Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mundknebel

Nyhedsbrev

Mundknebel 

Vores mouth gags propper munden til og tolererer ikke backtalk. Hvis det er nødvendigt, kan vores mundknebler endda låses... Tragtknebler, kugleknebler, ringknebler og meget mere finder du i MEO's bondagebutik.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 67 elementer
Vis 1 - 12 af 67 elementer

Mundkurv - teori og praksis

 

Motivationen for at bruge en mundknebel kan være hensigtsmæssig, f.eks. for at forhindre den passive partner (bottom) i at tale og skrige, men en mundknebel kan også sættes på på bottom's anmodning, fordi bottom finder fornemmelsen behagelig, eller det hjælper ham med at indleve sig i en rolle i magtstrukturen i et erotisk rollespil i bondage. Nogle mennesker finder også ydmygelsen erotisk og stimulerende, til dels på grund af den ukontrollerbare savlen. Et andet incitament til at bruge en ball gag ligger i den forsvarsløshed, som den symboliserer. Den knebledes øjne ser større ud, og brugen af den fører som regel til et anspændt ansigtsudtryk hos den pågældende; sammen med de stærkt begrænsede muligheder for verbal kommunikation intensiverer dette som regel intensiteten i spillet mellem Top og Bottom.

At købe en mundknebel er et spørgsmål om tillid

 

I vores bondagebutik har vi et stort udvalg af gags, fordi en mundknebel er et uundværligt BDSM-tilbehør til bondage. Uanset om du er på udkig efter en mundknebel som SM-legetøj, en mundknebel i læder, en bondage-mundknebel eller den populære ball gag, kan du med garanti finde det, du leder efter. Selv hvis det er lidt mere bondage eller SM, har vi de rigtige produkter til dig, som f.eks. vores head harnesses med mouth gags. Hvis du er til golden showers, har vi også mouth gags med tragt eller mouth gags med rør og åbninger. Hvis tvungen feminisering er din fetish, vil du være godt tjent med vores Pussy Face mouth gag.

 

Mouth Gag System til BDSM-professionelle, SM Gags og Dominatrix Gags

 

I næsten to årtier har vi produceret forskellige mouth gags til BDSM-miljøet og til professionelle SM-studier, masters og dominas. Hvis du er interesseret i et professionelt mouth gag-system med udskifteligt tilbehør, anbefaler vi vores Humilator mouth gag-system. Dette SM-system er ikke kun en del af BDSM-straffekataloget, men har også mulighed for at tilslutte mange gag-tilbehør. Den grundlæggende mundknebel kan forvandles til en mundknebel med toiletbørste, en knebel med toiletpapirholder eller en SM-knebel med fjerkost.

 

O-ring gag, ball gag, penis gag eller en mundspreder gag

 

Alt, hvad du kan lide, er tilladt. Hos MEO finder du helt sikkert den gag, du ønsker, og den fetish, du drømmer om. For vores fetishbutik er specialiseret i ønskerne fra talrige BDSM-kunder fra hele verden. Om du er interesseret i en O-ring g ag lavet af læder og stål, en ball gag med en rød k ugle eller en mundknebel med en penis eller foretrækker en mundspreder gag, er helt op til dig. Men du kan være sikker på, at den gag, du altid har drømt om, vil blive leveret diskret til dit hjem inden for 48 timer.

 

Komfortabel mundknebel, bondage-gag eller snarere en SM-gag?

 

Udover bondage-bånd hører en mundknebel til det erotiske basisudstyr for enhver BDSM-elsker i gag bondage. Derfor finder du i vores bondage-onlineshop ikke kun simple gags, men en række forskellige mundknebler, der opfylder alle præferencer inden for bondage og SM. Bondage gags og SM gags kan findes hos MEO i mange designs og former, men også mundknebler til begyndere (åndbare) og komfortable, samt vandtætte BDSM gags til golden shower games, meget voldeligeSM gags til SM-studier og BDSM-professionelle. Fra A til Z finder du alle de oplysninger, du har brug for til at købe den rigtige mundknebel.

 

Du kan finde disse forskellige mundknebler i MEO's bondagebutik:

 

Ball gag og mundknebel med kugle

 

En ball gag er en mundknebel og består af en plastkugle af PVC eller silikone, som skubbes ind bag tænderne. For at forhindre den i at blive skubbet ud med tungen, fastgøres ball gaggen bag subbens hoved med en hovedrem. Som med mange gags kan Sub stadig lave lyde på trods af mundkneblen, men det er svært at tale. Du kan finde et pænt udvalg af ball gags her under dette link (klik her).

 

 

Ring gag eller mundknebel med O-ring

 

Vores ring g ags har en lignende funktion som vores ball gags. Men i stedet for en gummibold skubbes en ring ind bag tænderne og fastgøres med en hovedstrop bag hovedet. For at undgå skader på tænderne er vores ring gag beklædt med læder. Særligt populære ring gags i vores bondage-shop er for eksempel vores vandtætte ring gag, vores deep throat ring gag, vores Cock SLUT ring gag samt vores ring gags "mouth wide open" i rød og ring gag i sort. I modsætning til de fleste andre mundknebler er det relativt nemt at trække vejret med en ring gag, og der er fri adgang til subbens mund.

 

Penis gag eller mundknebel med penis

 

En penis gag lukker munden med en læderstrop, som spændes fast i nakken. På indersiden af peniskneblen stikker en kopi af en læder- eller silikonepenis ud. Penis kneblens penis stikker dybt ind i bundens mund. Derudover kan en anden penisdildo fastgøres til ydersiden af kneblen, som den kneblede person kan tilfredsstille sin Top eller elskerinde med. Som med mange mundknebler kan Sub stadig lave lyde på trods af peniskneblen, men det er svært at tale.

 

Snaffle gag eller mundknebel med snabel

 

En snaffle gag, også kendt som en pony gag eller bit gag, minder om en trense og bruges især i ponyleg & pet play. En trommestik bruges også ofte i rollespil som en del af et hovedtøj, der minder om en trense. Vores snabelknebel fastgøres bag hovedet med en strop, der er fastgjort til ringene. Inspireret af de klassiske trommestikker producerer vi forskellige runde og ovale mundknebler med en trommestiklignende fastgørelse. Tale, stønnen og klynken påvirkes næsten ikke.

 

Ballonknebel eller oppustelig mundknebel

 

Vores ballongag består af en latexballon, som pustes op i subbens mund ved hjælp af en pumpebold. Takket være pumpebolden kan en oppustelig ballonknebel så den fylder munden under bondage. En panikventil tillader luften at slippe ud, hvis det er nødvendigt. Da ballonkneblen ikke ville blive i munden uden yderligere fiksering, er ballonkneblen ofte en del af en hovedsele eller en lædermaske, spandexmaske eller neoprenmaske. Ballonkneblen og vores butterfly gag er de mest effektive mundknebler i vores bondage shop.

 

Mundkurv til munden

 

En mundkurv lukker kun munden med en plade som en del af en hovedsele og er ikke særlig effektiv som mundknebel, men har ofte en rollespilskarakter inden for bondage Human puppy Play har ofte en rollespilskarakter. Mundkurven kombineres derfor ofte med ballonknebler eller andre indvendigt fastgjorte mundknebler som f.eks. penisknebler. En skøn bondage-mundkurv er f.eks. vores mundknebel til sokker, jocks & poppers. Vi har også mange hovedseler med mundkurve samt masker med mundkurve.

 

Sjaler og tørklæder til knebling

 

Sandsynligvis den ældste metode til at kneble Bottom i bondage. I denne knebleteknik placeres en klud, en knebelsok eller en skridtbeskytter i munden på Bottom. For at undgå at spytte ud, knebles munden desuden med et tørklæde Hanky eller vores bondage-tørklæde. Vi anbefaler især vores mundknebel til sokker, jocks & poppers.

 

Knebling med tape eller bondage-tape

 

Selvklæbende bondage-tape bruges ofte til en mundknebel lavet af tape. Et professionelt og ikke-klæbende BDSM-produkt til dette formål er vores selvklæbende bondage-tape i rød eller sort.

 

Mund- og kæbespredere

 

Mundspredere eller kæbespredere stammer fra medicinsk teknologi og kan købes i vores bondagebutik. De bruges til at holde bundens mund åben. Da den forhindrer tale og lukning af munden, har den fundet vej til den erotiske klinik som en særlig form for dental mouth gag. Et lignende princip følges af Spider Gag eller Dr. Sado's Feeder, som også er lavet af metal og holder munden åben. Vi anbefaler også vores mundspreder med tandbeskyttelse og hovedrem

 

Tube gag

 

Til nogle specielle BDSM-praksisser bruges tube g ags eller oppustelige tube g ags; her stikker et rør ind i munden og er fastgjort via stropper eller en maske. Tube g ags bruges til at kontrollere vejrtrækningen eller til at sikre vejrtrækning under vand.

 

Knogleknebel

 

Meget almindelig i pet play eller human pup Playmundkneblen har form af en knogle, der propper munden på Bottom eller puppy, dvs. menneskehvalpen, på en måde, der passer til arten. Takket være et hovedbælte kan knoglekneblen spændes stramt om hovedet, så hvalpen ikke har andet valg end at bide i den Human puppy andet valg end at bide i knoglekneblen.

 

Låsbar mundknebel & mundknebel med tidslås

 

 

For at øge det psykologiske kick ved gagging leverer vi mange af vores mundknebler i en låsbar version, også kaldet låsbar gag. En låsbar gag kan både låses med en almindelig hængelås og med vores digitale tidslås MEOBOND.

 

Tunge- eller læbeknebel

 

MEO' s tungeknebel stammer fra japansk BDSM, hvor tungen klemmes fast mellem stænger og dermed ikke kan trækkes tilbage i munden. Denne form for gagging, som er ret almindelig i den asiatiske BDSM-scene, er nok den ultimative løsning inden for gag bondage. For kneblet på denne måde har Bottom intet andet valg end fuldstændig tavshed!

 

Tragtknebel

 

Funnel gags bruges til at tvinge Sub til at indtage væsker eller gyldne brusere. Tragtknebler er ofte en del af et hovedsele eller en maske.

 

 

Sikkerhed og risici Mundknebler

 

Mundknebler bruges i nogle BDSM-seksuelle praksisser, normalt på et samtykkende, rimeligt og sikkert grundlag, Safe, Sane, Consensual-princippet, som det er kendt inden for BDSM-subkulturen.

 

Bondage med gags er ikke uden risiko og kræver en særlig grad af opmærksomhed mellem Bottom og Top på grund af begrænset kommunikation og delvis begrænsning af luftvejene. Af sikkerhedsmæssige årsager bør der aftales et støjmønster som safeword for at stoppe alle bondagehandlinger. Fri vejrtrækning skal garanteres under alle omstændigheder.