Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Puppy butt plugs

Nyhedsbrev

Puppy butt plugs 

Enhver menneskehvalp har brug for en dejlig hale at logre med. Her finder du det største udvalg af hvalpe buttplugs og analplugs med haler.

Vis 1 - 11 af 11 elementer
Vis 1 - 11 af 11 elementer

Når det gælder hvalpeleg, er MEO stedet for dig med sit utrolige udvalg af hvalpehaler og puppy butt plugs.

Uanset om du leder efter en indsættelig "puppy tail plug" eller en "show tail", er du sikker på at finde det, du har brug for her.

Vi har de bedst sælgende haler fra Bad Puppy og mange andre mærker i et stort udvalg af størrelser, farver og stilarter. Kombiner vores analplugs med en af de flotte hvalpemasker for at få det perfekte look.

Hvad er hvalpeanalplugs?

En hvalpeanalplug (også: human butt plug, human puppy butt plug eller analplug med hale) er en type dildo, der er beregnet til anal brug. Til dette formål er puppy butt plugs afrundede i den ene ende og konisk formede, så de er lettere at føre ind. Derudover er den anden ende tyk nok til at sikre, at puppy butt pluggen bliver på plads uden større anstrengelse og ikke ved et uheld bliver ført helt ind. Bortset fra disse fællesnævnere fås menneskelige buttplugs i utallige former, farver og materialer! Puppy butt plugs uden vibration bruges enten til ren stimulering eller til at forberede sig på analt samleje. De er velegnede til kvinder såvel som til homoseksuelle og heteroseksuelle mænd, med andre ord til alle, der er nysgerrige.

Hvad er fordelene ved puppy analplugs med hundehaler?

Puppy analplugs er særligt velegnede til at forberede et smertefrit analt samleje. De indsættes med lidt glidecreme og bliver derefter siddende i et par minutter for at slappe af og strække endetarmsmusklerne. Der er forskellige ting, man skal overveje, når man vælger glidecreme. Oliebaserede glidecremer er ideelle til analt samleje, da de ikke udtørrer anus. Men de er ikke kompatible med kondomer eller legetøj lavet af silikone eller latex! Du kan bruge særlige anale glidecremer i stedet. Ellers bruges puppy butt plugs også ofte til ren stimulering eller som en showeffekt eller for at perfektionere det menneskelige numse-outfit. De kan også stimulere mandens P-punkt under sex og dermed sikre en hårdere erektion!

Køb puppy butt plugs online hos MEO.de

Uanset om du leder efter en puppy butt plug med vibration eller uden, så finder du den her hos MEO! Butt plugs med haler, som dem fra Badpuppy, har en dekorativ effekt, samtidig med at de er stimulerende. En analplug af aluminium eller en glasplug af høj kvalitet kan give særlige fornemmelser på grund af deres oprindeligt kølige overflade. Vi har selvfølgelig også imponerende hvalpe-analplugs af silikone. God fornøjelse med at kigge!