Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe med vibration

Nyhedsbrev

Penisringe med vibration 

Vibrerende penisringe! Nyd en hård erektion og intense vibrationer! Vil du nyde intense vibrationer, der strømmer gennem din penis, mens din erektion varer ekstra længe? Det kan du med vores vibrerende penisring!

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 16 elementer
Vis 1 - 12 af 16 elementer

Vibrerende penisringe: små hjælpere, der kan gøre meget!

 

Penisringe eller pikringe har mange fordele i sig selv: Cockringe placeres enten direkte bag glans som en glansring, længere nede på skaftet eller samtidig omkring testiklerne (testikelring) og får dermed blodet til at strømme langsommere tilbage ud af penis. Penisringe fra vores sortiment sikrer derfor en længere erektion, en hårdere penis og også en forsinket orgasme. Ud over penisringe i alle former og materialer findes der også vibrerende penisringe, som forkæler din partner under sex. En vibrerende cockring kan selvfølgelig også bare vendes om for at stimulere testiklerne intensivt!

 

Hvilken vibrerende pikring er den rigtige for mig?

 

Cockringe med en lille eller kort vibrator giver mulighed for dyb penetration, mens cockringe med store vibr atorer ikke tillader så tæt kropskontakt og derfor stimulerer klitoris over lang tid. De fleste vibrerende penisringe med vibratorer er lavet af silikone og er derfor meget strækbare, hvilket gør dem særligt praktiske for begyndere. Hvis du vil have en strammere følelse, skal du vælge en bredere og derfor mere stabil vibrerende cockring. Vibrerende cockringe er ofte udstyret med en aftagelig bullet-vibrator, som er en særlig lille og kraftig vibrator, der også er ideel til forspil.

 

Køb vibrerende penisringe online hos MEO

 

De vibrerende penisringe fra MEO er sjove at vælge! Vi har den rigtige vibrerende cockring til alle!