Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

CBT

Nyhedsbrev

CBT 

Til nydelse af smerte: redskaber og sexlegetøj til pik- og kugletortur. Her finder du præcis de produkter, som professionelle dominas og masters bruger.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 63 elementer
Vis 1 - 12 af 63 elementer

Udtrykket CBT står for"cock and ball torture". Det er en form for BDSM (bondage, disciplin, sadisme og masochisme), hvor kønsorganerne er i fokus for aktiviteten. Almindeligt anvendt tilbehør bem CBT omfatter f.eks. testikelpressere, testikelstrækkere og kyskhedsbælter med elektrisk stimulering eller penisbure med pigge, der kan bruges til at begrænse bevægelse eller lægge pres på kønsdelene. Derudover kan BDSM-tilbehør som reb, kæder og manchetter bruges til at binde eller fastholde den person, der udsættes forCBT. Det er vigtigt at bemærke, at alle BDSM-aktiviteter er samtykkende og sikre, og at alle deltagere skal være opmærksomme på deres grænser.

CBT henviser tilpenis- og testikel BDSM-praksis. CBT er en samtykkende praksis og ikke tortur i etisk forstand, klassisk mellem en sadistisk tilbøjelig person (mand eller kvinde) og en mandlig, masochistisk tilbøjelig person.