Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Puppy Butt Plugs

Nyhedsbrev

Puppy Butt Plugs 

Alle human pup har brug for en dejlig pik at vrikke med. Her er det største udvalg af puppy buttplugs og analplugs med hale.

Vis 1 - 11 af 11 elementer
Vis 1 - 11 af 11 elementer

Når det kommer til Pup Play, er MEO stedet at gå hen med sit utrolige udvalg af hvalpehaler og puppy buttplugs.

Uanset om du leder efter en indstikbar "hvalpehaleplug" eller en "showhale", er du sikker på at finde det, du har brug for her.

Vi fører de bedst sælgende haler fra Bad puppy og mange andre mærker i et stort udvalg af størrelser, farver og stilarter. Kombiner vores analplugs med en af de flotte puppy masker for at få det perfekte look.

Hvad er puppy analplugs?

En puppy analplug (også kendt som en analplug): human pup Analplug, Human puppy butt plug eller analplug med hale) er en type dildo, der er designet til anal brug. Til dette formål er puppy analplugs afrundede i den ene ende og tilspidsede for lettere indføring. Derudover er den anden ende tyk nok til, at puppy anal pluggen bliver siddende uden megen kraft og ikke ved et uheld bliver ført helt ind. Bortset fra disse fællesnævnere er der human pup Butt Plugs findes i utallige former, farver og materialer! Puppy Analplugs uden vibration bruges enten til ren stimulation eller til at forberede sig på analt samleje. De er velegnede til kvinder såvel som til homoseksuelle og heteroseksuelle mænd, faktisk til alle nysgerrige mennesker.

Hvad kan puppy analplugs med hundehaler gøre for mig?

Puppy Analplugs er især gode til at forberede sig på smertefrit analt samleje. De indføres med lidt glidecreme og efterlades derefter på plads i et par minutter for at slappe af og strække endetarmsmusklerne. Der er flere ting, man skal overveje, når man vælger glidecreme. Oliebaserede glidecremer er ideelle til analsex, fordi de ikke udtørrer anus. Men de er ikke kompatible med kondomer eller legetøj lavet af silikone eller latex! Du kan bruge specielle analglidecremer i stedet. Ellers er analplugs også populære til ren stimulation eller som en showeffekt eller for at fuldende outfittet puppy human pup Outfit. De kan også stimulere mandens P-punkt under sex og dermed sikre en hårdere erektion!

Puppy Køb analplugs online hos MEO.co.uk

Uanset om du leder efter en puppy analplug med vibration eller uden, så finder du den her hos MEO! Buttplugs med hale, som dem fra Badpuppy, har både en dekorativ og en stimulerende effekt. En analplug i aluminium eller en glasplug af høj kvalitet kan give særlige fornemmelser på grund af deres i starten kølige overflade. Vi har selvfølgelig også imponerende puppy analplugs lavet af silikone. God fornøjelse med at browse!