Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

ElectraLoops™ Prestige - Justerbare pikringe fra ElectraStim

ElectraLoops™ fra ElectraStim, de justerbare pikringe, som mænd elsker, lover ekstremt hårde erektioner og betagende stimulation. Takket være materialer af høj kvalitet og en justerbar pasform tilbyder disse penisringe en unik kombination af komfort, stil og elektrisk stimulering.

Mere information

$77.99


-$11.16

$66.83

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  ElectraLoops™ fra ElectraStim, de justerbare pikringe, som mænd elsker, lover ekstremt hårde erektioner og betagende stimulation. Takket være materialer af høj kvalitet og en justerbar pasform tilbyder disse pikringe en unik kombination af komfort, stil og elektrisk stimulering.

  ElectraLoops

  Pikringene, som ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tiltalende, er lavet af tykt gummi (6,5 mm), som fordeler den elektriske stimulering jævnt og dermed øger intensiteten. Samtidig sikrer materialet et fast greb om penis og dermed en hårdere og længerevarende erektion - ideelt til lange solosessioner eller lidenskabelige stunder med din partner.

  For sande kendere, der ikke kun værdsætter funktion, men også design, har vi integreret en justeringsclips af høj kvalitet, der er lavet af CNC-fræset aluminium. Den fås i tre anodiserede metalfarver, hvilket giver vores ElectraLoops™ et luksuriøst præg og gør dem til et ægte blikfang.

  I hver pakke finder du to loops i den farve, du ønsker, klar til at intensivere din nydelse. Takket være den innovative, justerbare justeringsklemme af solidt, havvandsbestandigt aluminium, som er både beskyttet og isoleret med sin anodiserede overflade, ledes den elektriske stimulering lige derhen, hvor den giver mest nydelse.

  Uanset om du placerer begge sløjfer langs penis eller placerer den ene sløjfe omkring penis og den anden omkring pungen, giver ElectraLoops™ "Prestige" dig og din partner uendelige muligheder for at opleve elektrisk stimulering. Takket være deres unipolære funktion kan du endda kombinere en enkelt løkke med et andet elektrostimuleringstilbehør for at opleve en række forskellige fornemmelser. Der er ingen grænser for din fantasi!

  Kompatibel med de fleste elektro stimuleringsenheder:

  ElectraLoops™ er kompatible med alle ElectraStim-elektrostimuleringsenheder. Selvom ElectraLoops™ er udviklet til direkte tilslutning til ElectraStim-elektrostimuleringsenheder, kan de også tilsluttes elektrostimuleringsenheder fra andre producenter ved hjælp af de adaptere, vi tilbyder.

  Flere detaljer:

  • ElectraLoops™ Prestige - Justerbare penisringe fra ElectraStim
  • Maksimal diameter: 60 mm
  • Maksimal omkreds: 188 mm
  • Tilslutning: 2 mm
  • Vægt: 36 gram
  • Materiale: 6,5 mm tykt ledende gummi, CNC-bearbejdet, anodiseret aluminiumsjusteringsclips.
  • Antal poler: 1 (enkeltpolet). Begge sløjfer skal være i kontakt med kroppen for at mærke de elektriske fornemmelser.
  • Inkluderet i leveringen: 2x ElectraStim Prestige ElectraLoops justerbare pikringe (i en farve efter eget valg), 1x mikrofiberpose, 1x flersproget brugsanvisning (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsaspekter, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsudstyr, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.  Brugsanvisning til ElectraLoops™ fra ElectraStim

  ElectraLoops™ er specialdesignede, justerbare penisringe, der intensiverer den seksuelle oplevelse gennem elektrisk stimulering.

  Hvad du bør vide, før du går i gang:

  ElectraLoops™ er unipolære, hvilket betyder, at du skal bruge begge loops eller kombinere en loop med et andet unipolært elektrostimuleringstilbehør for at fuldføre det elektriske kredsløb. Der kræves en ElectraStim-stimuleringsenhed for at aktivere den elektriske stimulering (sælges separat).

  Forberedelse:

  • Sørg for, at ElectraLoops™ og dine hænder er rene.
  • Vælg den størrelse pikring, der passer dig bedst. ElectraLoops™ kan bæres langs penisskaftet eller rundt om pungen.


  Juster størrelsen:

  • Før enden af løkken gennem justeringsklemmen for at åbne eller lukke ringen og opnå den perfekte pasform. Gummiets friktion mod metallet forhindrer, at den glider eller løsner sig.


  Påfør ledende smøremiddel:

  • Påfør vores ESHOCK ledende smøremiddel (sælges separat) på indersiden af løkkerne for at forbedre ledningsevnen og øge komforten.


  Tilslut elektrostimuleringsenheden:

  • Tilslut 2 mm-forbindelseskablerne fra din ElectraStim-elektrostimulationsenhed til ElectraLoops™.
  • Tænd for elektrostimuleringsapparatet, og start med en lav indstilling for gradvist at øge intensiteten af elektrostimuleringen.


  Brug af penisringene:

  • Eksperimenter med forskellige positioner for at finde ud af, hvilken du bedst kan lide. Begge sløjfer på penisskaftet eller den ene sløjfe på penisskaftet og den anden rundt om pungen er populære.


  Efter brug:

  • Tag ElectraLoops™ ud af elektrostimuleringsapparatet, og rengør dem i henhold til brugsanvisningen. Brug varmt vand og en mild sæbe eller vores InstaClean-spray.


  Vigtige sikkerhedsinstruktioner:

  • Brug kun ElectraLoops™ som beskrevet i denne brugsanvisning.
  • Start altid med den laveste indstilling, og øg intensiteten langsomt.
  • Personer med hjerteproblemer eller pacemakere bør ikke bruge elektrostimulation.
  • Afbryd straks brugen i tilfælde af ubehag eller smerte.
  ElectraStim x MEO

  ElectraStim står for innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

  Download

  Pikringe

  Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

  Download (1.21M)

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Perfectly awesome

  Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

   Evaluering 

   ElectraStim Prestige ElectraLoops

   The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

   In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

   MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

   If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

    Evaluering 

    Awesome

    They work great combine them with a butt plug and enjoy.

     Skriv din egen anmeldelse

     ElectraLoops™ Prestige - Justerbare pikringe fra ElectraStim

     ElectraLoops™ Prestige - Justerbare pikringe fra ElectraStim

     ElectraLoops™ fra ElectraStim, de justerbare pikringe, som mænd elsker, lover ekstremt hårde erektioner og betagende stimulation. Takket være materialer af høj kvalitet og en justerbar pasform tilbyder disse penisringe en unik kombination af komfort, stil og elektrisk stimulering.

     Skriv din egen anmeldelse

     Andre kunder købte også:

     26 andre varer i samme kategori: