Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fleshjack

Nyhedsbrev

Fleshjack 

Fleshlight og Fleshjack er helt klart det mest populære sexlegetøj i verden. Mænd elsker disse masturbatorer, fordi de findes i så mange forskellige designs, de føles utroligt ægte, de er relativt billige, og de er totalt nemme at bruge. Og vigtigst af alt, så garanterer de utroligt intense orgasmer.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 13 elementer
Vis 1 - 12 af 13 elementer

Alt hvad du behøver at vide om en Fleshjack og en Fleshlight masturbator!

 

Fleshlight og Fleshjack er helt klart det mest populære sexlegetøj i verden. Mænd elsker disse masturbatorer, fordi de fås i mange forskellige designs, de føles utroligt ægte, de er relativt billige, og de er meget nemme at bruge. Og vigtigst af alt garanterer de utroligt intense orgasmer.

 

I denne Fleshlight-guide vil vi gerne forklare, hvad Fleshlight- eller Fleshjack-masturbatorer er, og hvordan de virker!

 

1.) Hvad er en Fleshlight eller Fleshjack?

 

Det er et populært sexlegetøj, som blev opfundet i USA i slutningen af 90'erne. Det er helt sikkert den bedst sælgende masturbator til mænd i verden. Da masturbatoren ligner en lommelygte, er den nem at bruge diskret.

 

Mænd elsker Fleshlight og Fleshjack lige meget, fordi de ser godt ud, og sex med dem føles virkelig frækt. Den indre tekstur føles virkelig som ægte hud. Fordi Fleshlight og Fleshjack er lette at skjule og robuste, kan disse masturbatorer også bruges på rejser eller i bilen.

 

Det meste sexlegetøj er stadig lavet til kvinder. Sexlegetøj til mænd har altid haft en temmelig forsømt eksistens i de fleste europæiske sexshops. Det er den innovative ånd hos producenterne af de fremragende Fleshjack- og Fleshlight-produkter, der gør disse masturbatorer så gode og så utroligt innovative.

 

Siden premieren på den første produktserie har Fleshlight- og Fleshjack-masturbatorerne konstant udviklet sig, så der i dag findes en bred vifte af forskellige designs, farver, forskellige indsatser, tilbehør og åbninger (mund, anus og vagina) for at imødekomme de stadigt skiftende behov og præferencer hos vores kunder over hele verden.

 

2.) Hvilke komponenter består en Fleshlight eller Fleshjack egentlig af?

 

Huset (etuiet):

 

Masturbatorens kabinet er lavet af slagfast, stabil hård plast (polyethylen). Det produceres i øjeblikket i mange farver, f.eks. sort, hvid, lyseblå og grå. Lejlighedsvis fås særlige kollektioner af Fleshlights også i andre farver.

 

Hylsteret indeholder den hudfarvede indsats. Den sørger for, at det bløde og elastiske sleeve bevarer sin form og giver det nødvendige modtryk, der er brug for indeni. Det er den eneste måde at gøre sex med Fleshjack til en betagende oplevelse.

Herfra

 

Fleshjack-huset er åbent foran og bagpå. Åbningerne har et skruegevind, som en tætningshætte kan skrues på. Når Fleshjack er lukket, ligner den en almindelig lommelygte. På den måde kan ingen gætte, at det er en masturbator. Den rillede struktur på Fleshjack eller Fleshlight sikrer et godt greb, som garanterer en behagelig og nem håndtering.

 

Fronthætte = dækhætte

 

Dækhætten skrues på forsiden af Fleshlight og beskytter indsatsen mod snavs og støv. Den fjernes før brug.

 

Bagdæksel = ventildæksel

 

Dette regulerer vakuumet i Fleshlight'ens indre kanal. Når dette låg er lukket, er vakuumet på sit højeste. Jo mere du åbner ventildækslet, jo mindre intens bliver sugefornemmelsen.

 

Indsatsen eller sleevet på Fleshlight

 

Indsatsen er det centrale element i vores masturbator. Den er lavet af Super Skin™, et meget blødt materiale, der minder meget om ægte hud Sleevet er også meget elastisk og fleksibelt. Det er placeret inde i huset. Åbningen kan være formet som en vagina, mund eller anus og danner indgangen til den strukturerede indre kanal. De fleste af åbningerne er taget fra den originale rollebesætning af kendte pornoskuespillere og ser derfor utroligt realistiske ud. Fleshjacks i vores online shop har mange forskellige kanalstrukturer, der er helt forskellige og giver en bred vifte af stimulering.

 

3.) Hvad er det særlige ved Fleshlights sleeve-materiale?

 

Indsatsen er lavet af såkaldt Super Skin™. Det er en elastomer med helt særlige egenskaber. Den bløde plast har en høj grad af elasticitet. Det kan let formes og giver i kombination med vores Aquameo glidecreme følelsen af ægte analsex. Materialet former sig perfekt efter penis og absorberer kropsvarmen.

 

Instruktioner: Hvordan bruger man en Fleshlight eller Fleshjack?

 

Her forklarer vi, hvordan du forbereder, bruger og rengør masturbatoren.

 

1. Fjern plastikstangen

 

Når du bruger Fleshlight / Fleshjack for første gang, vil du bemærke en plastikstang i hylsteret. Denne stang beskytter indersiden af masturbatoren under produktion og opbevaring. Plaststangen skal fjernes, før du bruger masturbatoren.

 

2. Rengør og varm din Fleshlight op

 

Før du bruger Fleshlight / Fleshjack første gang, bør du varme den op til kropstemperatur. Fleshlighten er særlig sjov under solosex, hvis du tilpasser indsatsens temperatur til din kropstemperatur. En Fleshlight / Fleshjack må aldrig opvarmes i mikrobølgeovnen eller i kogende vand. Der er risiko for at beskadige masturbatoren. Ud over et varmt vandbad kan du også bruge vores såkaldte "Sleeve Warmer".

 

3. Brug altid din Fleshlight med glidecreme

 

Når din Fleshlight eller Fleshjack har nået den rette temperatur, kan du gå i gang! Du bør altid bruge glidecreme for at få en særlig hed oplevelse. Sørg dog for, at du bruger en vandbaseret glidecreme som Aquameo fra MEO®. Mange Fleshlight-indlæg er lavet af syntetisk materiale, der føles som ægte hud. Dette materiale vil blive beskadiget af andre smøremidler.

 

Placer Aquameo-smøremiddelflasken på masturbatorens indre kanal, og hæld rigeligt med smøremiddel i kanalen. Skub din penis ind i kanalen, og gør den våd med gelen ved langsomt at trænge ind og dreje Fleshlight / Fleshjack sidelæns.

 

4. Indstil sugeeffekten

 

Fleshlighten er klar, når den er blevet fyldt med glidecreme. Nogle gange vil du opleve, at det indre tryk er for stærkt eller for svagt. Du kan regulere sugekraften på mange Fleshlights / Fleshjacks ved at dreje på ventilhætten. Det indre tryk i legetøjet øges ved at dreje det tættere på eller helt tæt. Trykket kan reduceres ved at løsne ventilhætten. Der skabes et meget lavt tryk, hvis du fjerner ventilhætten helt. Prøv dig frem for at se, hvad du bedst kan lide. Det afhænger af dine personlige præferencer, hvilket tryk du vil have indeni.

 

5. Brug af Fleshlight eller Fleshjack

 

Præcis hvordan du bruger Fleshlight / Fleshjack er op til dig. Der er dog grundlæggende to muligheder. På den ene side kan Fleshlighten bruges manuelt med hånden. På den anden side kan en Fleshlight også bruges, uden at dine hænder rører ved legetøjet. Den manuelle mulighed fungerer på samme måde som klassisk onani: Mens Fleshjack / Fleshlight bevæges med en eller to hænder, kan du stimulere dig selv. Masturbatoren kan også klemmes fast mellem to genstande. Faste puder på en madras kan give støtte. Sofaer giver ofte mulighed for at fastgøre en Fleshlight eller Fleshjack. Som tilbehør til Fleshlight tilbyder MEO en sugekopholder til fliser eller glas (Fleshlight Shower Mount), en iPad-holder (Launchpad) og meget mere.

 

Oplev topsælgerne fra Fleshjack hos MEO:

 

Masturbatorerne fra Fleshjack imponerer med deres virkelighedstro anatomi og giver intens stimulation. Den nittede eller ribbede analkanal og det patenterede Super Skin-materiale skaber en utrolig fornemmelse, der vil glæde enhver mand. Hvis du vil købe en Fleshjack masturbator eller en Fleshjack dildo, er du kommet til det rette sted her hos MEO. Vi har alle nye modeller af Fleshjack-masturbatorer med forskellige teksturer samt mange dildoer fra Fleshjack-serien: På www.meo.de finder du Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo og selvfølgelig den populære FleshSack!