Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

ElectraClamp - Bipolær elektrisk klemme fra ElectraStim

Ny Tilbud
 • ElectraClamp - Bipolær elektrisk klemme fra ElectraStim

Når det handler om at udforske den mørke side af nydelse og tage elektrostimulering til et nyt niveau, er ElectraClamp fra ElectraStim det helt rigtige instrument.

Mere information

3894/00

$77.47


-$11.08

$66.39

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Når det handler om at udforske den mørke side af nydelse og tage elektrostimulering til et nyt niveau, er ElectraClamp fra ElectraStim det helt rigtige værktøj til opgaven. Denne bipolare klemme er specielt designet til præcis elektrostimulering af mindre områder af kroppen og giver et blidt greb til MEGET intens stimulering overalt under taljen.

  Uanset om det er penis, testikler, mellemkød, skamlæber eller klitoris - ElectraClamp passer perfekt og kan anvendes overalt. En lille dråbe af vores ledende ESHOCK-gel (sælges separat) på kontaktpunkterne før brug intensiverer oplevelsen og giver stærk stimulation.

  Dette vidunderlige tilbehør er et allroundtalent til seksuel elektrostimulation:

  Brug af ElectraClamp på penis, pung, klitoris, mellemkød eller skamlæber åbner op for et spektrum af intens og målrettet elektrostimulation. Når den bruges på penis eller pung, kan mænd opleve pulserende og sammentrækkende stimulation, der øger blodgennemstrømningen og fører til øget følsomhed. Denne målrettede stimulering kan intensivere nydelsen betydeligt og føre til usædvanligt stærke fornemmelser.

  For kvinder tilbyder ElectraClamp, som sættes på klitoris eller skamlæberne, direkte elektrisk stimulering af disse meget følsomme områder, hvilket bringer nydelsen op på et nyt niveau. De blide til intense impulser, der genereres af elektrostimulering, kan intensivere den naturlige ophidselse og føre til dybe klimakser, der ofte beskrives som flerdimensionelle.

  Ved at anvende elektrostimulering på mellemkødet, en erogen zone, der ofte undervurderes af begge køn, kan yderligere erogene zoner aktiveres og den seksuelle oplevelse forbedres. Den koncentrerede energi i ElectraClamp stimulerer blodgennemstrømningen og følsomheden, hvilket beriger den seksuelle oplevelse under både onani og sex.

  Takket være den præcise anvendelse og muligheden for at justere intensiteten efter ønske med elektrostimuleringsenheden giver ElectraClamp mulighed for meget intens elektrisk stimulering, der går ud over grænserne for konventionel nydelse.

  Tilslut de bipolære kontakter til et ElectraStim-elektrostimuleringsapparat (sælges separat) for at opleve elektrostimuleringens lækre prikken og sammentrækninger med endnu større præcision. ElectraClamp er lavet af glat ABS-plast med ledende silikonepuder og giver på trods af sit diskrete design og lave vægt en overraskende kraftig stimulering af din valgte kropsregion.

  Hygiejne og korrekt brug af glidecreme spiller en afgørende rolle under brug:

  For optimal pleje og sikker brug anbefaler vi vores InstaClean-desinfektionsspray, som er specielt udviklet til effektiv rengøring af ElectraClamp før og efter brug. Derudover er vores elektrisk ledende smøremiddel ESHOCK vigtigt for at sikre optimal ledningsevne, hvilket gør elektrostimuleringsoplevelsen endnu mere intens. Kombinationen af disse to produkter gør elektrostimulation ikke kun særlig behagelig, men også sikker og hygiejnisk.

  Yderligere detaljer:

  • ElectraClamp - Bipolær elektroklemme fra ElectraStim
  • Længde: 60 mm
  • Bredde: 40 mm
  • Tilslutning: 2 mm
  • Vægt: 14 gram
  • Materiale: ABS-plast, ftalatfri, ledende silikone
  • Antal poler: 2 (bipolar)
  • Leveringsomfang: 1x ElectraClamp, 1x mikrofiberpose, 1x brugsanvisning (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.  ElectraStim x MEO

  ElectraStim er synonymt med innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Easy to use. Good grip.

  Easy to use. Good grip.

   Skriv din egen anmeldelse

   ElectraClamp - Bipolær elektrisk klemme fra ElectraStim

   ElectraClamp - Bipolær elektrisk klemme fra ElectraStim

   Når det handler om at udforske den mørke side af nydelse og tage elektrostimulering til et nyt niveau, er ElectraClamp fra ElectraStim det helt rigtige instrument.

   Skriv din egen anmeldelse

   Andre kunder købte også:

   27 andre varer i samme kategori: