Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

CBT

Nyhedsbrev

CBT 

Til nydelse af smerte: redskaber og sexlegetøj til pik- og kugletortur. Her finder du præcis de produkter, som professionelle dominas og masters bruger.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 64 elementer
Vis 1 - 12 af 64 elementer

Udtrykket CBT står for"cock and ball torture". Det er en form for BDSM (bondage, disciplin, sadisme og masochisme), hvor kønsorganerne er i centrum for aktiviteten. Almindeligt anvendte hjælpemidler i CBT omfatter testikelpressere, testikelstrækere og kyskhedsbælter med elektrisk stimulering eller penisbure med pigge, der kan bruges til at begrænse bevægelse eller udøve pres på kønsorganerne. BDSM-tilbehør som reb, kæder og håndjern kan også bruges til at binde eller fastholde den person, der gennemgår CBT, med samtykke. Det er vigtigt at bemærke, at alle BDSM-aktiviteter skal være frivillige og sikre, og at alle deltagere skal være klar over deres grænser.

CBT henviser til BDSM-praksis for penis og testikler. CBT er en samtykkende praksis og ikke tortur i etisk forstand, klassisk mellem en sadistisk anlagt person (mand eller kvinde) og en masochistisk anlagt mandlig person.