Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Analpropper 

Nyd anale orgasmer, solo eller som par med en anal plug. Oplev herlige fornemmelser som aldrig før med en butt plug dybt inde i dig.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 263 elementer
Vis 1 - 12 af 263 elementer

Hvad er egentlig en butt plug eller anal plug?

 

Hvad er en anal plug? En anal plug (også: anal plug, butt plug eller anal plug) er en type dildo, der er beregnet til anal brug. Med andre ord, en anal dildo. Til dette formål er en butt plug afrundet i den ene ende og konisk formet for lettere indføring. Desuden er den anden ende tyk nok til at holde analpluggen på plads og forhindre, at den ved et uheld bliver ført helt ind. Buttplugs fås i vores online shop i utallige former, farver og materialer! En analplug med vibration eller en butt plug uden vibration bruges enten til ren stimulation eller som forberedelse til analt samleje. En analplug med vibrator bruges ofte alene under solosex. Buttplugs lavet af elastiske materialer som gelé eller silikone er særligt populære. Buttplugs fås i forskellige størrelser. Start med en mindre størrelse og øg størrelsen over tid, afhængigt af hvor meget du kan lide det. Her kan du direkte butt plug bestille en direkte. En butt plug er velegnet til kvinder såvel som til homoseksuelle og heteroseksuelle mænd, med andre ord til alle, der er nysgerrige.

 

Buttplugs hører til Top 10 sexlegetøj i den erotiske postordreforretning

 

butt plug er især gode til at forberede et smertefrit analt samleje. De indføres med lidt glidecreme eller glidemiddel og bliver siddende for at slappe af og strække endetarmsmusklerne. Følelsen af at være så fuldstændig fyldt med en butt plug behager enhver mand og kvinde.

 

Hvordan bruger man en butt plug korrekt?

 

En butt plug strækker ikke kun forsigtigt anus, men stimulerer også dens følsomme nerveender. For at indsætte en anal plug smertefrit, skal du først fugte pluggen og din anus med glidecreme, såsom Aquameo. Vores Extremeo rektal afslapningsspray understøtter smertefri indsættelse. Hvordan du indfører det anale sexlegetøj, er selvfølgelig op til dig. Men der er tre stillinger, der kan gøre det lettere for dig at indføre en buttplug. Bøj dig enten forover på alle fire, så din partner kan føre butt plug ind i din mund. Læg en pude eller ASS UP elskovspude under numsen, læg dig på ryggen og spred benene, eller sæt dig på hug over pluggen og lad den glide ind. Du vil hurtigt opdage, hvilken af de tre stillinger, der er bedst for dig at indføre en anal plug i.

 

Hvordan fungerer sex med en anal plug?

 

Mange kvinder og mænd finder det særligt ophidsende at blive helt "fyldt" med en anal plug. Den kan indsættes et stykke tid før sex og dermed give ekstrem stimulation under forspillet. Du kan have en butt plug (afhængig af om den er lille butt plug, stor butt plug eller meget stor butt plug) på i en periode fra 30 minutter til flere timer uden problemer.

 

butt plug ordre til at strække - grænseoverskridende oplevelser med pluggen butt plug

 

En plug er et vidunderligt sexlegetøj, der også er fremragende til anal stretch ing. Enhver kvinde og enhver mand bør virkelig prøve en strækplug på butt plug. Vi har strækbare analplugs i mange designs, størrelser og materialer. Du kan endda vælge en butt plug med en åbning til dyb indsigt. Prøv bare vores anal stretching rings eller vores succesfulde anal stretching plug Ass Grommet.

 

butt plug Shop - køb anal plugs online

 

Bestil en butt plug online. Her i vores sexshop finder du et stort udvalg. Vi leverer de fleste af vores buttplugs og analplugs inden for 1-2 dage, diskret og sikkert pakket.

 

Butt Plug: Sådan fungerer sex med anal plugs

 

For at intensivere en orgasme via butt plug fås det anale sexlegetøj også med integreret vibration .

 

butt plug for begyndere ...

 

En anal plug til begyndere? Intet kunne være nemmere! Vi har et stort udvalg fra modellen meget lille butt plug for første gang op til et butt plug sæt, som du kan træne dig op til analsex med eller store buttplugs.

 

eller vil du hellere have en rigtig stor butt plug eller analplug ...

 

En rigtig stor butt plug er en udfordring. Men hos MEO finder du virkelig alt, hvad der kan hjælpe dig med at realisere denne drøm.

 

butt plug til mænd ...

 

Især mænd oplever analt samleje som særligt intenst gennem målrettet stimulation af prostata. Til dette formål tilbyder MEO også en række sexlegetøj til prostatastimulering. Buttplugs kan også formes på en sådan måde, at specielle former virker direkte på prostata og fører til såkaldte "non-contact orgasms". Ellers er analplugs også populære til ren analstimulation (selv i lang tid). De kan også stimulere mandens P-punkt under elskov og dermed give en meget, meget hård og langvarig erektion!

 

Og endda denne: Låsbar butt plug med lås

 

En låsbar anal plug med lås eller endda en butt plug med elektronisk tidslås MEOBOND giver dig mulighed for at udleve dine anale kyskhedsfantasier. Hvis du vil prøve en låsbar analplug til bondage eller BDSM, vil vores ANAL MASTER være det perfekte valg for dig.

 

Tips og tricks om anallegetøj

 

Et vigtigt tip til at gøre anallegetøj, plugs og analsex til en positiv oplevelse er tid, afslapning og vores genialeanalafsvulmende spray EXTREMEO!

 

Plugsex eller gode alternativer til analplugs til mænd

 

Prøv bare en dobbeltdildo til en særlig intens penetration, eller en såkaldt prostataplug (også analplug mand), eller vores buttplug-varianter af høj kvalitet: Metal anal plug eller rustfrit stål anal plug. Hvis du er usikker på, om du har brug for en stor eller lille analplug, anbefaler vi vores analplugsæt til en lav indgangspris i vores analplugshop. Et godt alternativ kan selvfølgelig være en oppustelig analplug på butt plug. Du kan selv bestemme, hvilken størrelse der er perfekt til dig. Du kan selv bestemme, hvilken størrelse der er perfekt til dig.