Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe med vibration

Nyhedsbrev

Penisringe med vibration 

Vibrerende penisringe! Nyd en hård erektion og intense vibrationer! Vil du nyde intense vibrationer, der strømmer gennem din penis, mens din erektion varer ekstra længe? Det kan du med vores vibrerende penisring!

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 16 elementer
Vis 1 - 12 af 16 elementer

Vibrerende penisringe: Små hjælpere, der kan gøre meget!

 

Penisringe eller pikringe har mange fordele i sig selv: Pikringe placeres enten direkte bag glans som en glansring, længere nede på skaftet eller samtidig omkring testiklerne(testikelring) og får dermed blodet til at strømme langsommere tilbage ud af penis. På den måde sikrer penisringe fra vores sortiment en længere erektion, en hårdere penis og også en forsinket orgasme. Ud over penisringe i alle former og materialer findes der også penisringe med vibration, som forkæler din partner under sex. Selvfølgelig kan en vibrerende penis ring også bare vendes på hovedet og dermed stimulere testiklerne intensivt!

 

Hvilken vibrerende penisring passer til mig?

 

Penisringe med en lille eller kort vibrator tillader dyb penetration, mens penisringe med store vibr atorer ikke tillader så tæt kropskontakt og dermed stimulerer klitoris over en længere periode. De fleste vibrerende penisringe med vibratorer er lavet af silikone og er derfor meget strækbare, hvilket gør dem særligt praktiske for "begyndere". Hvis du vil have en strammere følelse, skal du vælge en bredere og derfor mere stabil penisring med vibration. Ofte er penisringe med vibration udstyret med en aftagelig Bullet vibrator, dvs. en særlig lille og kraftig vibrator, som også kan bruges ganske glimrende til forspil.

 

Køb penisringe med vibration online hos MEO

 

Det er sjovt at vælge penisringe med vibration fra MEO! Vi har den rigtige vibrerende penisring til alle!