Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Apparater til elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems er ideelt til BDSM-brug, da det har 2 kanaler, der kan bruges til at stimulere flere kropsdele, samt 9 programmer (f.eks. malkning, smerte, forkælelse), der giver en række forskellige fornemmelser. Lydfunktionen tilføjer endnu en spændende dimension til E-Stim i en BDSM-sammenhæng.

Mere information

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus forsendelsesomkostninger

Leveringstid ca. 7 dage

    Mere information

    ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems: Din indgang til uovertruffen BDSM-nydelse.

    ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems er et bemærkelsesværdigt apparat til BDSM-aktiviteter på grund af dets unikke kombination af kraft, alsidighed og brugervenlighed. Med sin dobbeltkanalfunktion kan ElectroPebble™ tilsluttes to elektroder på samme tid, hvilket udløser spændende fornemmelser i flere dele af kroppen. Denne funktion er især nyttig i BDSM-scenarier, hvor kontrol over stimuleringens intensitet og fordeling er vigtig.

    De ni justerbare programmer - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" og "Torment" - tilbyder en bred vifte af fornemmelser fra blid til intens. Det giver brugerne mulighed for at tilpasse enheden til deres individuelle præferencer og grænser - et afgørende aspekt i BDSM, hvor leg med forskellige niveauer af følelser er i centrum.

    Det innovative LifeLine™-display, som viser tilstande og indstillinger visuelt, forbedrer brugeroplevelsen med en intuitiv og æstetisk tiltalende grænseflade. Lydtilstanden, hvor musik eller en stemme styrer stimuleringen, åbner op for nye muligheder for kreative BDSM-sessioner ved at skabe en sanseoplevelse styret af lyd.

    Slip den ultimative BDSM-nydelse løs: Oplev ElectroPebble™ elektrostimuleringsenheden - din nøgle til elektrificerende eventyr!

    ElectroPebble™ fra E-Stim Systems: Oplev BDSM-elektrostimulering som aldrig før! ElectroPebble™, den seneste innovation fra E-Stim Systems inden for elektrosex, er ikke bare et elektrostimuleringsapparat, men et instrument til ren nydelse. ElectroPebble™ er designet til både begyndere og erfarne brugere og er en blanding af ydeevne og brugervenlighed.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Oplev elektrosex som aldrig før!

    Oplev en verden af fornemmelser, hvor kontrol møder kreativitet, og nydelse møder innovation. ElectroPebble™ er ikke bare et apparat, men et eventyr i uudforskede sfærer af seksuel dominans, som bare venter på at blive opdaget af dig.

    De vigtigste funktioner i ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems:

    • Alsidighed takket være to kanaler: Takket være ElectroPebble™'s dobbeltkanalfunktionalitet kan 2 elektroder tilsluttes samtidigt for at udløse stimulerende fornemmelser i flere områder af kroppen (eller kropsåbninger). Hver kanal har trinløse kontroller, der giver dig mulighed for præcist at justere styrken for at opnå den perfekte blanding af nydelse og smerte.
    • Ni justerbare programmer: Med ni justerbare programmer, herunder 'Pulse', 'Flo', 'Split', 'Bounce', 'Audio', 'Milk', 'Squeeze', 'Tease' og 'Torment', kan du fordybe dig i en række forskellige fornemmelser. (Udtrykkene henviser til forskellige stimuleringsindstillinger: "Pulse" skaber rytmiske impulser, "Flo" giver jævn, flydende stimulering, "Split" opdeler stimulering i forskellige mønstre, "Bounce" skifter mellem intensiteter, "Audio" bruger lyde til kontrol, "Milk" henviser til at malke penis, "Squeeze" simulerer en trykfornemmelse, "Tease" til blid stimulering og "Torment" til mere intens stimulering.). Hver indstilling er designet til at give unikke og varierede oplevelser, som nemt kan kontrolleres for at tilpasse elektrostimuleringen.
    • Innovativt LifeLine™-display: ElectroPebble™ har LifeLine™-displayet, en række lyse LED'er, der pulserer i takt med tilstanden og indstillingen og giver en visuel indikation af enhedens aktuelle funktion - en ægte innovation inden for elektrostimuleringsenheder.
    • Lydtilstand: Den indbyggede mikrofon i lydtilstand gør det muligt at styre elektrostimuleringen med musik eller en stemme - for en helt unik oplevelse.
    • Ergonomisk design: ElectroPebble™ er formet, så den ligger godt i hånden. Den kombinerer ergonomisk design med kraftfulde funktioner, hvilket gør den til det ideelle valg for alle, der ønsker mere end blot en simpel e-stimulator.


    ElectroPebble™ er meget mere end bare et elektrostimuleringsapparat - det er en sand skattekiste. ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparatet er det nyeste apparat fra E-Stim Systems, fyldt med funktioner og kraft, men alligevel let at bruge.

    ElectroPebble™ leveres i en bæretaske, og elektrostimuleringsapparatet er dækket af E-Stim Systems' eksklusive livstidsgaranti.

    Da det er et apparat med to kanaler, kan to elektroder bruges samtidig til at sprede fornemmelserne til flere områder af kroppen. Hver kanal har sin egen trinløse kontrol, der giver dig mulighed for at indstille den nøjagtige intensitet af stimulering, du ønsker. hvis du skruer for meget op, kan du skrue ned igen med et hurtigt drej, uden at du behøver at trykke på knapperne flere gange.

    Hver af de 9 programtilstande kan justeres, så du får endnu flere fornemmelser og muligheder, og med de enkle kontroller til valg af tilstand kunne det ikke være nemmere at skifte mellem tilstandene.

    Hvis du vil have noget andet end de forudindstillede tilstande, skal du bare skifte ElectroPebble™ til lydtilstand. Takket være den indbyggede mikrofon kan du skabe din egen type elektrostimulering med ElectroPebble™ ved at afspille musik eller lade din herres stemme tage fuld kontrol. Lydsignalet styrer udgangssignalet, og med en helt ny metode kan ElectroPebble™ elektrostimuleringsenheden skabe fantastiske fornemmelser, som du eller din dominerende partner kan kontrollere.

    ElectroPebble™ leveres i en skræddersyet bæretaske sammen med to 2 mm tilslutningskabler, et batteri, en pakke med fire selvklæbende elektrodepuder, en hurtigstartguide og selvfølgelig en detaljeret brugervejledning - alt, hvad du behøver for at komme i gang med det samme.

    ElectroPebble™ er designet og fremstillet i Storbritannien efter de nyeste europæiske og britiske sikkerhedsregler og har indbyggede sikkerhedsfunktioner som f.eks. strømbegrænsning. Den er CE-mærket og leveres med livstidsgaranti.

    Flere detaljer:

    • ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems
    • Pebble™-mål: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Leveringsomfanget omfatter alt, hvad du skal bruge for at starte dine BDSM-elektrostimuleringseventyr.
    • Leveringsomfang: ElectroPebble™ elektrostimuleringsenhed, 2 x 3,5 mm til 2 mm udgangskabler, 4 x selvklæbende elektrodepuder, 1 x PP3 9V batteri, hurtigstartguide og detaljeret betjeningsvejledning, skræddersyet beskyttelsestaske.
    • Kanaler/udgange: To kanaler via industristandard 3,5 mm monostik
    • Display: Meget lysstærke LED'er viser status, batteristatus, kanal- og tilstandsaktivitet.
    • Programtilstande: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" og "Torment".
    • Lydindgang: intern mikrofon
    • Kontrolelementer: To uafhængige kontroller til kanalernes intensitet, kontroller til indstilling af tilstand og to knapper til valg af tilstand.
    • Udgangsbølgeform: Bifasisk AC
    • Strømforsyning: Standard 9 volt alkalisk batteri (PP3)
    • Sikkerhed og kvalitet er en topprioritet hos E-Stim Systems.
    • Designet i henhold til de seneste britiske og europæiske sikkerhedsregler og fremstillet i Storbritannien.
    • Integrerede sikkerhedsfunktioner som f.eks. strømbegrænsning.
    • CE- og UKCA-mærkning.
    • Leveres med livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Evaluering 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparat fra E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimuleringsapparatet fra E-Stim Systems er ideelt til BDSM-brug, da det har 2 kanaler, der kan bruges til at stimulere flere kropsdele, samt 9 programmer (f.eks. malkning, smerte, forkælelse), der giver en række forskellige fornemmelser. Lydfunktionen tilføjer endnu en spændende dimension til E-Stim i en BDSM-sammenhæng.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      17 andre varer i samme kategori: