Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

Python™ fra E-Stim Systems - E Stim Testicles

Python™, en anden innovation fra E-Stim Systems, er et apparat, der er udviklet specielt til elektrostimulering af testiklerne. Det er et af de bedste systemer - og endda velegnet til CBT - der leverer en række blide til MEGET intense elektrostimulationer direkte til testiklerne.

Mere information

3769/00

tilgængelig

Mere information

Python™ fra E-Stim Systems: Intens elektrostimulation til testiklerne.

Python™, en anden innovation fra E-Stim Systems, er et apparat, der er specielt udviklet til elektrostimulation af testiklerne. Det er et af de bedste systemer - og endda CBT-kompatibelt - der leverer en række blide til MEGET intense elektrostimulationer direkte til testiklerne.

Skræddersyet til mandlig nydelse og fremstillet i Storbritannien:

  • Python™ er specielt designet til den mandlige anatomi og tilbyder en fantastisk kombination af tryk og elektrostimulering til testiklerne.
  • Python™ er udstyret med to guldbelagte elektriske kontaktflader. Trykket er justerbart, hvilket giver mulighed for tilpasning og stimuleringsintensitet.
  • Python™ er designet, så den ikke-erigerede penis og testiklerne passer gennem den ringformede åbning (som en pikring), og testiklerne kan derefter fastgøres direkte mellem de to kompressionsplader.


Afbalanceret kompression og elektrisk stimulering:

  • Python™ er designet til at lægge et præcist justerbart tryk på testiklerne, som kan intensiveres efter ønske.
  • Intensiteten spænder fra en let prikkende fornemmelse til stærkere fornemmelser, ideelt for dem, der ønsker at udforske spektret af elektrostimulering af testiklerne.


Materiale og design af høj kvalitet:

  • E-Stim Systems bruger 5 mm tykke, laserskårne akrylpaneler med specialfremstillede printkort for at sikre et holdbart og effektivt produkt.
  • De guldbelagte kontaktplader sikrer fremragende elektrisk ledningsevne og kontakt.
  • Af hensyn til holdbarheden er Python™ udstyret med beslag i rustfrit stål og messing.


Funktionalitet for en bedre elektrostimuleringsoplevelse.

  • Python™ er også velegnet til en større penis (åbning på 50 mm i diameter) og har derfor en behagelig pasform for de fleste mænd.
  • Udstyret med 4 mm-stik er denne enhed velegnet til brug med enheder med én kanal som Series 1 fra E-Stim Systems eller mere avancerede elektrostimuleringsenheder som 2B™.
  • Rengøringen er nem og hygiejnisk med vores VeryClean Spray.


Python™ fra E-Stim Systems: Et BDSM-apparat til innovativ elektrostimulering af testiklerne.

Python™ er ikke kun et elektrostimuleringsapparat, men også porten til at udforske dybere fornemmelser ved stimulering af testiklerne. Uanset om du er på udkig efter blid elektrostimulering eller en mere intens oplevelse, tilbyder Python™ en sikker, tilpasselig og spændende mulighed og er et must-have for alle, der ønsker at tage elektrostimuleringen et skridt videre.

Flere detaljer:

  • Python™ fra E-Stim Systems
  • Velegnet til CBT.
  • Materiale: Python™ fra E-Stim Systems er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som sikrer holdbarhed og optimal funktionalitet under elektrostimulation. Hovedstrukturen er lavet af aluminium i rumfartskvalitet, som er kendt for sin stabilitet og lave vægt. De elektriske kontaktflader er guldbelagte for at sikre effektiv og sikker elektrisk signaloverførsel. Trykpladerne er lavet af 5 mm tyk akryl, en hård og gennemsigtig plast, der er både holdbar og visuelt tiltalende. Derudover bruges der fittings i rustfrit stål til montering, som er stærke og korrosionsbestandige. Endelig er specialfremstillede printkort en integreret del af de elektriske funktioner, som er skræddersyet til specifikke krav. Kombinationen af disse materialer gør Vyper2™ til et pålideligt valg af høj kvalitet for alle, der nyder elektrostimulation.
  • Printplader er en vigtig del af moderne elektronik. Det er de printplader, hvorpå forskellige elektroniske komponenter som modstande, kondensatorer og integrerede kredsløb er monteret og forbundet. Printplader udgør den fysiske platform for disse komponenter og giver de elektriske forbindelser, der er nødvendige for, at kredsløbet kan fungere. Printkort findes i næsten alle elektroniske enheder, fra simple gadgets til komplekse computersystemer.
  • Fremstillet i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsbestemmelser i EU og Storbritannien.
  • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
  • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
  • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Python™ fra E-Stim Systems - E Stim Testicles

Python™ fra E-Stim Systems - E Stim Testicles

Python™, en anden innovation fra E-Stim Systems, er et apparat, der er udviklet specielt til elektrostimulering af testiklerne. Det er et af de bedste systemer - og endda velegnet til CBT - der leverer en række blide til MEGET intense elektrostimulationer direkte til testiklerne.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: