Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Menneskehvalp - Analpropper

Nyhedsbrev

Menneskehvalp - Analpropper 

Hos MEO finder du alt til din fetish! Buttplugs og analplugs i alle størrelser. Fordi en hale på en buttplug gør hvalpelegen perfekt.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 21 elementer
Vis 1 - 12 af 21 elementer

Human Pup Play er en form for BDSM-rollespil (fra: bondage, disciplin, underkastelse og masochisme), hvor den ene person påtager sig rollen som hund eller hvalp, og den anden person påtager sig rollen som ejer eller træner. Det kan omfatte adfærd som at gø, kradse, logre med halen og også at bære halsbånd og snor. Det er en fetich, som for nogle mennesker er en form for flugt, afslapning og nydelse.

Hvad angår de fysiske aspekter, kan Human Pup Play også involvere brugen af buttplugs (såkaldte puppy buttplugs). Det er analplugs, der føres op i anus og kan bruges i længere tid. I Human Pup Play kan særlige buttplugs bruges til at forstærke følelsen af underkastelse og simulere følelsen af at have en hale.

Der findes forskellige typer buttplugs til menneskehvalpe, f.eks. dem, der ligner en hundehale, eller dem, der har en hale påsat. Nogle er lavet af silikone, andre af gummi eller rustfrit stål. De findes i forskellige størrelser og former, nogle har en buet form, andre en lige form, andre en tilspidset form og andre en fladere form. Det er vigtigt at vælge en buttplug med h ale af høj kvalitet og at følge sikkerhedsreglerne, når man bruger en puppy buttplug.