Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

Elektrisk stimulering 

Elektrosex fra blød til hård: Under elektrosex stimuleres alle mulige zoner på kroppen intensivt med stimuleringsstrøm eller elektrostimulation. En spændende følelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Underkategorier

  • Denne magiske stav til seksuel elektrostimulering, kaldet Violet Wand, sender tusindvis af små lysglimt fra det lysende glasstykke til modtagerens hud. Afhængigt af hvor stærkt Violet Wand er indstillet, og hvilket tilbehør der bruges, føles hvert enkelt glimt som en blid prikken eller et ondt nålestik. Det giver dig stimulering fra øm til smertefuld, kombineret med imponerende og måske endda skræmmende visuelle effekter.

  • Oplev intens elektrostimulation med produkter fra E-Stim Systemseksperterne i elektrosex. Oplev e-stim-apparater af høj kvalitet til alle erfaringsniveauer, kombineret med ekspertrådgivning og sikker forsendelse.

  • Mystim - E-Stim - straf eller belønning. Du bestemmer selv: Vi bringer dig til orgasme med risstrøm og e-stim. Dyk ned i den fascinerende verden af elektrosex.

  • Vores stimulationsstrømsapparater udløser følelser, der er helt nye, liderlige og ubeskrivelige. Elektrosex kan virkelig ikke sammenlignes med nogen anden erotisk form for leg. De følelser, der kan opstå ved elektrisk stimulation, er simpelthen vidunderlige.

  • Velkommen til MEO Shop, dine eksperter i anal elektrostimulation! I vores kategori "anal elektrostimulation" tilbyder vi dig et omfattende udvalg af produkter, der hjælper dig med at realisere dine fantasier og få unikke og spændende oplevelser. Lad os dykke ned i den fascinerende verden af anal elektrostimulation sammen og opdage de mange muligheder.

  • Alt om elektrostimulation af penis og testikler - fra øm til hård. Med vores stimulationsstrøms-pikring, elektriske testikelring eller E-Stim Humbler til orgasme.

  • Fra blød til hård, vores klemmer, klemmer og suckers stimulerer brystvorterne med elektrostimulation. Stimuleringsstrøm har aldrig været så liderligt ....

  • I en verden af BDSM-elektrostimulation møder avanceret teknologi intim eksperimentering. Det er et erotisk eventyr, hvor forskellige fornemmelser fremkaldes gennem elektrisk stimulation. Det kan være en behagelig prikkende fornemmelse, pulserende vibrationer eller intense stød, der dækker et bredt spektrum af seksuelle fornemmelser. BDSM-elektrostimulation gør det muligt at eksperimentere med intensiteten af de elektriske strømme og dermed justere intensiteten og dybden af fornemmelserne.

  • Velkommen til en verden af erotisk elektrostimulation - her i MEO Shop finder du alt, hvad hjertet begærer. I vores kategori "Tilbehør til erotisk elektrostimulation" har vi samlet en række uundværlige tilbehør, så du kan opleve dine elektrificerende eventyr sikkert, komfortabelt og med maksimal nydelse.

  • Velkommen til den fascinerende verden af vaginal elektrostimulation, et spændende område inden for seksuel stimulation, som lader dig opleve helt nye og unikke fornemmelser. Hvis du er på udkig efter en intens og varieret tilfredsstillelsesmetode, kan vaginal elektrostimulation være lige noget for dig.

E-stim er elektrosex med orgasmegaranti

 

Så du er interesseret i E-Stim. Det er jo fantastisk. Du er kommet til det rette sted hos MEO.

 

E-stim står for elektrisk stimulation og bliver mere og mere populært uden for BDSM-miljøet.

 

Der er masser af nerver i dit intime område - mange flere end andre steder, og det er derfor, du er så følsom der - og med et korrekt justeret stimuleringsstrømsapparat og det passende E-Stim-sexlegetøj kan du stimulere hver eneste af disse nerver i din krop eller i din partners krop til det punkt, hvor du er i absolut ekstase.

 

Det fungerer lige så godt alene som i par (eller trekanter), og der er en hel række legestile til begge, som nogle gange hjælper dig med at nå orgasme hurtigt og voldsomt, og andre gange kan nydes i timevis som en blid prikkende fornemmelse, der langsomt spreder sig over hele kroppen. Lige som du kan lide det, som du vil have det, eller som du kan holde det ud.

 

Hvad er elektrosex, e-stim mand og e-stim kvinde?

 

Elektrosex eller erotisk elektrostimulation er inddragelse af elektroniske impulser i seksuelle handlinger. Det kaldes også erotisk elektrostimulation eller e-stim. De apparater, der kræves til dette, kaldes ofte e-stim-legetøj, stimulationsstrømsapparater eller e-stim-apparater.

 

Begrebet elektrosex står for en bred og spændende vifte, der kan gå fra ømt forspil over intens penetration til langvarige orgasmer. MEO's kunder med elektrosex-oplevelser beretter om stor nydelse og utrolige fornemmelser og "orgasme-skælv", der varer i minutter.

 

Er elektrosex farligt?

 

MEO's elektrosex-apparater er af høj og sikker standard. Vores stimulationsstrømsapparater kommer oprindeligt fra TENS-området, da de har været brugt inden for det medicinske område, f.eks. til muskelopbygning og nervestimulation, i flere årtier. Elektrosex eller erotisk elektrostimulation er derfor ikke farligt, men leger blot med nervestimuli, som de alligevel finder sted i din krop. Ved elektrosex bliver disse stimuli blot forstærket og brugt specifikt til de erotiserede dele af kroppen.

 

Til alle former for leg, der involverer elektrostimulation, er det som regel nødvendigt med en kombination af en stimulationsstrømsenhed og ekstra elektrolegetøj, der kan tilsluttes enheden. Udvalget hos MEO er stort, særligt populære er f.eks. elektrisk penisstimulation, stimulationsstrøm til prostata, men også stimulationsstrømplugs eller en elektrisk dilatator til urinrøret. Estim-tilbehør til brystvorter, brystvorter eller estim-sløjfer, der kan fastgøres til penis og testikler, er også blandt det mest populære elektrolegetøj. Estim-elektroder følger med alle MEO stimulationsstrømsapparater og kan også købes igen og igen fra MEO i onlinebutikken.

 

 

Vibrator med stimuleringsstrøm - elektrosex-vibrator

 

En estim-vibrator fra MEO er nem at bruge og kræver ingen ekstra ledninger. Den er udstyret med sin egen pulsgenerator og ledende overflader, og intensiteten af den erotiske elektrostimulation kan nemt justeres via forskellige forprogrammerede forkælelsestilstande. Så det er en perfekt introduktion til at bringe dig eller andre til elektrosex-orgasme blidt eller ret hurtigt og intensivt ved et tryk på en knap.

 

Instruktioner til elektrosex

 

Vi anbefaler, at du først gør dig fortrolig med stimulationsstrømapparatet "uden for kroppen". Den bedste måde at gøre det på er at eksperimentere lidt med e-toy'et i hånden på forhånd. Du skal holde et e-legetøj eller et stykke legetøj, der er forbundet til en e-stimulator, med begge hænder - så begge poler/ledende overflader har hudkontakt.

 

Tænd derefter for stimuleringsstrømmen/E-Stim-enheden. Bare rolig, e-legetøj og e-stim-enheder starter som regel altid automatisk på en lav intensitet. Det giver mening at lære impulserne og stimuliene at kende med hænderne og afprøve forskellige intensiteter, før man bruger estim-enheden på erotiske zoner som penis eller anus. Strømmen fordeles jævnt på håndfladerne og generelt, når huden er i kontakt med hele overfladen. Hvis du rører begge poler med kun to fingerspidser, koncentreres strømmen på to små områder (fingerspidserne) og bliver pludselig mere intens. Så bliv ikke bange, og undgå så vidt muligt små kontaktflader.

 

Gel til elektrosex og stimulerende strømapparater

 

Til elektrosex og erotisk elektrostimulation anbefaler vi altid at bruge vandbaserede glidecremer, som vores Aquameo glidecreme, så strømmen ledes optimalt. Til stimuleringsstrøm går kendere direkte efter den optimale estim-kontaktgel fra MEO kaldet "E-Shock". Denne vandbaserede gel har særlige egenskaber, der yderligere forbedrer ledningsevnen.