Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-paddel

Nyhedsbrev

BDSM-paddel 

Mange af vores kunder foretrækker at få smæk med en paddle i forbindelse med BDSM (bondage, disciplin, underkastelse og masochisme). Paddles bruges ofte i BDSM-sessioner eller smæk, da de kan give en stærk, intens følelse uden at forårsage alvorlig skade. Der findes forskellige typer af paddles: BDSM-træpaddles, læderpaddles og gummipaddles. Nog...

Mange af vores kunder foretrækker at få smæk med en paddle i forbindelse med BDSM (bondage, disciplin, underkastelse og masochisme). Paddles bruges ofte i BDSM-sessioner eller smæk, da de kan give en stærk, intens følelse uden at forårsage alvorlig skade. Der findes forskellige typer af paddles: BDSM-træpaddles, læderpaddles og gummipaddles. Nogle paddles har også forskellige teksturer eller former, f.eks. som et hjerte, for at forstærke følelsen. Desuden har nogle paddles åbninger eller slidser, som kan gøre oplevelsen endnu mere intens. Valget af paddel er et spørgsmål om personlig præference, og det er bedst at eksperimentere for at finde ud af, hvad du kan lide.

Mere
12
pr. side
Vis 1 - 12 af 39 elementer
Vis 1 - 12 af 39 elementer

BDSM-paddles er redskaber, der bruges i BDSM-aktiviteter (bondage, disciplin, dominans, underkastelse, sadisme og masochisme) til såkaldt "impact play", dvs. smæk. Paddles er som regel lavet af træ, læder eller plastik, og de fås i forskellige former og størrelser.

Vores kunder bruger BDSM-paddles af mange forskellige grunde. For nogle er det en form for magtudveksling i en BDSM-sammenhæng, hvor den dominerende partner bruger pagajen til at hævde sin dominans over den underdanige partner. For andre er det en måde at afprøve sine grænser på og opleve intense fornemmelser. BDSM-padler kan også bruges som en del af erotisk spanking, hvor den ene partner slår den anden på bagdelen med padlen for at skabe seksuel ophidselse.

MEO tilbyder forskellige typer BDSM-padler, hver padle med sine egne unikke egenskaber. Nogle af de mest almindelige typer pagajer er:

Træpagajer: Dette er den mest traditionelle type pagaj, der bruges i BDSM. MEO-padler er som regel lavet af hårdt træ som eg, kirsebær eller ahorn og kan være glatte eller have en struktureret overflade.

Læderpadler: Disse padler er lavet af læder og kan have en glat eller struktureret overflade. Læderpadler er som regel mere fleksible end træpadler, hvilket gør dem mere behagelige at bruge.

Plastpadler: Disse padler er lavet af hård plast og er som regel billigere end træ- eller læderpadler. De kan have en glat eller struktureret overflade.

Gummipaddles: Disse paddles er lavet af gummi og er som regel mere fleksible end træ- eller plastikpaddles. Disse spanking padd les kan have en glat eller struktureret overflade.