Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

ElectraLoop™ fra ElectraStim - justerbar testikelslynge i metal til elektrostimulation

Ny
  • ElectraLoop™ fra ElectraStim - justerbar testikelslynge i metal til elektrostimulation

ElectraLoop™ justerbar testikelløkke lover en helt ny form for erotisk elektrostimulation af penis. ElectraLoop™ er specielt designet til mænd med en større penis eller til dem, der ønsker at bære denne løkke omkring penis og testikler på samme tid, og den kan justeres i størrelsen.

Mere information

3897/00

tilgængelig

Mere information

Den justerbare testikelslynge ElectraLoop™ lover en helt ny form for erotisk elektrostimulering af penis. ElectraLoop™ er specielt designet til mænd med en større penis eller til dem, der ønsker at bære denne løkke omkring penis og testikler på samme tid, og den kan justeres i størrelse. ElectraLoop™ er lavet af en ikke-strækbar metaltråd og kombinerer følelsen af en metalpikring med komforten ved en justerbar pasform. Sløjfen placeres omkring penisskaftet og testiklerne og justeres med justeringsclipsen.

Denne unipolære testikelsløjfe i metal kan bruges sammen med en anden unipolær elektrode og åbner op for den kraftfulde verden af erotisk elektrostimulering under onani, forspil, oralsex og samleje. Den dybe, pulserende og erotisk prikkende fornemmelse kan endda være stærk nok til at opnå en håndfri orgasme. ElectraLoop™ kan justeres op til en diameter på 70 mm og passer til de fleste mænd. For at få den bedst mulige oplevelse anbefaler vi at bruge en elektrisk ledende gel som vores ESHOCK.

Kompatibel med de fleste elektrostimuleringsenheder:

ElectraLoop™ er kompatibel med alle ElectraStim elektrostimuleringsenheder. Selvom ElectraLoop™ er udviklet til direkte tilslutning til ElectraStim-elektrostimulationsapparater, kan den også tilsluttes elektrostimulationsapparater fra andre producenter ved hjælp af de adaptere, vi tilbyder.

Hygiejne og korrekt brug af smøremiddel spiller en afgørende rolle under brug:

For optimal pleje og sikker brug anbefaler vi vores InstaClean-desinfektionsspray, som er specielt udviklet til effektiv rengøring af ElectraLoop™ før og efter brug. Derudover er vores elektrisk ledende smøremiddel ESHOCK vigtigt for at sikre optimal ledningsevne, hvilket gør elektrostimuleringsoplevelsen endnu mere intens. Kombinationen af disse to produkter gør elektrostimulation ikke kun særlig behagelig, men også sikker og hygiejnisk.

Flere detaljer:

  • ElectraLoop™
  • Maksimal diameter: 70 mm
  • Maksimal længde: 220 mm
  • Tilslutning: 2 mm
  • Vægt: 31 gram
  • Materiale: medicinsk kvalitet 316 rustfrit stål
  • Antal poler: 1 (unipolær). En anden unipolær elektrode er nødvendig for at fuldføre kredsløbet. ElectraLoop™ skal tilsluttes en ElectraStim-stimulator for at opleve de beskrevne fornemmelser.
  • Inkluderet i leveringen: 1x ElectraLoop™ (justerbar testikelslynge af metal), 1x opbevaringspose af mikrofiber, 1x flersproget brugsanvisning (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsaspekter, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsudstyr, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.




ElectraStim x MEO


ElectraStim er synonymt med innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende brand i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

ElectraLoop™ fra ElectraStim - justerbar testikelslynge i metal til elektrostimulation

ElectraLoop™ fra ElectraStim - justerbar testikelslynge i metal til elektrostimulation

ElectraLoop™ justerbar testikelløkke lover en helt ny form for erotisk elektrostimulation af penis. ElectraLoop™ er specielt designet til mænd med en større penis eller til dem, der ønsker at bære denne løkke omkring penis og testikler på samme tid, og den kan justeres i størrelsen.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

26 andre varer i samme kategori: