Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

Prostata-stimulatorer 

Denne prostatastimulator rammer det rigtige sted og kan virkelig stimulere prostata! Håndfri orgasmer, forcerede orgasmer og udløsning er alt sammen muligt med prostatavibratoren fra Alpha Male.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 84 elementer
Vis 1 - 12 af 84 elementer

Prostatamassage: G-punktet eller nydelsespunktet hos mænd

 

Hvorfor prostatamassage?

 

For de fleste mænd er en prostatamassage ekstremt stimulerende, fordi prostata betragtes som det hemmelige G-punkt eller nydelsespunkt for mænd. En prostatamassage kan forstås som en G-punktsmassage for mænd. Prostatastimulation virker bedst gennem massage med en finger eller et anallegetøj eller en speciel prostatavibrator (også kaldet en hanvibrator ).

 

Prostatamassage er en vidunderlig sensuel oplevelse for mange mænd. Hvis manden samtidig onanerer eller har sex under prostatastimulationen, intensiveres den betagende følelse og fører til intense, langvarige orgasmer.

 

Selvfølgelig reagerer alle mænd forskelligt på stimulation, og anal prostatamassage er måske ikke alles kop te lige med det samme, men ifølge en undersøgelse har mere end 70 procent af heteroseksuelle mænd i et forhold allerede prøvet eller ville prøve et prostatamassageapparat.

 

Men bare rolig, for der er forskellige måder at massere og stimulere en mands G-punkt på. Ikke kun gennem anus, men også fra ydersiden af perineum, området mellem anus og testiklerne. Hos mænd kan erektionen også øges ved at lægge pres på mellemkødet.

 

Hvordan finder jeg prostata?

 

Prostata er en kønskirtel, der har til opgave at producere et sekret, som blandes med sæden. Den mandlige prostata kaldes også prostatakirtlen. Prostata sikrer sædcellernes overlevelse. Kønsorganet ligger under blæren og omgiver det mandlige urinrør, som fører urin og sæd ud i det fri.

 

Prostata kan let mærkes gennem anus med en finger. Mandens G-punkt ligger ca. 5 - 7 cm bag indgangen til anus. Prostata kan let mærkes med en let buet finger med undersiden pegende mod navlen.

 

Brug en finger eller tungen til at massere anus let udefra, så din partner kan vænne sig til fornemmelsen - hvis du bruger fingeren, så påfør lidt silikonebaseret glidecreme EZ2FUCK på anus, så du forsigtigt kan trænge direkte ind med fingeren.

 

 

Uanset om du bruger din finger eller et prostata-sexlegetøj, anbefaler vi en blid tilgang til dette"mandlige G-punkt" i begyndelsen. Men vær ikke for genert. I starten kan manden blive overrasket over de nye berøringer, men hvis du rammer det rigtige sted, kan det blive den bedste sex i hans liv.

 

For lettere penetration, brug vores prostatastimulerende glidecreme Aquameo (vandbaseret) eller Alpha Male (vandbaseret plus anusafslappende ekstrakter).

 

Den rigtige forberedelse til prostata-massage

 

Slap af, og koncentrer dig først om mellemkødet - området mellem testiklerne og anus: blide strøg eller klem ophidser og afslapper. Under forspillet med din partner kan han eller hun også stimulere ydersiden af anus med tungen.

 

Instruktioner til prostata-massage

 

Prostata kombinerer et væld af nerveender, hvilket gør anal stimulation så intens. Du kan både forkæle dig selv og lade din partner stimulere dig, det vil sige med fingrene eller under sex. Prostatamassage fungerer dog bedst med et anallegetøj til prostatastimulation.

 

Der er to måder at massere prostata på - direkte og indirekte massage. Den indirekte foregår gennem mellemkødet, mens den direkte foregår inde i anus med fingrene eller et sexlegetøj.

 

Den bedste prostata-vibrator og andet legetøj til prostata-massage:

 

Prostatastimulatorer er specielt formet til at stimulere prostata og P-punktet P-punktet er det "mandlige G-punkt", der ligger ca. 5 til 7 cm bag indgangen til anus, og når det stimuleres med vores prostatastimulator, giver det anale orgasmer. Selv "håndfri orgasmer" er mulige.

 

Den indirekte prostata-massage

 

Den indirekte massage af prost ata udføres ved mellemkødet. Set udefra er kirtlen placeret lige bag testiklerne. Med fingrene kan dette område let trykkes, gnides, stryges og masseres. Penis og testikler kan stimuleres samtidig med den anden hånd.

 

MEO har også særlige penisringe i et forlænget design, som ikke kun giver en hård erektion, men også stimulerer mellemkødet på samme tid.

 

Den direkte prostata-massage

 

Ud over den indirekte massage af mellemkødet kan prostata også stimuleres inde i anus. Fingrene eller et anallegetøj fra MEO egner sig bedst til at føle sig frem til prostata. Mandens G-punkt kan selvfølgelig nås under sex ved penetration med en dildo eller butt plug.

 

Fingre og anallegetøj

Når du har mærket punktet, kan du cirkle om kirtlen med et let tryk fra din fingerspids. Skift mellem at trykke let direkte på prostatakirtlen eller at trykke med konstant kraft og varierende intensitet.

 

Med et prostatalegetøj, en prostatavibrator, en analdildo eller en propelbutt plug kan man også nemt nå prostata.

 

Hvis anus allerede er godt udspændt, kan man også bruge en anden finger. Prostata kan tages mellem pege- og langfinger og masseres med et lille tryk.

 

Malkning af prostata og frihåndsorgasme

 

Prostata kan masseres direkte og indirekte af partneren på samme tid, mens den, der bliver masseret, onanerer. Oplevelsen af prostatastimulation kan være ekstremt intens.

 

I forbindelse med prostatamassage bruger man ofte udtrykket malkning eller tvungen kastration. Det betyder, at prostatastimulation får sæden til at komme ud, selvom manden ikke får orgasme. Prostatamassage reducerer trykket i sædblæren og prostata, hvilket fører til ejakulation uden orgasme. På den måde kan denne massageteknik føre til udskydelse af klimaks (også populært kaldet i BDSM-scenarier) Cum Control i BDSM-scenarier).

 

Hjælpemidler og særligt legetøj til prostata-massage

 

Anal penetration, hvad enten det er med en finger, et sexlegetøj eller under sex, bør aldrig ske uden glidecreme, da anus, i modsætning til vagina, ikke kan producere sin egen fugt. Specielle analglidecremer fra MEO giver tilstrækkelig fugt til en afslappet prostata-massage.

 

Analt legetøj til prostata-massage

Der findes såkaldte"prostata-massager", som masserer prostata indefra med stærke eller blide vibrationer og en særlig form. De fleste af disse anallegetøjer har også en anden stimuleringsarm, der masserer mellemkødet udefra. Dobbelt så meget sjov med prostata-massage er derfor forprogrammeret.

 

 

Hygiejne efter prostatamassage - rengøring af anallegetøj

 

Efter orgasmen skal stimulatoren trækkes forsigtigt og langsomt ud og rengøres grundigt med vand og sæbe. Et særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj som VERYCLEAN kan også bruges til desinfektion.

 

Køb af en prostata-vibrator eller en mandlig vibrator til prostata-massage

 

Hvis du er på udkig efter en prostatavibrator, en prostatastimulator, en urinrørsvibrator eller en prostatadildo, er du i gode hænder hos MEO, den førende online shop for prostatastimulation. Vi har en bred vifte af produkter, der kan hjælpe dig med at stimulere din prostata. At vælge det rigtige anallegetøj er afgørende for en vellykket prostata-massage. Vi har ikke kun den berømte vibrator til mænd, men også en effektiv analvibrator og en meget vellykket prostataplug. Du finder også specielle glidecremer til prostata-massage og en spray, der afslapper endetarmen og gør det lettere at indføre en prostata-vibrator. Hvilket sexlegetøj til mænd, der passer bedst til dig, skal besluttes og testes individuelt, fordi hvert af sexlegetøjerne til mænd har forskellige fordele, såsom fjernbetjening eller aftagelige vibrationskugler.