Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Penispropper 

Penis Plug Shop - Alt til din passion! Er du til urethrale lege, der involverer urethral strækning og urethral stimulation? Så er du i godt selskab hos MEO. I årtier har vi specialiseret os i penisplugs, penis plug, glansringe, dilatatorer og andet førsteklasses sexlegetøj til urinrøret.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 98 elementer
Vis 1 - 12 af 98 elementer

Penis Plug Shop - Alt til din passion!

 

Er du til BDSM, bondage og urethrale lege, der inkluderer urethrale stræk og urethral stimulation? Så er du i godt selskab hos MEO. I årtier har vi specialiseret os i penispropper, glansringe, dilatatorer og urinrørsstimulation af høj kvalitet i vores BDSM-butik, penis plugvi har specialiseret os i penispropper, glansringe, dilatatorer og andet førsteklasses sexlegetøj til urinrøret. Du er kommet til det rette sted, for at købe en penis-plug er et spørgsmål om tillid.

 

Hvad er en penis-plug?

 

En penisdilatator eller penis-plug kan være opfyldelsen af alle dine drømme og løftet om ekstrem nydelse, alene eller sammen med en partner.

 

En penis-plug er en Urinrørsprop og dermed også et sexlegetøj til urinrøret, som tjener til at stimulere urinrøret. En urethral plug eller dilator kan bruges af både kvinder og mænd, men hos MEO har vi også særlige dilatatorer sondes kun til mænd. Urethral plugs kaldes også i daglig tale cock plugs, dick plugs, penis plugs, penis rods, cum stoppers og, takket være MEO, sperm stoppers.

 

Sexlegetøj til urinrøret

 

Urinrøret er en erogen zone, og stimulering af urinrøret kan opleves som meget nydelsesfuldt og føre til stærke orgasmer. På grund af sit erogene potentiale kaldes urinrørets munding også for U-punktet (rethral), analogt med G-punktet.

 

Urinrøret er omgivet af mange muskler og nerver, og det er derfor, det er så følsomt og vidunderligt stimulerbart med vores penis plugs, prince sceptres, penis sticks og også vores penis vibrator.

 

Legeideer til urinrørsstimulation eller penisplug-sex:

 

Hvorfor skal din partners penis altid kun forkæles udefra? Så du kan ikke kun tage en agernring på, men også indsætte en kort penis-plug (alternativt en lang penis-plug)!

 

Din partner vil stønne af nydelse, når han bliver stimuleret indefra af en penis-plug eller en lang penis-ring penis plug stimuleret indefra! Efter indsættelse af en penisdilatator kysses glans, gnides, penisskaftet æltes og bøjes mod den indre modstand i penisstangen.

 

Tvang og bondage er ophidsende nok for de fleste mænd. Hvis der derudover, og ganske uventet for den underdanige partner, indsættes en MEO-penisprop eller penis sonde, banker den forsvarsløse mands hjerte straks hurtigere ... Han vil næppe være i stand til at holde sig tilbage af begær og tigge om mere.

 

Indsættelse af penis-plug

 

En dialator i penis kan være en spændende oplevelse. MEO har mange produkter til stimulering af urinrøret, og det samme har VERYDEEP-glidecremen til penispropper. Ønsker du at indsætte en penis plug, sætte en penis plug eller indsætte enpenis plug? Så er vores smøregel til urinrørsplugs, VERYDEEP-gelen, det perfekte valg.

 

Brugen af en penis-plug eller penis-plug skal ske omhyggeligt og samvittighedsfuldt. Hygiejne og glidecreme til penisplugs er uundværligt.

 

Før brug skal en penis-plug eller penis-plug rengøres og desinficeres med et egnet, hudvenligt middel. Glidecreme skal påføres i en stor mængde, så det følsomme urinrør ikke beskadiges. Vi anbefaler vores produkter VERYCLEAN Spray til penis propper og VERYDEEP Lubricating Gel til penispropper til dette formål.

 

Ved at bevæge penispluggen eller strække urinrøret opnås intens stimulation, som kan føre til orgasme for de fleste mænd. For begyndere er det tilrådeligt at starte med en lille penis-plug og derefter langsomt øge ved hjælp af penis plug ved hjælp af plugs med større diameter.

 

For at forhindre, at de glider helt ind i urinrøret, er de fleste af vores penispropper udstyret med en lidt bredere fod i enden, ligesom en butt plugpenisprop. For at holde penispluggen på plads kan du bruge penisskaftet eller glansen. Med en integreret glansring af rustfrit stål eller glansring af silikone kan penisplugs fastgøres sikkert og holdes på plads. Specielt til mænd findes der urethral plugs, som har en fleksibel penisstav af silikone til indføring, så penispluggen kan bruges både, når penis er erigeret, og når den ikke er det.

 

Penis-plug med åbning

 

Penispropper med en åbning tillader vandladning og ejakulation. Langtidsbrug eller 24/7 er meget muligt her. Naturligvis skal man være meget omhyggelig med hygiejnen, så der ikke kan komme bakterier ind i urinrøret eller blæren efter ejakulation eller vandladning.

 

Penisprop uden åbning

 

Urinrørspropper uden åbning tillader kun begrænset ejakulation eller vandladning. Urinrøret er lukket af penisproppen, men tryk gør det muligt at strække urinrøret, så væsker som sæd eller urin kan strømme forbi.

 

Penispropper uden åbning kaldes hos MEO sædpropper eller spermpropper, fordi sæden ikke kan passere urinrøret uhindret under orgasmen. Målet er her at forlænge og intensivere orgasmen. Denne type backstop kan intensivere og forlænge orgasmen.

 

Design af penispropper

 

Penispropper fås i forskellige designs og former, så de passer til både den kvindelige og mandlige anatomi. Den del, der indføres i urinrøret, kan være glat eller mere detaljeret designet til mere intens stimulation og/eller tilspidset til udstrækning. Desuden er der mulighed for både fleksible og stive penispropper på grund af forskellige materialer. En kombination med elektrisk stimulation(penis-plug med Estim) er også mulig

 

Sexlegetøj til urinrøret

 

Mange mænd vil gerne have en dialator i pikken. Det handler primært om tabet af kontrol og følelsen af, at sæden stopper (se også den berømte sædbremse fra MEO).

 

Det kan være ophidsende at sætte en agernring på! At indsætte en urethra plug er ikke for mig, men snarere for avancerede brugere, tænker du måske. Langt fra, for denne fetich bliver mere og mere udbredt, og derfor omfatter vores sortiment af penisplugs til urinrøret også en penisplug til begyndere, dialtorer til urinrørsstimulation til professionelle og begyndere, den Chubby penis plug (en ekstra stor penis-plug med glans-ring) og den Little Fucker (en lille penis-plug til begyndere). MEO's Penis Plug Shop fører penisplugs i alle materialer: Uanset om du leder efter en penisplug i silikone eller en penisplug i rustfrit stål, finder du den her. Ud over den verdensberømte agernring med spermstopper har vi også mange nyheder som spermstopper 3.0, urethral diabolo, agernring med plug i mange størrelser, urethral diabolo og meget mere.

 

Køb Penis Plug

 

MEO har specialiseret sig i penis-plugs i alle størrelser, former og farver. Uanset om du leder efter en penis-plug til begyndere, en penis-stick, en penis-stang, en glans-ring i silikone eller en penis-plug i rustfrit stål, har vi endda låsbare BDSM-penis-plugs og penis-plugs til elektrosex (penis-plug med Estim eller Dialtor electro). Hos MEO kan alle finde det rigtige urinrørslegetøj til penisstimulering indefra.

 

Penisvibrator eller penisplug med vibration

 

En penis-plug med integreret vibrationselektronik, eller penis-vibrator, giver en intensiv massage af den mest intime, følsomme zone. Den resulterende vibration giver ikke kun en orgasme-lignende følelse, men også en ustoppelig, fremmedgjort orgasme - nøgleord tab af kontrol - af den ABSOLUTTE superlativ.

 

Stimulering af urinrøret med en urinrørsvibrator

 

Et vibrerende penisplug er faktisk det ultimative inden for urinrørsstimulation, men det kan overgås af den længere version af en penisvibrator, urinrørsvibratoren! Hvis du ønsker at stimulere urinrøret intensivt, eller hvis du er interesseret i emnet urinrørsudstrækning, bør du helt sikkert tage et kig på følgende modeller: Urethral Vibrator, Penis Vibrator, ThickUrethral Vibrator, Flexible Urethral Vibrator, Long Urethral Vibrator, Silicone Urethral Vibrator, Stainless Steel Urethral Vibrator.

 

Nyheder penisplug og urinrørsstimulation:

 

Vi er førende inden for penis-plugs og udvider hele tiden vores sortiment af legetøj til urinrørsstimulation. Du kan finde alle vores nye produkter under følgende link:

 

NYHED: Urinrørsdilatatorer, glansringe, penisplugs, penisringe og meget mere!

 

BDSM Straffe- eller afstraffelseskatalog BDSM

 

Er sex med penispropper SM? Ikke nødvendigvis, men selvfølgelig kan det være det! Og for at være ærlig: uden SM- og BDSM-scenens pionerånd ville teknologi, legetøj og den voksende nysgerrighed omkring penisplugs i soveværelset sandsynligvis stadig være på niveau med den første elpære.

 

Så sex med penispropper kan være SM - men det kan også være næsten lige, hvad du har lyst til.

 

Kompetent rådgivning om penisplugs til begyndere og professionelle

 

Du er nysgerrig, har tænkt på penis-plugs i lang tid og vil nu endelig tage det første skridt? Vi er glade for, at du har fundet vores penis plug online shop og byder dig velkommen. Vores venlige team vil altid rådgive dig uafhængigt og kompetent. Vi vil støtte dig i at realisere din lidenskab.

 

Køb Penis Plug diskret

 

Du ser frem til din nye penis plug, kan ikke vente med at overvinde den lille smerte ved at strække, glemme den indledende brændende og prikkende fornemmelse og helt nyde tabet af kontrol? Vi kender godt den følelse. Og helt ærligt, så rager det hverken pakkebuddet eller de nysgerrige naboer, hvordan du udlever din passion. Derfor sender vi altid dine penis-plugs i neutral emballage.

 


Da vi ud over UPS også sender med DHL, kan du få dine penis-plugs og BDSM-artikler leveret diskret til din pakkeshop. Pålidelighed, sikkerhed og en førsteklasses service er prioriteret hos MEO. Vi er glade for at kunne inspirere dig og ønsker dig sensuel fornøjelse, når du handler online på MEO's penis plug online shop.