Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fremtvunget orgasme CUMELOT

Nyhedsbrev

Fremtvunget orgasme CUMELOT 

Med CUMELOT-apparaterne til malkning af prostata er MEO en af markedslederne inden for tvungen sædfjernelse, tvungen orgasme, mandlig malkning og prostataorgasme. Nyd at blive malket til orgasme mod din vilje med Cumelot.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 25 elementer
Vis 1 - 12 af 25 elementer

Nyd at blive malket til orgasme mod din vilje med CUMELOT.

 

Det er ikke kun sexslaver, der elsker os! Underdanige mænd, dominerende kvinder og par, der kan lide at eksperimentere, sætter også pris på kvaliteterne ved CUMELOT-enhederne fra MEO, der er specialist i tvungen udløsning, når det gælder om at malke en mand.

 

Tvungenorgasme eller tvungen udløsning

 

Prostata er mandens seksuelle centrum, som bestemmer ejakulationen. Med et CUMELOT-apparat, en prostatastimulator , der er tilpasset BDSM-behov, stimuleres prostata, indtil sæden presses ud, uden at der er behov for nydelse eller ophidselse. Dette er også kendt som en prostataorgasme eller tvungen ejakulation.

 

Malkning af mænd, malkning af penis og malkning af pik

 

Tvungen sædfjernelse fra en passiv mand (også kendt som mandlig mal kning) har intet at gøre med følelsen af mandlig nydelse, men er beregnet til at forårsage fuldstændig tømning af sæden . Tvungen sædfjernelse opfattes af mænd som ekstremt ydmygende og bruges derfor ofte i BDSM-scenarier. Tvungen sædfjernelse bruges også på bærere af kyskhedsbælter for at fratage den kyske sub enhver mulighed for at opnå nydelse.

 

Ved at stimulere prost ata med CUMELOT prostatastimulatoren kan mandens sæd "pumpes ud" uden at forårsage nydelse eller ophidselse hos manden.

 

Er tvungen ejakulation nødvendigvis BDSM?

 

Ikke nødvendigvis, men selvfølgelig kan det være det! Og for at være ærlig: Uden BDSM-scenens pionerånd ville teknologien, legetøjet og den voksende nysgerrighed omkring tvungen udløsning sandsynligvis stadig være den samme som for hundrede år siden.

 

Tvungen ejakulation kan derfor også være SM - men det kan også simpelthen være alt, hvad du har lyst til eller ønsker at prøve.

 

Apparater til tvungen udløsning - nyskabelser

 

En af de seneste udviklinger er ALPHA PRO CUMELOT-apparaterne til tvungen ejakulation, som stimulerer prostata gennem formelle æltebevægelser og hurtigt eller langsomt fører til eksplosive prostata-orgasmer. En anden nyskabelse er malkemaskinen til mænd. Denne sexmaskine blæser, suger og suger, indtil der ikke er noget, der kan stoppe dig. Tusindvis af tilfredse kunder kalder også vores maskine for"malkemaskinen til penis"- fordi den bringer ALLE - hvad enten de er ønsket eller ikke ønsket gennem krævende oralsex - til orgasme og suger hver eneste dråbe ud af dig. Denne malkemaskine er en professionel masturbationsmaskine specielt udviklet til mænd. Det absolutte højdepunkt og den bedste sexmaskine til mænd.

Prostata-malkning, også kendt som prostata-massage eller prostata-stimulering, henviser til stimulering af prostata, en lille kirtel hos mænd, der er en del af det reproduktive system. Prostata er et følsomt organ, der ligger under blæren og producerer sæd.

Prostatamassage praktiseres ofte af mænd som en form for seksuel stimulering, der opfattes som særlig intens og tilfredsstillende. Det kan også være med til at afhjælpe prostataproblemer som forstørret prostata, prostatitis og erektil dysfunktion.

Prostatamalkning kan udføres manuelt eller ved hjælp af hjælpemidler. Det er vigtigt, at prostatamalkning udføres i et rent og sikkert miljø, og at den korrekte teknik anvendes for at undgå skader og infektioner. Det anbefales også, at du taler med din læge, hvis du har nogen sundhedsmæssige bekymringer, før du begynder at malke prostata.

MEO - Vi elsker at malke dig!