Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

Dildoer 

Klassiske dildoer, små dildoer, analdildoer, store dildoer, XXL-dildoer, dyredildoer og meget mere til kompromisløs nydelse.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 176 elementer
Vis 1 - 12 af 176 elementer

Hvad er en dildo egentlig?

 

En dildo er et falloslignende sexlegetøj, som kvinder og mænd kan bruge til at penetrere sig selv eller deres partner. Det betyder ikke noget, hvilket køn eller hvilken seksuel orientering du har. En dildo kan bruges af alle, uanset hvilke seksuelle præferencer man har. En dildo er for alle! Derudover kan dette sexlegetøj bruges i en lang række situationer. For eksempel er en dildo ideel til forspil med din partner. Dildoer er også meget populære til onani! Takket være de forskellige typer og størrelser i vores sortiment, kan du hurtigt og nemt finde den rigtige dildo til dig!

 

Hvordan bruger man en dildo?

 

Indsæt dildoen og bevæg den frem og tilbage. Du styrer selv hastigheden. Uanset dildoens størrelse og materiale anbefaler vi, at du bruger en glidecreme. På den måde bliver penetrationen mere glidende, og risikoen for irritation og infektion er mindre.

 

Hvordan fungerer en dildo?

 

En dildo er designet helt efter din egen hastighed. I modsætning til en vibrator fungerer dette sexlegetøj ikke automatisk. Så du styrer selv, hvor hurtigt du bevæger dildoen frem og tilbage for at stimulere dig selv i dit eget tempo! Nogle dildoer har en sugekop, så du nemt kan bruge dem sammen med en strap-on. Sæt f.eks. din dildo fast på væggen eller gulvet, før den ind og stimuler dig selv til intense klimakser!

 

Hvilke dildoer findes der?

 

Lad os først se på dildoer lavet af forskellige materialer. Dildoer lavet af silikone er meget bløde og særligt velegnede til begyndere. Dildoer af hårdere materialer som glas eller rustfrit stål er perfekte til erfarne brugere. Dildoer af glas og metal kan også nemt opvarmes eller afkøles. Hvordan fungerer det helt præcist? Du kan holde dildoen kortvarigt under varmt eller koldt vand, og materialet tager automatisk temperaturen. På den måde kan du opvarme dildoen for en mere realistisk følelse, mens den kolde version giver en prikkende overraskelseseffekt på huden.

 

Bortset fra materialet skelnes dildoer også efter typen af stimulering. G-punktsdildoer har som regel et lidt mere buet skaft, så nydelsespunktet bedre kan nås. Det samme gælder prostata- og analdildoer. Når du køber analdildoer, skal du sørge for, at de har en bredere base eller håndtag, så de ikke kan trænge for dybt ind i anus. En anden kategori er minidildoer, som er perfekte til rejser eller begyndere takket være deres kompakte størrelse.

 

 1. En helt særlig kategori er de såkaldte partnerdildoer, strapon-dildoer eller dobbeltdildoer. Dobbeltdildoer er primært beregnet til par, der ønsker at blive penetreret vaginalt og analt på samme tid. Dildoerne er længere end normalt og har to indførbare ender, så begge parter kan bruge dildoen på samme tid. En strap-on-dildo er derimod normalt fastgjort til en strop, der placeres omkring hofterne. Det giver par mulighed for at tilfredsstille hinanden analt og vaginalt. Det gælder både for homoseksuelle og heteroseksuelle par.
 2. Realistisk dildo: Denne dildo har form, farve og udseende som en rigtig penis. Ofte inkluderer designet endda blodårer og pung! Som navnet antyder, føles penetration som en rigtig mand.
 3. Stor dildo: Er du fan af oversize? Så er en stor dildo lige noget for dig!
  Lille dildo: For mange mænd og kvinder er en lille dildo lige sagen til at stimulere de følsomme områder. Denne dildo er så kompakt, at du kan tage den med overalt.
 4. En strap-on-dildo er særligt alsidig. Det betyder ikke noget, om I er et heteropar eller et bøsse-, lesbisk eller biseksuelt par, for pegging er for alle.
 5. Hollow strap-on: En hollow strap-on er især velegnet til mænd. Manden kan stikke sin penis ind i den hule dildo for at trænge ind i kvinden. For eksempel hvis han har rejsningsproblemer eller vil have en større penis til en aften i byen.
 6. Den stropløse strap-on er en strap-on, hvor kvinden kan indsætte den ene ende af dildoen. Den anden ende bruges til at trænge ind i manden eller kvinden.
 7. Strap-on med sugekop: Strap-on med sugekop er perfekt til at fastgøre dildoen til et strap-on-bælte nemt og uden ring. Takket være sugekoppen bliver den siddende uden problemer.
 8. Dobbelt strap-on: Med den dobbelte strap-on kan partneren penetreres vaginalt og analt med én dildo. Der findes strap-ons med to eller tre dildoer.
 9. Strap-on-bælte: Et strap-on-bælte er velegnet til både mænd og kvinder. En strap-on-dildo eller andet tilbehør efter eget valg kan fastgøres til bæltet for at penetrere din partner.
 10. XXL-dildoer: En XXL-dildo er velegnet til alle dem, der længes efter mere. Mere længde, mere volumen og mere stimulation. XXL-dildoer er ofte meget, meget store. Der findes også specielle store dildoer, som kan bruges til fisting såkaldte fisting-dildoer. De er længere end gennemsnittet og har form som en knytnæve eller en hånd.
 11. Analdildo: Som navnet antyder, bruges denne dildo til at stimulere de erogene zoner i og omkring anus. Den er velegnet til både mænd og kvinder!
 12. Ejakulerende dildoer: Vil du gerne opleve realistisk ejakulation? Så er denne dildo det helt rigtige valg for dig! Realistisk udseende kunstig sæd siver ud af glans.
 13. Dobbeltdildo: Denne dildo betyder dobbelt nydelse; alene eller sammen med din partner. Dobbeltdildoer findes i mange former og størrelser.
 14. En prostatadildo er et sexlegetøj, der masserer mandens prostata. Prostata er et punkt nær blæren og er på størrelse med en valnød. G-punktet er tilgængeligt gennem anus og er cirka 5 til 6 centimeter dybt. Med en prostatadildo kan du nemt nå dit P-punkt, det såkaldte "point of pleasure". Alle dildoer i denne kategori har en krumning og en buet spids, så de rammer dette følsomme punkt optimalt. Stimulering af prostata kan hjælpe dig med at opnå endnu mere intense orgasmer.
 15. Du kan genkende en dildo med sugekop på sugekoppen eller sugefoden, der er fastgjort til bunden af dildoen. Takket være sugekoppen kan dildoen nemt sættes fast på enhver flad og glat overflade. Det er også muligt at kombinere en sådan dildo med et strap-on harness. Ved at fastgøre dildoens base til et beslag skaber du din helt egen strap-on-dildo, som du kan penetrere din partner med. Dildoer med sugekopper fås i forskellige størrelser og er velegnede til vaginal og anal sex.
 16. En oppustelig dildo er en dildo, som du selv kan puste op til den ønskede størrelse ved hjælp af en praktisk håndpumpe. Både længden og bredden på denne dildo øges. En oppustelig dildo er velegnet til dem, der allerede har lidt mere erfaring med denne type sexlegetøj. Oppustelige dildoer giver dig en meget intens følelse. Du kan bruge oppustelige dildoer både analt og vaginalt.

 

I vores online shop for dildoer finder du mange nyttige tips, som kan hjælpe dig med at vælge din første dildo.

 

Hvad skal man være opmærksom på, når man bruger en dildo?

 

En dildo af silikone bør kun bruges med vandbaserede glidecremer som Aquameo, da silikonebaserede glidecremer kan beskadige materialet. Dildoer af andre materialer kan også bruges med silikonebaserede glidecremer. Dildoer skal skylles omhyggeligt med lidt vand og sæbe før og efter brug. Vores spray VERYCLEAN kan også bruges til desinfektion.

 

Vær lidt mere forsigtig med glasdildoer, når du bruger glidecremer eller olier eller rengør dem med sæbe, fordi sexlegetøj af glas meget let kan glide ud af hånden på dig. Glasdildoer er normalt lavet af brudsikkert glas, så der er ingen risiko for, at de splintres eller går i stykker, hvis de håndteres normalt. Det gælder dog ikke ved fald fra stor højde eller på hårde overflader, hvis glasdildoen falder på gulvet.

 

Find sexlegetøj til kvinder, mænd og par online hos MEO. MEO garanterer diskret levering af din ordre. Det betyder, at firmanavnet ikke vil være synligt på emballagen. Diskretion betyder virkelig alt for os.

 

Køb dildoer online: altid sikkert og diskret!

 

Køb dine nye dildoer med sikre betalingsmetoder som Paypal, MasterCard, Amex eller Visa. Når du køber hos MEO, kan du være sikker på, at din ordre bliver behandlet diskret og anonymt. Køb dine dildoer hurtigt og nemt online. Vores rådgivere hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge din dildo.