Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer af glas

Nyhedsbrev

sæt med 3 dele - analpropper af glas - Kong

Succeshistorie reloaded: Vores Kong buttplug-sæt, der består af tre analplugs af glas i forskellige størrelser, bringer buttplug-klassikeren tilbage! Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der noget for enhver smag i dette sæt. Oplev den unikke følelse, som kun glas kan tilbyde, og opdag anal nydelse for dig selv igen!

Mere information

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Succeshistorie reloaded: Vores Kong buttplug-sæt, der består af tre buttplugs af glas i forskellige størrelser, bringer den klassiske buttplug tilbage! Uanset om du er nybegynder eller avanceret bruger, er der noget for enhver smag i dette sæt. Oplev den unikke fornemmelse, som kun glas kan tilbyde, og genopdag selv den anale nydelse!

     

    Glas er et sikkert materiale og er ikke kun kendetegnet ved sine allergivenlige egenskaber. Desuden er disse luksuriøse buttplugs individuelt håndlavede, helt sømløse, absolut sikre og leveres i en særlig attraktiv emballage.

     

    Hvorfor en buttplug af glas og ikke af silikone eller vinyl?

     

    En buttplug af glas giver dig en helt anden og meget mere behagelig fornemmelse, som vil tage din anale nydelse til et helt nyt niveau. Med de tre Kong buttplugs fra den succesfulde Extremeo-serie kan du lære den vidunderlige følelse af glas at kende. Hvis anal stimulation er nyt for dig, eller du gerne vil eksperimentere med forskellige størrelser, så er Kong analplug-sættet lige noget for dig! Sættet indeholder tre forskellige størrelser, så du kan starte i det små og langsomt arbejde dig op til den største buttplug. Start med den lille buttplug, som trænger særligt blidt ind i dig, øg din anale nydelse med den mellemstore buttplug, og vær så "velforberedt", når du kaster dig over den helt store buttplug!

     

    Den ubestridte klassiker: Hvorfor Kong buttplug-sættet simpelthen er perfekt!

     

    • Det ideelle materiale: Takket være det glatte, glatte materiale er vores analplugs af glas meget nemme at indføre analt, mens vægten af analpluggen giver dig en sensuelt intens følelse af fylde, som du har savnet med konventionelle analplugs.

     

    • Men nu kommer højdepunktet: temperaturlegen! Forestil dig, at du dypper buttpluggen i varmt eller koldt vand og derefter fører den op i din anus. En betagende, ophidsende følelse, som vil vække hver en nerve i dig. Og fordi buttpluggen er helt gennemsigtig, kan din partner se igennem den - et intimt, forførende kig ind i din krop, som øger jeres intimitet endnu mere.

     

    • Er du stadig i tvivl om materialet? Det skal du ikke bekymre dig om! Disse buttplugs er lavet af brudsikkert borosilikatglas af høj kvalitet, som er kendt for sin holdbarhed og sikkerhed. De er ikke-porøse og ftalatfri, hvilket gør dem helt hudvenlige. Rengøring? Den er meget enkel. Lidt sæbe, vand og VeryClean Spray, så er de så gode som nye.

     

    • Den gennemprøvede klassiker: Analplugs i en klassisk form har altid været det foretrukne valg for alle, der elsker analsex, og når sådan en buttplug også er voluminøs, øges intensiteten mange gange. Formen og materialet sikrer, at buttpluggen nemt kan føres ind i anus og sidder sikkert der uden at glide ud igen. Det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med komfort eller sikkerhed. Ideel til både begyndere og avancerede brugere.

     

    Uanset om du foretrækker en silikone-, olie- eller vandbaseret glidecreme, kan Kong buttpluggen bruges med alle glidecremer.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • 3 analplugs lavet af glas.
    • Elegant design: Lavet udelukkende i hånden.
    • Lille buttplug: Samlet længde 57 mm, indføringslængde 50 mm, største diameter 31 mm.
    • Medium buttplug: Samlet længde 70 mm, indføringslængde 62 mm, største diameter 44 mm.
    • Stor buttplug: Samlet længde 76 mm, indføringslængde 70 mm, største diameter 46 mm.
    • Med stopper: Forhindrer buttpluggen i at trænge for dybt ind i anus.
    • Kan bruges varm og kold: Buttpluggen kan afkøles eller opvarmes.
    • Allergivenlig: Du skal bare læne dig tilbage og nyde det.
    • Leveringsomfang: 3 Kong analplugs fra Extremeo-serien
    • Mange af vores kunder træner regelmæssigt med dette sæt for at strække lukkemusklen, f.eks. til ukompliceret analt samleje. Men bag det spændende udtryk "buttplug-træning" gemmer der sig ikke andet end regelmæssig udstrækning af lukkemusklen med analplugs i forskellige størrelser.
    • Extremeo: At føre en buttplug op i anus kan være en vidunderlig og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. For at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus anbefaler vi vores populære Extremeo-spray. Et kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af analpluggen til en særlig blid fornøjelse.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Evaluering 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Evaluering 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Evaluering 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Evaluering 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Skriv din egen anmeldelse

              sæt med 3 dele - analpropper af glas - Kong

              sæt med 3 dele - analpropper af glas - Kong

              Succeshistorie reloaded: Vores Kong buttplug-sæt, der består af tre analplugs af glas i forskellige størrelser, bringer buttplug-klassikeren tilbage! Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der noget for enhver smag i dette sæt. Oplev den unikke følelse, som kun glas kan tilbyde, og opdag anal nydelse for dig selv igen!

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              7 andre varer i samme kategori: