Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal dybdespil

Nyhedsbrev

Anal dybdespil 

Anal dybdeleg er en særlig, ekstremt spændende sexpraksis, som kan praktiseres alene eller med en partner. Der findes forskellige teknikker og meget lange dildoer til begyndere og professionelle, så man kan maksimere den anale dybdetræning og opnå tilfredsstillende resultater:

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 60 elementer
Vis 1 - 12 af 60 elementer

Hvad er anal dybdetræning?

 

Anal dybdetræning er en form for anal træning, der fokuserer på at føre en meget lang dildo dybt ind i analkanalen. Efterhånden som den anale dybdetræning skrider frem, skal eleven kunne føre meget lange dildoer, buttplugs og andre genstande dybere og dybere ind i analkanalen. I modsætning til andre former for analtræning betyder det ikke noget, hvor store eller tykke de indførte genstande er i anal dybdetræning, kun hvor langt de trænger ind i kroppen.

 

Anal dybdetræning kan tilskyndes eller beordres af en top, der ønsker at presse sin sub's krop til det yderste. Men det kan også være, at nogen begynder på anal dybdetræning, fordi de nyder at bruge analt sexlegetøj eller blive fistet og gerne vil tage deres anale leg til det næste niveau.

 

Der er to hovedudfordringer, som en person, der begynder på anal dybdetræning, skal overvinde. For det første skal de lære at slappe af i den såkaldte puborektale løkke, en stærk muskel, der danner endetarmens første krumning. Denne muskel har en tendens til at stramme og lukke endetarmen, når den føler sig presset, som den gør under analsex eller stimulering. At lære at slappe af i musklen, selv når den stimuleres, er nøglen til vellykket anal dybdetræning. For det andet skal personer, der gennemgår analtræning, lære at forbinde det dybe tryk, de føler under anal penetration, med nydelse. At fokusere på at slappe af i kroppen og komme i kontakt med dens fornemmelser kan understøtte anal dybdetræning. Mange oplever, at dyb vejrtrækning hjælper dem med at slappe af under anal penetration. Visse stillinger, f.eks. på alle fire eller knælende, hjælper også med at slappe af.

 

Mens almindelige dildoer, vibratorer og meget lange analdildoer kan bruges til dyb anal træning, findes der også nogle specielt udviklede hjælpemidler og glidecremer fra MEO ®, onlinebutikken for meget lange dildoer.

 

Følelsen af tryk og lidt ubehag under anal dybdetræning er normal, men at føle reel smerte er det ikke. Du skal altid lytte til din krop og aldrig gå for langt ud over dine egne grænser. Anal dybdetræning skal ikke forhastes, det er altid bedst at gå langsomt frem. MEO ® anbefaler, at du starter med dine fingre, før du går videre til at indføre en lang anal dybdetræningsdildo.

 

Hvad er det særlige ved den meget lange anale dybdelegsdildo?

En lang dildo tager analleg til et nyt niveau, fordi dyb analsex giver helt særlige fornemmelser! Uanset om du er på udkig efter den klassiske 1-meter-dildo eller ønsker at købe andre ekstremt lange dildoer, er du kommet til det rette sted i MEO ® dildoshop. MEO ® er en af specialisterne inden for anal dybdetræning: ekstrem længde, store diametre, usædvanlige teksturer og et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt fast og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke det på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig! Denne meget lange dildo vil fylde dig helt ud og garantere dig intens tilfredsstillelse. Det er ikke kun længden på denne dildo, der vil overbevise dig, dens meget specielle design vil også give dig uforglemmelige øjeblikke.

 

Hvordan bruger jeg en meget lang anal dybdelegedildo?

På grund af dens længde og omkreds kan det være svært at indføre den meget lange anale dybdetræningsdildo i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud. Et yndet hjælpemiddel er vores ASS UP-pude til anal dybdetræning. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredt. ASS UP-puden støtter din krop stabilt og behageligt, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer også, at du synker ned i sengen, og gør mange andre stillinger lettere under den anale dybdetræning.

 

Hvilken glidecreme skal jeg bruge til anal dybdeleg og anal dybdetræning?

Brug masser af glidecreme! Under anal dybdetræning bliver vi aldrig trætte af at gentage denne pointe. Et anus er ikke bare mere følsomt end en vagina, men det bliver også mere og mere sart, jo længere op du kommer. Derfor skal du helt sikkert bruge masser af glidecreme for at sikre, at du ikke skader dig selv. Hvis du planlægger at bruge en meget lang dildo, anbefaler vi vores FUCKSLUT glidecreme. Det er en silikonebaseret glidecreme til anal dybdeleg og føles som ingen anden glidecreme. FUCKSLUT gør brugen af den lange dildo til anal dybdetræning til en smertefri, men intens fornøjelse. Vi vil bestemt også anbefale vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både begyndere og erfarne professionelle inden for anal dybdeleg. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex, anal dybdetræning og anal udstrækning. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv meget lange dildoer lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer let indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå perfekt anal dybdeleg.

Materiale og pleje af den lange dildo til anal dybdeleg:

 

Denne lange dildo til anal dybdeleg er lavet af vinyl i høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget robust, så din meget lange dildo vil holde i lang tid. Du kan rengøre den lange anale dybdelegsdildo med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray. Rengøring er selvfølgelig også særlig vigtig efter brug. Det kan også være en god idé selv at bruge en anal douche til at rense tarmen, inden du bruger den meget lange dildo. I vores shop-kategori "Anal douche" ( klik her) finder du den rigtige anal douche til anal dybdetræning.