Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

Fleksibel urinrørselektrode af silikone - ElectraStim

Hvis målet er en håndfri orgasme gennem elektrostimulering af penis, så er den fleksible urinrørselektrode fra ElectraStim det perfekte valg. Disse fleksible elektroder er fremstillet af en innovativ, ledende silikone og giver en usædvanlig intens elektrostimuleringsoplevelse på trods af deres kompakte størrelse.

Mere information

$77.47


-$11.08

$66.39

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Hvis målet er en håndfri orgasme gennem elektrostimulering af penis, så er den fleksible urinrørselektrode fra ElectraStim det perfekte valg. Disse fleksible elektroder er fremstillet af en innovativ, ledende silikone og giver en usædvanlig intens elektrostimuleringsoplevelse på trods af deres kompakte størrelse.

  Velegnet til alle penisstørrelser:

  Uanset penisens form eller størrelse tilpasser de fleksible urinrørselektroder sig de individuelle konturer af hver penis for en betagende oplevelse - med mulighed for at justere intensiteten af elektrostimuleringen, når den er tilsluttet en elektrostimuleringsenhed!

  Med en indføringslængde på næsten 15 cm er disse superfleksible urinrørselektroder ideelle til såkaldt "urethral play". "Målerillerne" på urinrørselektroden gør det lettere at måle indtrængningsdybden. Dette er særligt vigtigt ved elektrostimulation, da et mindre overfladeareal intensiverer følelsen, og derfor ønsker de fleste af vores kunder at føre urinrørselektroden helt ind.

  Urethral electrostimulation (E-Stim Penis):

  Urethral electrostimulation tilbyder en unik og intens form for stimulation, der adskiller sig væsentligt fra konventionelle seksuelle oplevelser. Det, der gør den så speciel, er kombinationen af dybden af fornemmelserne og den måde, hvorpå disse fornemmelser skabes. Kernen i urethral elektrostimulation er særlige instrumenter som denne urethrale elektrode, der sender elektriske impulser direkte gennem urinrøret. Dette område er rigt på nerveender og er særligt modtageligt for sådanne stimuli. Ved at tilføre de elektriske impulser direkte indefra giver denne metode en intens og ekstremt tilfredsstillende oplevelse. Fornemmelserne spænder fra en let prikken til stærke pulseringer, som kan forårsage en særlig dyb seksuel ophidselse. Et andet særligt træk ved urethral elektrostimulation er muligheden for at få orgasme håndfrit. Mange brugere rapporterer om en øget følelse af nydelse og kraftige orgasmer, der kan opnås uden manuel onani.

  Fordele ved den bipolære urinrørselektrode:

  I modsætning til andre klassiske unipolære urinrørselektroder er denne bipolære elektrode designet, så den kan bruges uden andet tilbehør (f.eks. en anden monopolær elektrode) til at lukke kredsløbet. Det giver begyndere mulighed for at koncentrere sig fuldt ud om oplevelsen af seksuel elektrostimulation uden at blive distraheret af andet tilbehør, der bæres på kroppen. Urinrørselektroderne kan selvfølgelig også bruges uden elektrostimulering, hvis det ønskes.

  Kompatibel med de fleste elektrostimuleringsapparater:

  De fleksible urinrørselektroder af silikone er kompatible med alle ElectraStim-elektrostimuleringsapparater og fås i 5 mm og 7 mm i diameter. Selvom denne urinrørselektrode er beregnet til direkte tilslutning til ElectraStim-elektrostimulationsapparater, kan den også tilsluttes elektrostimulationsapparater fra andre producenter ved hjælp af de adaptere, vi tilbyder.

  Hygiejne og korrekt brug af smøremiddel spiller en afgørende rolle ved brug af den fleksible urinrørselektrode:

  For optimal pleje og sikker brug anbefaler vi vores InstaClean-desinfektionsspray, som er specielt udviklet til effektiv rengøring af elektroderne før og efter brug. Derudover er vores elektrisk ledende smøremiddel ESHOCK vigtigt for at sikre problemfri indføring og optimal ledningsevne, hvilket gør elektrostimuleringsoplevelsen endnu mere intens. Kombinationen af disse to produkter gør ikke kun elektrostimulation særligt behagelig, men også sikker og hygiejnisk.

  Yderligere detaljer:

  • Fleksibel urinrørselektrode af silikone - ElectraStim
  • Længde, der kan indsættes: 150 mm
  • Diameter: 5 mm eller 7 mm
  • Forbindelse: 2 mm
  • Materiale: Platinhærdet medicinsk silikone, ledende (ftalatfri)
  • Antal poler: 2 (bipolar)
  • Leveringsomfang: 1 x fleksibel urethralelektrode af sort silikone (5 mm ELLER 7 mm), 1 x flersproget brugsanvisning.
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsaspekter, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim er synonymt med innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Sehr geil

  Elektrostimulation fühlt sich wirklich geil an. Ich komme damit quasi sofort zum Orgasmus

   Evaluering 

   ElectraStim Urethral Sounds

   The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

    Skriv din egen anmeldelse

    Fleksibel urinrørselektrode af silikone - ElectraStim

    Fleksibel urinrørselektrode af silikone - ElectraStim

    Hvis målet er en håndfri orgasme gennem elektrostimulering af penis, så er den fleksible urinrørselektrode fra ElectraStim det perfekte valg. Disse fleksible elektroder er fremstillet af en innovativ, ledende silikone og giver en usædvanlig intens elektrostimuleringsoplevelse på trods af deres kompakte størrelse.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    27 andre varer i samme kategori: