Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dobbelt dildoer

Nyhedsbrev

Dobbelt dildoer 

En dobbeltdildo fylder alle kropsåbninger ekstremt meget. Sex med en dobbeltdildo er dobbelt så sjovt, bringer nyt momentum og mere variation ind i dit sexliv.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 23 elementer
Vis 1 - 12 af 23 elementer

Hvad er en dobbeltdildo?

 

Hvad er forskellen på en dobbeltdildo og en almindelig dildo? Navnet fortæller dig det faktisk allerede! En dobbeltdildo er et sexlegetøj med to ender og en fleksibel eller buet krop. Med en dobbeltdildo kan du have det sjovt alene eller sammen med din partner. Det er sådan, mange af vores kunder bringer ny energi og mere variation ind i deres kærlighedsliv med deres partner.

 

Køb en stor dildo eller en dobbeltdildo?


Med en XXL-dildo eller kæmpedildo vil du og din partner opleve fuldstændig tilfredsstillende anal eller vaginal ekstase. Du kan også opnå en lignende oplevelse meden analdildo eller ensilikonedildo, mens dobbeltdildoer virkelig kan tage dig til grænserne. Næsten ren sex! Kun en stor XXL-dildo eller en oppustelig dildo lover den samme nydelse. Det perfekte valg af analdildo er dog altid op til din personlige smag.

 

Dobbeltdildo til kvinden eller dobbeltdildo til manden

 

Dobbeltdildoer eller partnerdildoer kan som regel indføres vaginalt og analt på samme tid eller bruges til samtidig penetration af begge parter. Både anal + anal, vaginal + vaginal eller anal + vaginal. Trænede brugere bøjer en dobbeltdildo sammen, så BEGGE ender kan føres ind i én kropsåbning.

 

De to ender på en dobbeltdildo kan være meget forskellige, så forskellige præferencer kan tilfredsstilles med ét stykke legetøj. Ideelt set får begge parter noget for pengene, hvis en dobbeltdildo har en tyk glans på den ene side og en mindre diameter på den anden.

 

Mænd, der kan lide at eksperimentere, bør helt sikkert prøve den behagelige træning med et par analkugler eller kærlighedskugler.

 

Hvordan bruger jeg en dobbeltdildo?

 

Det rigtige smøremiddel til sex med en dobbeltdildo er meget vigtigt. Til indføring af en analdildo eller partnerdildo anbefaler vi vores vandopløselige gli decremer som Aquameo eller Anal Push til analsex. Du kan selvfølgelig også bruge en glasdildo med en silikonebaseret glidecreme. I vores online shop for dildoer finder du selvfølgelig også en anal afsvulmende spray, den såkaldte EXTREMEO. Denne spray giver dig også mulighed for at indføre en XXL-dildo eller en stor dildo til mænd uden smerte.

 

På grund af dens længde og omkreds kan det være lidt sværere at indføre en stor dildo i starten. Gå langsomt og forsigtigt frem, og indtag en behagelig stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud og åbne din anus. Prøv nu at ligge på ryggen med en pude (eller MEO's kærlighedspude) under numsen og benene løftet og spredte.

 

For den rigtige stilling og mod træthedstegn, mens du bliver taget analt med en dobbeltdildo eller har det sjovt under solosex: MEO's Fuck & Play sling giver effektiv og behagelig støtte takket være den højeste kvalitet. Velpolstrede harnesspuder af blødt Latigo-læder omslutter nakken og knæhaserne for ekstra dyb penetration. Takket være flere spænder kan selen justeres individuelt. To D-ringe af stål på siderne giver dig endda mulighed for at fastgøre håndjern. På den måde kan du nyde din dobbeltdildo utroligt komfortabelt.

 

Det er absolut tilrådeligt at starte med en mindre dobbeltdildo, f.eks. en glasdildo , og arbejde sig op til de større kalibre. Når du har indsat den del af dobbeltdildoen, der har den tykkeste diameter, skal din krop have slappet af, så du nu kan nyde dildoens fornemmelser i fred og ro. Mange af vores kunder kan godt lide at rotere dildoen inde i kroppen for at nå alle de indre erogene zoner (P-punkt eller G-punkt), mens andre foretrækker stødbevægelser med dobbeltdildoen.

 

Er en dobbeltdildo et af de typiske sexlegetøj til homoseksuelle?

 

En dobbeltdildo i numsen gør også mænd ret glade! I homomiljøet er dobbeltdildoer meget populære som sexlegetøj til bøsser. Især vores store dobbeltdildoer bliver bestilt i den erotiske online-shipping MEO. Vores såkaldte anal snake, som vi fører i mange størrelser, eller vores dildoer i kategorien "ekstremt stor dildo med to ender" fra Crackstuffers, DEEP'R og HAM'R Dildos er værdsatte.

 

 

Bestil dobbeltdildo online - i alle farver, former og materialer

 

Ligesom almindelige dildoer og analdildoer fås dobbeltdildoer også i de smukkeste designs, længste længder og usædvanlige former, samt i en række forskellige materialer. Uanset om de er lavet af aluminium, rustfrit stål, ABS, vinyl eller silikone - de fleste dobbeltdildoer fra MEO er absolut hudvenlige og allergivenlige. Designet og størrelserne er lige så varierede. Vi tilbyder dobbeltdildoer eller strap ons i alle farver og former.

 

Ren erotik: Dobbeltdildo fra MEO

 

Om det er i sengen, i badet eller på ferien - dobbeltdildoer kan bruges, hvor du har lyst til det. Takket være dens fleksibilitet eller buede form bliver dine erogene zoner (f.eks. G-punkt eller prostata) forkælet med stor nøjagtighed. Og fordi dobbeltdildoer tillader samtidig anal penetration af begge "deltagere", behøver ingen at se på den anden under solosex.

Alle bør prøve en dobbeltdildo til sex eller solosex

Hvis du altid har ønsket at nyde dobbelt penetration eller endda sandwichsex, vil du elske en dobbeltdildo! Vi anbefaler især vores dobbeltdildo med vibration, Lelo PicoBong Transformer dobbeltvibrator. To kraftige motorer forkæler begge partnere (eller kropsåbninger) på samme tid.