Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

Small Diamond™ penisplug fra E-Stim Systems

Small Diamond™-penispluggen af høj kvalitet fra E-Stim Systems er udviklet til alle, der leder efter et alternativ til konventionel urinrørsstimulation. Penisproppen kombinerer innovativt design med materialer af høj kvalitet og giver en enestående elektrostimuleringsoplevelse.

Mere information

3765/00

tilgængelig

    Mere information

    Small Diamond™ Penis Plug fra E-Stim Systems: præcision møder nydelse!

    Small Diamond™ Penis Plug af høj kvalitet fra E-Stim Systems er udviklet til alle, der leder efter et alternativ til konventionel urinrørsstimulation. Penispluggen kombinerer innovativt design med materialer af høj kvalitet og giver en enestående elektrostimuleringsoplevelse.

    Unikt design og behagelig pasform:

    • Small Diamond™ Penis Plug er 55 mm lang og har et slankt skaft på 5,65 mm.
    • Det diamantformede hoved med en diameter på 7,5 mm på det bredeste sted sikrer ikke kun et attraktivt udseende, men også en behagelig og stimulerende indføring af penispluggen.
    • Penisproppen er fremstillet af aluminium i rumfartskvalitet og er let og holdbar, hvilket sikrer en lang levetid og nem håndtering.
    • Den spejlblanke overflade og den afrundede spids gør det nemt at føre penispluggen ind i urinrøret, mens det koniske skaft udvider sig forsigtigt og holder penispluggen på plads.
    • Hver penisprop har en særlig ribbe på hovedet, som forbedrer grebet, selv med våde fingre, og forbedrer følelsen under brug.
    • Udstyret med en 4 mm standardtilslutning på hovedet er penisproppen kompatibel med elektrostimuleringsenhederne fra E-Stim-Systems.


    Nem rengøring og pleje:

    • Rengøring er ekstremt let: Rengør blot med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller brug InstaClean Spray fra MEO. Da penisproppen er lavet af aluminium, kan den koges for fuldstændig sterilisering.
    • Sørg for, at penisproppen er helt tør inden opbevaring.
    • E-Stim Systems tilbyder livstidsgaranti på alle penispropper.


    Forberedelse til en optimal oplevelse:

    • På grund af urinrørsstimuleringens natur er renlighed nøglen. Rengør derfor penispluggen umiddelbart før brug.
    • For at øge komforten ved brug skal du bruge MEO's VeryDeep glidecreme, som er specielt udviklet til sådanne aktiviteter.


    Small Diamond™ Penis Plug fra E-Stim Systems: En sand juvel til stimulering af urinrøret.

    Small Diamond™ Penis Plug er mere end bare et sexlegetøj til urinrøret; den er et symbol på E-Stim Systems' engagement i kvalitet, komfort og stimulerende design. Uanset om du udforsker urinrørsstimulering for første gang eller er en erfaren elsker af denne praksis, giver denne penisplug en unik og behagelig oplevelse og er et must-have til din samling af elektrostimulerende sexlegetøj.

    Flere detaljer:

    • Penisplug Small Diamond™ fra E-Stim Systems
    • Dimensioner Skaftdiameter 5,65 mm, hoveddiameter 7,5 mm, basisdiameter 24,5 mm, samlet længde 55 mm, indføringslængde 44 mm, vægt 17 g
    • Tilslutning: 4 mm
    • Materiale: Aluminium
    • Da dette er en enkeltpolet elektrode, kræves der en anden elektrode.
    • Urethral E-Stim, også kendt som urethral elektrostimulation, er en specialiseret form for elektrostimulation, der bruges til at stimulere urinrøret. Denne unikke form for stimulering bruger elektriske impulser til at skabe sensorisk eller seksuel stimulering i dette følsomme område af kroppen. Det, der gør Urethral E-Stim speciel, er den unikke måde, hvorpå elektriske impulser ledes ind i urinrøret for at skabe betagende fornemmelser. Det sker ved hjælp af særlige elektroder, der føres ind i urinrøret og afgiver blide elektriske impulser. De elektriske impulser kan forårsage en række forskellige fornemmelser, fra en let prikken til mere intense pulserende eller stikkende fornemmelser. Styrken og intensiteten af de elektriske impulser kan tilpasses via elektrostimuleringsapparatet, så de passer til personlige præferencer og sikrer en behagelig oplevelse. Urethral elektrostimulation kan tilføje en ny dimension til seksuel stimulation. Urethral elektrostimulation kan føre til ophidsende fornemmelser og mere intense orgasmer for både mænd og kvinder.
    • Fremstillet i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsregler i EU og Storbritannien.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.



    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Skriv din egen anmeldelse

      Small Diamond™ penisplug fra E-Stim Systems

      Small Diamond™ penisplug fra E-Stim Systems

      Small Diamond™-penispluggen af høj kvalitet fra E-Stim Systems er udviklet til alle, der leder efter et alternativ til konventionel urinrørsstimulation. Penisproppen kombinerer innovativt design med materialer af høj kvalitet og giver en enestående elektrostimuleringsoplevelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: