Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Penispropper 

Penis Plug Shop - Alt til din passion! Er du til urethrale lege, der involverer urethral stretching og stimulation? Så er du i godt selskab hos MEO. Vi har i årtier specialiseret os i penisplugs, princescepter, glansringe, dilatatorer og andet førsteklasses sexlegetøj til urinrøret i vores shop.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 92 elementer
Vis 1 - 12 af 92 elementer

Penis Plug Shop - Alt til din passion!

 

Er du til BDSM, bondage og urinrørslege, der involverer udstrækning og stimulering af urinrøret? Så er du i godt selskab hos MEO. Vi har i årtier specialiseret os i højkvalitets penisplugs, princescepter, glansringe, dilatatorer og andet førsteklasses sexlegetøj til urinrøret i vores BDSM-shop. Du er kommet til det rette sted, for det er en tillidssag at købe en penis-plug.

 

Hvad er en penis-plug?

 

En penisdilatator eller penisplug kan være opfyldelsen af alle dine drømme og løftet om særlig ekstrem nydelse; alene eller sammen med en partner.

 

En penis-plug er en Urinrørsprop og derfor også et sexlegetøj til urinrøret, som tjener til at stimulere urinrøret. En urethral plug eller dilator kan bruges af både mænd og kvinder, men hos MEO har vi også specielle dilatorer og lyde kun til mænd. Urethral plugs kaldes i daglig tale også cock plugs, dick plugs, penis plugs, penisstave, cum stoppers og, takket være MEO, sperm stopp ers.

 

Sexlegetøj til urinrøret

 

Urinrøret er en erogen zone, og stimulering af urinrøret kan være meget nydelsesfuldt og føre til stærke orgasmer. På grund af sit erogene potentiale er urinrørets munding også kendt som U(rethral)-punktet, svarende til G-punktet.

 

Urinrøret er omgivet af mange muskler og nerver, og derfor er det så følsomt og vidunderligt at stimulere med vores penisplugs, prince sceptres, penisstave og også vores penisvibrator.

 

Legeideer til urinrørsstimulering eller penisplug-sex:

 

Hvorfor skal din partners penis altid kun tilfredsstilles udefra? Du kan ikke bare tage en glansring på, men også indsætte en kort penis plug (alternativt en lang penisplug)!

 

Din partner vil stønne af nydelse, når han bliver stimuleret indefra af en penisplug eller et fyrstescepter! Efter indsættelse af en penisdilatator kysses og gnides glans, og penisskaftet æltes og bøjes mod penisstangens indre modstand.

 

For de fleste mænd er fastholdelse og bondage allerede ophidsende nok. Når der så også indsættes en MEO-penispind eller -lyd, uventet for den underdanige partner, begynder den forsvarsløse mands hjerte straks at banke hurtigere ... Han vil næsten ikke kunne holde sin lyst tilbage og tigge om mere.

 

Indsættelse af en penisplug

 

En dialator i penis kan være en spændende oplevelse. MEO tilbyder mange produkter til stimulering af urinrøret, herunder VERYDEEP smøremiddel til penispropper. Vil du gerne indsætte en penisplug, tage et prinsescepter på eller indsætte et prinsescepter? Så er vores glidecreme til urinrørspropper, VERYDEEP Gel, det perfekte valg.

 

Indsættelse af en penisplug skal ske omhyggeligt og samvittighedsfuldt. Hygiejne og glidecreme til penispropper er afgørende.

 

Før brug skal en penisprop rengøres og desinficeres med et egnet, hudvenligt produkt. Glidecreme skal påføres i en stor mængde, så det følsomme urinrør ikke beskadiges. Vi anbefaler vores produkter VERYCLEAN spray til penispropper og VERYDEEP glidecreme til penispropper.

 

Ved at bevæge penisproppen eller strække urinrøret opnås en intens stimulering, som kan føre til orgasme for de fleste mænd. For begyndere anbefales det at starte med en lille penisprop og derefter langsomt øge størrelsen ved at bruge princescepter med større diameter.

 

For at forhindre, at den glider helt ned i urinrøret, er de fleste af vores penispropper udstyret med en lidt bredere base for enden, ligesom en buttplug. Penisskaftet eller glans kan bruges til at holde penispluggen på plads. Penispropper kan fastgøres sikkert og holdes på plads med en integreret glansring af rustfrit stål eller en glansring af silikone. Især til mænd findes der urinrørspropper, som har en fleksibel penisstav af silikone til indføring, så penisproppen kan bæres både under erektion, og når penis ikke er erigeret.

 

Penispropper med åbning

 

Penisproppermed åbning giver mulighed for vandladning og ejakulation. Langtidsbrug eller 24/7 er absolut muligt her. Det er selvfølgelig vigtigt at være meget opmærksom på hygiejnen, så der ikke kan komme bakterier ind i urinrøret eller blæren efter ejakulation eller vandladning.

 

Penisprop uden åbning

 

Urethral plugs uden åbning tillader kun ejakulation eller vandladning i begrænset omfang. Urinrøret er lukket af penisproppen, men der kan lægges pres på for at strække urinrøret, så væsker som sæd eller urin kan strømme forbi.

 

Penispropper uden åbning kaldes hos MEO for sædstoppere eller cumstoppere, da sæden ikke kan passere uhindret gennem urinrøret under orgasmen. Målet her er at forlænge og intensivere orgasmen. Denne type bagvand kan intensivere og forlænge orgasmen.

 

Design af penispropper

 

Penispropper fås i forskellige designs og former, der passer til både den kvindelige og mandlige anatomi. Den del, der føres ind i urinrøret, kan være glat eller mere detaljeret designet til mere intensiv stimulering og/eller tilspidset til udstrækning. Desuden findes der både fleksible og stive penispropper i forskellige materialer. En kombination med elektrostimulering (penisplug med estimat) er også mulig

 

Sexlegetøj til urinrøret

 

Mange mænd vil gerne have en dialator i deres pik. Det handler primært om tabet af kontrol og følelsen af, at sæden stopper (se også den berømte sædbremse fra MEO).

 

At sætte en glansring på kan være ophidsende! At indsætte en urethral plug er ikke noget for mig, men snarere for avancerede brugere, tænker du måske. Langt fra, for denne fetish bliver mere og mere udbredt, og derfor omfatter vores sortiment af penisplugs til urinrøret også en penisplug til begyndere, dialtorer til urinrørsstimulation til professionelle og begyndere, Chubby Prince Sceptre (en særlig stor penisplug med glansring) og Little Fucker (en lille penisplug til begyndere). MEO's Penis Plug Shop har penispropper i alle materialer: Uanset om du er på udkig efter en penisprop i silikone eller en penisprop i rustfrit stål, finder du, hvad du leder efter her. Ud over den verdensberømte glansring med sperm stopper har vi også mange nye produkter som sperm stopper 3.0, urethral diabolo, glansring med plug i mange størrelser, urethral diabolo og meget mere.

 

Køb penis plug

 

MEO har specialiseret sig i penisplugs i alle størrelser, former og farver. Uanset om det er penis plug til begyndere, penis stick, penis rod, glans ring lavet af silikone eller penis plug lavet af rustfrit stål, har vi endda låsbare BDSM penis plugs og penis plugs til elektrosex (penis plug med Estim eller Dialtor Electro). Hos MEO kan alle finde det rigtige urinrørslegetøj til penisstimulation indefra.

 

Penisvibrator eller penisplug med vibration

 

En penisplug med integreret vibrationselektronik, eller penisvibrator, giver en intensiv massage af det mest intime, følsomme område. Den resulterende vibration giver ikke kun en orgasme-lignende følelse, men også en ustoppelig, eksternt kontrolleret orgasme - nøgleord tab af kontrol - af ABSOLUT superlativ.

 

Urethral stimulation med en urethral vibrator

 

En vibrerende penisplug (penisplug med vibration) er faktisk det ultimative inden for urinrørsstimulation, men den kan overgås af den længere version af en penisvibrator, urinrørsvibratoren! Hvis du ønsker intensiv stimulering af urinrøret eller er interesseret i at strække urinrøret, bør du helt sikkert tage et kig på følgende modeller: Urethral vibrator, penis vibrator, tykurethral vibrator, fleksibel urethral vibrator, lang urethral vibrator, silikone urethral vibrator, rustfrit stål urethral vibrator.

 

Nyheder penis plug og urethral stimulation:

 

Vi er førende inden for penisplugs og udvider hele tiden vores sortiment af legetøj til urinrørsstimulation. Du kan finde alle vores nye produkter under følgende link:

 

NYHEDER: urinrørsdilatatorer, glansringe, penispropper, penisringe og meget mere!

 

BDSM straf eller strafkatalog BDSM

 

Er sex med penispropper SM? Ikke nødvendigvis, men selvfølgelig kan det være det! Og for at være ærlig: Uden SM- og BDSM-scenens pionerånd ville teknologien, legetøjet og den voksende nysgerrighed omkring penispropper i soveværelset sandsynligvis stadig være på niveau med den første elpære.

 

Sex med penispropper kan også være SM - men det kan også være næsten alt, hvad du har lyst til.

 

Ekspertråd om penispropper til begyndere og professionelle

 

Er du nysgerrig, har du tænkt på penispropper i et stykke tid, og vil du nu endelig tage det første skridt? Vi er glade for, at du har fundet vores online shop med penispropper og vil gerne byde dig velkommen. Vores venlige team vil altid give dig uafhængig og kompetent rådgivning. Vi støtter dig i at realisere din passion.

 

Køb en penisplug diskret

 

Glæder du dig til din nye penis plug, kan du ikke vente med at komme over den lille stræksmerte, glemme den første brændende og prikkende fornemmelse og helt nyde tabet af kontrol? Vi kender godt følelsen. Og helt ærligt, det rager ikke pakkebuddet eller de nysgerrige naboer, hvordan du udlever din passion. Derfor sender vi altid dine penispropper i neutral emballage.

 


Da vi udover UPS også sender med DHL, kan du få dine penispropper og BDSM-artikler leveret diskret til din Packstation. Pålidelighed, sikkerhed og førsteklasses service er vores prioriteter hos MEO. Vi er glade for, hvis vi kan inspirere dig og ønsker dig en sensuel fornøjelse, når du handler online i MEO penis plug online shop.