Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Apparater til elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

E-Stim Remote System fra E-Stim Systems: Fjernstyret elektrostimulation

Ny Tilbud
  • E-Stim Remote System fra E-Stim Systems: Fjernstyret elektrostimulation

Oplev spændingen ved en BDSM-session med E-Stim Remote System fra E-Stim Systems, som giver dig avanceret fjernstyret elektrostimulering eller perfekt elektrosex. Med en imponerende rækkevidde på op til 100 meter giver dette system mulighed for dynamisk og hurtig kontrol på afstand - perfekt til at udforske dominans og underkastelse endnu dybere.

Mere information

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev spændingen ved en BDSM-session med E-Stim Remote System fra E-Stim Systems, som giver dig avanceret fjernstyret elektrostimulation eller perfekt elektrosex. Med en imponerende rækkevidde på op til 100 meter giver dette system mulighed for dynamisk og hurtig kontrol på afstand - perfekt til at udforske dominans og underkastelse endnu dybere. E-Stim Remote System fra E-Stim Systems har 10 forskellige tilstande, herunder bevægelsesdetektering og lydtilstande, for at øge kontrollen i BDSM-scenarier. E-Stim Remote System er designet til diskret og brugertilpasset stimulering og er velegnet til både singler og par. Vores E-Stim Remote System er kendetegnet ved sit kompakte design og individuelt justerbare effektniveauer. Dette system forbedrer ikke kun elektrostimuleringsoplevelsen, men forbinder også flere enheder til komplekse og elektrificerende BDSM-opsætninger.

    E-Stim Remote System, den nyeste tilføjelse til E-Stim Systems produktlinje, er en betydelig forbedring i forhold til den oprindelige "Series 1 Remote". Med en kombination af mere kraft, kontrol og innovative tilstande er dette system det ideelle valg til at forbedre elektrostimulering i en BDSM-sammenhæng.

    Nøglefunktioner i E-Stim Remote System fra E-Stim Systems:

    • Avancerede fjernbetjeningsfunktioner: Med en rækkevidde på op til 100 meter sikrer det digitalt kodede radiokontrolsystem effektiv og hurtigvirkende fjernelektrostimulering.
    • Flere driftstilstande: Systemet har 10 forskellige driftstilstande, herunder to bevægelsesregistreringstilstande og to innovative lydtilstande, hvilket giver en række forskellige muligheder for elektrostimulering.
    • Intuitivt design og nem betjening: Systemet består af en specialdesignet håndholdt sender med 4 knapper og en lille, diskret modtager med bælteclips for nem betjening.
    • Tilpassede effektniveauer: Systemet tilbyder 27 effektniveauer i 10 forskellige tilstande, som hver kan indstilles til syv niveauer. Det gør det muligt at styre intensiteten af elektrostimuleringen præcist.
    • Tilslutning af flere enheder: Systemet er designet, så flere håndholdte sendere og elektrostimuleringsenheder kan tilsluttes hinanden, hvilket giver mulighed for alsidige konfigurationer til en eller flere personer.
    • Innovativt dynamisk bølgeformsystem: Det innovative dynamiske bølgeformsystem har et sikkert, strømbegrænset AC-output (BiPhasic), der sikrer effektiv og sikker elektrisk stimulering.
    • Livstidsgaranti fra E-Stim Systems: Denne fjernbetjening leveres med livstidsgaranti fra E-Stim Systems.


    Designet til en bred vifte af anvendelser:

    • Bevægelsestilstand: Bevægelsestilstand reagerer på den mindste bevægelse og giver unikke muligheder for "afstraffelse". "FIRE"-knappen kan bruges til at deaktivere bevægelsessensoren for en øjeblikkelig "action"-effekt.
    • Lydtilstande: To nye lydtilstande er så følsomme, at de kan udløses af klap fra flere meters afstand, og de tilbyder forskellige følsomhedsniveauer og visningstilstande til forskellige anvendelser.
    • Træningstilstand: Træningstilstanden er blevet forbedret og tilbyder nu fire effektniveauer (25 %, 50 %, 75 % og 100 %), som kan indstilles med et enkelt tryk på en knap.
    • Indlæringstilstand: Med indlæringstilstanden kan kontrolindstillingerne tilpasses, så en håndholdt sender kan styre flere enheder og omvendt.
    • Mere kraft: Den mikroprocessorstyrede spændingsgenerator sikrer effektiv brug af batteriet og effektiv effekt, især ved højere niveauer, takket være det nye dynamiske udgangssystem.


    Sikkerhed og kompatibilitet:

    • E-Stim Remote System har en kraftig 3,5 mm udgang, der er kompatibel med alle E-Stim Systems-elektroder.
    • Systemet er designet og fremstillet i Storbritannien og overholder de seneste sikkerhedsstandarder i EU og Storbritannien og er CE-mærket for at garantere sikker og pålidelig drift.


    Tekniske data:

    • Kanaler/udgange: Radiostyret enkeltkanal via 3,5 mm monojackstik.
    • Display: Lyse lysdioder viser strøm, output og modtageraktivitet.
    • Driftstilstande: 10 ("Fire", "Continuous", "Pulse", "Exercise", "Training") med 27 effektniveauer og 7 indstillingsmuligheder i hver driftstilstand.
    • Betjeningselementer: Strømforsyningsenhed (tænd/sluk, indlæringsfunktion), fjernbetjening (op, ned, indstil, fyr).
    • Udgangsfrekvens: Specielt udviklet til sikker og effektiv stimulering.


    E-Stim Remote System er ikke et hvilket som helst tilbehør, men et alsidigt værktøj til at opdage de fascinerende muligheder for fjernstyret elektrostimulation i BDSM. Det innovative design og de mange funktioner lover en unik og spændende oplevelse for både singler og partnere.

    Flere detaljer:

    • E-Stim Remote System fra E-Stim Systems: Fjernstyret elektrostimulation i en klasse for sig.
    • Håndholdt sender: "Up", "Down", "Adjust" og "Fire".
    • Udgangsbølgeform: To-faset, strømbegrænset, pulserende vekselstrøm med dynamiske bølgeformer.
    • Radiospecifikation: Digitalt kodet Keyloc 433Mhz
    • Strømforsyning: Strømforsyningsenhed = standard 9 volt alkalisk batteri (PP3), håndsender = CR2032-batteri (medfølger)
    • Leveringsomfang: håndsender med batteri, PP3-batteri, 3,5 mm til 2 mm TENS-udgangskabel, 4 selvklæbende elektrodepuder, beskyttelsestaske, quick start-guide.
    • Mål: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 146 g, håndholdt sender 33 mm x 59 mm x 8 mm, 17 g.
    • Fremstillet i Storbritannien i henhold til de seneste sikkerhedsregler i EU og Storbritannien.
    • Integrerede sikkerhedsfunktioner som f.eks. strømbegrænsning.
    • CE- og UKCA-mærkning.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Evaluering 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Evaluering 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Skriv din egen anmeldelse

          E-Stim Remote System fra E-Stim Systems: Fjernstyret elektrostimulation

          E-Stim Remote System fra E-Stim Systems: Fjernstyret elektrostimulation

          Oplev spændingen ved en BDSM-session med E-Stim Remote System fra E-Stim Systems, som giver dig avanceret fjernstyret elektrostimulering eller perfekt elektrosex. Med en imponerende rækkevidde på op til 100 meter giver dette system mulighed for dynamisk og hurtig kontrol på afstand - perfekt til at udforske dominans og underkastelse endnu dybere.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          17 andre varer i samme kategori: