Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fremtvunget orgasme CUMELOT

Nyhedsbrev

Fremtvunget orgasme CUMELOT 

Med CUMELOT-enhederne til malkning af prostata er MEO en af markedslederne inden for tvungen emasculation, tvungen orgasme, Male Milking og prostataorgasme. Nyd at blive malket til orgasme mod din vilje med Cumelot.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 25 elementer
Vis 1 - 12 af 25 elementer

Nyd at blive malket til orgasme mod din vilje med CUMELOT.

 

Ikke kun sexslaver elsker os! Underdanige mænd, dominerende kvinder og par, der kan lide at eksperimentere, sætter også pris på kvaliteterne i CUMELOT-enhederne fra MEO, specialisten i tvungen orgasme, når det kommer til at malke en mand.

 

Tvungen orgasme eller tvungen kastration

 

Prostata er mandens seksuelle center, der bestemmer ejakulationen. Med en CUMELOT-enhed, en prostatastimulator tilpasset BDSM-behov, stimuleres prostata, indtil sæden presses ud, uden at der er behov for nydelse eller ophidselse. Dette kaldes også prostataorgasme eller forceret udløsning.

 

Male Milkingmalkning af penis og malkning af pikken

 

Den tvungne kastration af en passiv mand (også kendt som en Male Milking har intet at gøre med følelsen af mandlig nydelse, men er beregnet til at forårsage fuldstændig tømning af sæden . Tvangsemaskering opfattes af mænd som ekstremt ydmygende og bruges derfor ofte i BDSM-scenarier. Tvangsemaskering bruges også af bærere af kyskhedsbælter for at fratage den kyske Sub enhver mulighed for nydelse.

 

Ved at stimulere prostata med CUMELOT prostatastimulatoren kan mandens sæd "pumpes ud", uden at manden oplever nogen form for nydelse eller ophidselse.

 

Er tvungen kastration nødvendigvis BDSM?

 

Ikke nødvendigvis, men selvfølgelig kan det være det! Og for at være ærlig: Uden BDSM-scenens pionerånd ville teknologien, legetøjet og den voksende nysgerrighed over for tvungen kastration sandsynligvis stadig være på samme niveau som for hundrede år siden.

 

Tvangsemaskering kan derfor også være SM - men det kan også være næsten hvad som helst, du har lyst til eller vil prøve.

 

Tvangsdehiscensapparater - ny udvikling

 

En af de seneste udviklinger er ALPHA PRO CUMELOT-apparaterne til tvungen kastration, som stimulerer prostata gennem formelle æltebevægelser og hurtigt eller langsomt fører til eksplosive prostataorgasmer. En anden nyskabelse er malkemaskinen til mænd. Denne sexmaskine suger, suger og suger, indtil du ikke kan stoppes. Tusindvis af tilfredse kunder kalder også vores maskinefor "malkemaskinen til penis" -fordi den bringer ALLE - uanset om de er ønskede eller ej gennem krævende oralsex - til orgasme og suger selv den sidste dråbe ud af dig. Denne malkemaskine er en professionel masturbationsmaskine specielt udviklet til mænd. Det absolutte højdepunkt og den bedste sexmaskine til mænd.

Prostatamælk, også kaldet prostatamassage eller prostatastimulation, henviser til stimulering af prostata, en lille kirtel hos mænd, der er en del af forplantningssystemet. Prostata er et følsomt organ, der ligger under blæren og producerer sæd.

Malkning af prostata praktiseres ofte af mænd som en form for seksuel stimulering, der opleves som særlig intens og tilfredsstillende. Det kan også hjælpe med at lindre prostatasymptomer som forstørret prostata, prostatitis og rejsningsproblemer.

Prostatamalkning kan udføres manuelt eller ved hjælp af hjælpemidler. Det er vigtigt, at prostatamalkningen foregår i et rent og sikkert miljø, og at der anvendes korrekt teknik for at undgå skader og infektioner. Det anbefales også, at du taler med din læge, hvis du har nogen sundhedsmæssige bekymringer, før du begynder at malke prostata.

MEO - Vi elsker at malke dig!