste gang, hvis det var for meget glidecreme for dig. Mange par varierer også bare ved altid at bruge forskellige mængder glidecreme og har dermed en enorm variation under det anale samleje.

Hvad kendetegner en god anal glidecreme?

En god anal glidecreme er først og fremmest kendetegnet ved, at den er en stor hjælp under det anale samleje. Den skal gøre penetrationen lettere og gøre sexen behagelig og smertefri for parret. En anden egenskab ved en god anal glidecreme er dens langvarige smøreevne, dvs. at glidecremen holder anus fugtig i længere tid.

Med anal glidecreme af lav kvalitet holder fugten ikke længe, og man skal hele tiden påføre anal glidecreme igen. En glidecreme af høj kvalitet klør ikke og lugter ikke ubehageligt. Analglidemidler fra MEO er det perfekte valg. En glidecreme til analsex er i bedste fald smagløs og lugtfri. Når du køber anal glidecreme, bør du altid være opmærksom på anmeldelserne, så du får en godglidecreme og ikke behøver at affinde dig med dårlig kvalitet. Analglidemiddel af høj kvalitet koster normalt mere end analglidemiddel af lavere kvalitet, men det bør være pengene værd, især til analsex.

Er anal glidecreme også velegnet til vaginal sex?

I princippet er anale glidecremer også velegnede til vaginalt samleje. Der findes mange glidecremer, som er ideelle til begge dele. Den største forskel mellem de forskellige glidecremer er pH-værdien. Nogle anale glidecremer indeholder særlige stoffer, som er smertelindrende og bedøvende. Disse geler er ikke nødvendige ved vaginalt samleje.

Det er bedst at tage et kig på MEO's online shop og finde ud af hele udvalget af forskellige anale glidecremer, da alle anale glidecremer er præsenteret og forklaret der. Der er dog intet til hinder for, at du også kan bruge en anal glidecreme til vaginalt samleje. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, har det sjovt under sex og bare nyder det. Vi har også et stort udvalg af blowjobsprays og endda en innovativ deep throat-spray!