Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fleshjack

Nyhedsbrev

Fleshjack 

Fleshlight og Fleshjack er helt klart det mest populære sexlegetøj i verden. Mænd elsker disse masturbatorer, fordi de findes i så mange forskellige designs, de føles utroligt ægte, de er relativt billige, og de er totalt nemme at bruge. Og vigtigst af alt, så garanterer de utroligt intense orgasmer.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 14 elementer
Vis 1 - 12 af 14 elementer

Alt hvad du behøver at vide om en Fleshjack og en Fleshlight masturbator!

 

Fleshlight og Fleshjack er helt klart det mest populære sexlegetøj i verden. Mænd elsker disse masturbatorer, fordi de findes i så mange forskellige stilarter, de føles utroligt ægte, de er relativt billige, og de er totalt nemme at bruge. Og vigtigst af alt, så garanterer de utroligt intense orgasmer.

 

Med denne Fleshlight-guide vil vi gerne forklare dig, hvad Fleshlight- eller Fleshjack-masturbatorer er, og hvordan de fungerer!

 

1.) Hvad er en Fleshlight eller en Fleshjack?

 

Det er et populært sexlegetøj, der blev opfundet i slutningen af 90'erne i USA. Det er helt sikkert den bedst sælgende mandlige masturbator i verden. Da masturbatoren er som en lommelygte, er det nemt at bruge den helt diskret.

 

Mænd elsker Fleshlight og Fleshjack lige meget, fordi de ser godt ud og får sex til at føles virkelig frækt. Den indre tekstur føles virkelig som ægte hud. Fordi Fleshlight eller Fleshjack er nemme at skjule og robuste, kan disse masturbatorer også sagtens bruges på rejser eller i bilen.

 

Det meste sexlegetøj er stadig lavet til kvinder. Sexlegetøj til mænd har altid haft en ret forsømt tilværelse i de fleste europæiske sexshops. Det er den innovative ånd hos producenterne af de fremragende Fleshjack- og Fleshlight-produkter, der gør disse masturbatorer så gode og så enormt innovative.

 

Siden premieren på den første produktserie har Fleshlight- og Fleshjack-masturbatorerne konstant udviklet sig, så der i dag findes en bred vifte af forskellige designs, farver, forskellige indsatser, tilbehør og åbninger (mund, anus og vagina), så de evigt skiftende behov og præferencer hos vores kunder over hele verden kan imødekommes.

 

2.) Hvad består en Fleshlight eller Fleshjack egentlig af?

 

Etuiet:

 

Masturbatorens etui er lavet af slagfast, stabil hård plast (polyethylen). Den produceres i øjeblikket i mange farver, f.eks. sort, hvid, lyseblå og grå. Lejlighedsvis findes der særlige kollektioner af Fleshlights i andre farver.

 

I hylsteret sidder den hudfarvede indsats. Det sikrer, at det bløde og elastiske hylster holder formen og giver det nødvendige modtryk indeni. Kun på den måde bliver sex med Fleshjack en betagende oplevelse.

Herfra

 

Huset på Fleshjack er åbent fortil og bagtil. Åbningerne har et skruegevind, som man kan skrue en tætningshætte på. Når Fleshjack er lukket, ligner den en almindelig lommelygte. På den måde kan ingen gætte, at det er en masturbator. Den rillede struktur på Fleshjack eller Fleshlight giver et godt greb, som garanterer behagelig og nem håndtering.

 

Frontdæksel = dækselhætte

 

Dækslet skrues fast på forsiden af Fleshlight og beskytter indsatsen mod snavs og støv. Den fjernes før brug.

 

Bageste dæksel = ventildæksel

 

Dette regulerer vakuummet i den indre kanal i Fleshlight. Når dette dæksel er lukket, er vakuummet på sit højeste. Jo mere du åbner ventildækslet, jo mindre stærk bliver sugefornemmelsen.

 

Fleshlight'ens indsats eller sleeve

 

Indsatsen er hjertet i vores masturbator. Den er lavet af såkaldt Super Skin™, et meget blødt materiale, der minder meget om ægte hud. Den er placeret inde i huset. Åbningen kan være formet som en vagina, mund eller anus og danner indgangen til den strukturerede indre kanal. De fleste af åbningerne er taget fra berømte pornoskuespilleres originale afstøbninger og ser derfor utroligt realistiske ud. Fleshjacks i vores online shop har mange forskellige kanalstrukturer, som er helt forskellige og giver en bred vifte af stimulation.

 

3.) Hvad er det særlige ved Fleshlights sleeve-materiale?

 

Indsatsen er lavet af Super Skin™. Det er en elastomer med meget specielle egenskaber. Den bløde plast har en høj elasticitet. Det kan deformeres kraftigt, og i kombination med vores Aquameo glidecreme giver det følelsen af ægte analsex. Materialet tilpasser sig perfekt til penis og absorberer kropsvarme.

 

Instruktioner: Hvordan bruger man en Fleshlight eller Fleshjack?

 

Her forklarer vi, hvordan du forbereder, bruger og rengør masturbatoren.

 

1. Fjern plastikstangen

 

Når du bruger Fleshlight / Fleshjack for første gang, vil du bemærke en plastikstang i hylsteret. Denne stang beskytter indersiden af masturbatoren under produktion og opbevaring. Plaststangen skal trækkes ud, før masturbatoren tages i brug.

 

2. Rengør og varm din Fleshlight op

 

Før du bruger Fleshlight / Fleshjack første gang, bør du varme den op til kropstemperatur. Fleshlighten er især sjov til solosex, hvis du tilpasser temperaturen på indsatsen til din kropstemperatur. Opvarm aldrig en Fleshlight / Fleshjack i mikrobølgeovnen eller i kogende vand. Der er risiko for at beskadige masturbatoren. Ud over et varmt vandbad kan du også bruge vores såkaldte "sleeve warmer".

 

3. Brug altid din Fleshlight med glidecreme

 

Når din Fleshlight eller Fleshjack har nået den rette temperatur, kan du gå i gang! Du bør altid bruge et smøremiddel for at få mest muligt ud af din Fleshlight. Sørg for at bruge et vandbaseret smøremiddel som Aquameo fra MEO®. Mange Fleshlight-indlæg er lavet af syntetisk materiale, der føles som ægte hud. Dette materiale vil blive beskadiget af andre glidecremer.

 

Placer Aquameo glidecremeflasken på masturbatorens indvendige kanal, og hæld masser af glidecreme i kanalen. Skub din penis ind i kanalen, og fugt penis med gelen ved langsomt at trænge ind og dreje Fleshlight / Fleshjack sidelæns.

 

4. Justering af sugeeffekten

 

Fleshlighten er klar, når den er blevet fyldt med glidecreme. Nogle gange vil du opleve, at det indre tryk er for stærkt eller for svagt. På mange Fleshlights / Fleshjacks kan du justere sugeeffekten ved at dreje på ventilhætten. Hvis ventilhætten drejes mere eller helt i bund, øges det indre tryk i legetøjet. Trykket kan sænkes ved at løsne ventilhætten. Der opstår et meget lavt tryk, når du fjerner ventilhætten helt. Eksperimenter med, hvad du bedst kan lide. Det afhænger af dine personlige præferencer, hvilket tryk du vil have indeni.

 

5. Brug af Fleshlight eller Fleshjack

 

Hvordan du bruger Fleshlight / Fleshjack er op til dig. Grundlæggende er der dog to muligheder. På den ene side kan Fleshlight'en bruges manuelt med hånden. På den anden side kan en Fleshlight også bruges, uden at dine hænder rører ved legetøjet. Den manuelle mulighed fungerer på samme måde som klassisk onani: mens Fleshjack / Fleshlight bevæges med en eller to hænder, kan du stimulere dig selv. Masturbatoren kan også klemmes fast mellem to genstande. Faste puder på en madras kan give støtte. Sofaer giver ofte mulighed for at fastgøre en Fleshlight eller en Fleshjack. Som Fleshlight-tilbehør har vi en sugekopholder til fliser eller glas (Fleshlight Shower Mount), en iPad-holder (Launchpad) og meget mere.

 

Oplev topsælgerne fra Fleshjack hos MEO:

 

Masturbatorerne fra Fleshjack overbeviser med deres tro mod den originale anatomi og giver mulighed for intens stimulation. Den nubrede eller ribbede analkanal og det patenterede Super Skin-materiale skaber en utrolig følelse, der vil begejstre enhver mand. Hvis du vil købe en Fleshjack masturbator eller en Fleshjack dildo, er du kommet til det rette sted. Vi har alle de nye modeller af Fleshjack-masturbatorer med forskellige teksturer samt mange dildoer fra Fleshjack-serien.her finder du Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo og selvfølgelig den populære FleshSack!