Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analspreder-spekulum

Nyhedsbrev

Analspreder-spekulum 

Til at strække og sprede har vi et bredt udvalg af analspredere og vaginalspredere.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 21 elementer
Vis 1 - 12 af 21 elementer

Medicinske spekula, også kendt som vaginalspekula eller analspekula, er BDSM-instrumenter, der bruges til at åbne eller udvide vagina eller anus. Et spekulum bruges ofte i BDSM-sessioner til medicinsk leg, f.eks. gynækologiske eller prostataundersøgelser, eller til andre former for penetration eller udforskning.

Spekulaer og analspredere findes i forskellige størrelser, materialer og udformninger. Spekula kan være lavet af metal, plastik eller silikone. Nogle af de mest almindelige spek ula er

Vaginalt spekulumdette er den mest almindelige type spekulum og bruges til at åbne vagina. De findes i forskellige størrelser og udformninger, nogle er justerbare, andre er faste.

Analt spekulumdenne type spekulum, også kendt som en analspreder, bruges til at undersøge anus. De kan minde om vaginalspekulummet, men er normalt mindre.

Sondespekulum: Dette er et særligt spekulum, der bruges til at undersøge urinrøret. Spekulummet er normalt lavet af metal og har en glat, tilspidset ende, der føres ind i urinrøret.

Rektalt spekulumdenne type spekulum - også kaldet en analspreder - bruges til at åbne endetarmen. De kan ligne analspekulummet, men er normalt større.

Det er vigtigt at huske, at BDSM-praksis kræver gensidigt samtykke og kommunikation, og at sikkerhed er en vigtig overvejelse. Før du bruger en analspreder eller et analspekulum, bør du diskutere det med din partner, sætte grænser og bruge et sikkerhedsord. Det er også vigtigt, at du er opmærksom på de risici, der er forbundet med at bruge et spekulum, f.eks. skader eller infektioner, og at du altid har en måde at fjerne spekulummet hurtigt på, hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt at rengøre spekulummet med vores INSTACLEAN-spray før og efter brug og at sterilisere det korrekt.