Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Deep throat Spray

Nyhedsbrev

Deep throat Spray 

Vores deep throat spray vil gøre dig til verdensmester i blowjob, og vores glidecreme til oralsex vil forsøde din orale nydelse.

Vis 1 - 10 af 10 elementer
Vis 1 - 10 af 10 elementer

De bedste deep throat & blowjob sprays
Deep throat sprays & blowjob sprays, der virkelig virker

At give sin partner sit livs blowjob er en meget kærlig og betænksom gestus. Men ikke alle af os er velsignet med de færdigheder, som sværdslugere eller hotdogspisere er kendt for.

Det er bedst at bruge en deep throat spray, der gør noget af arbejdet for dig.

Mange blowjob og deep throat sprays indeholder et lokalbedøvende middel, der let bedøver munden, så du kan gøre blowjob bedst muligt. Det vil reducere intensiteten af din brækrefleks, men det vil ikke fjerne den helt, hvilket faktisk er en god ting, hvis du tænker over det.

Faktisk er det ikke ualmindeligt, at læger giver en lille oral bedøvelse til en patient med en ekstremt følsom brækrefleks for at foretage en halspodning.

Virker deep throat sprays?

Om deep throat sprays virker eller ej, afhænger helt af, hvordan du definerer "virker". Hvis du mener, at deep throat sprays vil bedøve din mund fuldstændigt, så du kan sluge en 30 cm stor penis uden at blinke, så nej, de virker ikke.

Det er de ikke designet til at gøre, eller de er i det mindste ikke i stand til at gøre det. Selv den stærkeste deep throat spray vil i bedste fald give dig en følelsesløs fornemmelse og undertrykke din brækrefleks. Ikke helt, men der opnås en vis undertrykkelse. Du har stadig en brækrefleks, som er en vigtig overlevelsesrefleks, men du kan komme længere ned i halsen uden at føle, at du skal kaste op. Mange af disse sprays indeholder enten lidokain eller benzokain, som almindeligvis bruges som bedøvelsesmiddel.

Kort sagt fungerer deep throat sprays rigtig godt, hvis du vil give dig selv lidt ekstra under oralsex.

EZ2SUCK spray er en verdensomspændende bestseller!

Denne spray fra MEO har ikke de lange dyser, som er typiske for de andre sprays, så den virker meget mere jævnt end de andre. Vi anbefaler, at du holder den meget tæt på munden, så du er sikker på, at den når helt ned i halsen. En følelsesløs tunge er ikke det, du ønsker at opnå.

Interessant nok smager dette produkt bedst af alle, ligesom pebermynte eller som de halstabletter, du sikkert plejede at tage. EZ2SUCK fra MEO er den bedst virkende spray til deep throat og har en effektiv virkningsvarighed på ca. 30 minutter. Da produktet ikke smager dårligt og virker hurtigt, behøver du kun at bruge det en eller to gange under oralsex uden at afbryde deep throat handlingen.

Med dette produkt kan du trænge dybt ned i halsen som en deep throat professionel, og du vil blive overrasket over, hvor godt det virker. Det er også det mest ergonomiske produkt, vi kender. Din partner vil helt sikkert blive imponeret!

Juicy Head blowjob Spray by Doc Johnson

En blowjob lyder som arbejde, men med Juicy Head Spray bliver det ren nydelse. Juicy Head Spray gør blowjob til en særlig lækker, sensuel oplevelse for både den, der giver blowjob, og den, der modtager den. Din partner vil især nyde at smaske, slikke, slubre og sutte på sin penis. Med de fem forskellige Juicy Head-sprays kan du skabe variation i dit kærlighedsliv: Vandmelon, candyfloss, jordbær, ananas, æble og pink citronmelon at vælge imellem!

Konklusion

Deep throat Sprays er en fantastisk måde at give din partner den blowjob eller deep throat, han altid har drømt om, og de virker rigtig godt. Hvis du vil have en spray, der undertrykker brækrefleksen så effektivt som muligt, skal du gå efter et af lidokainprodukterne. Hvis du allerede er ret god til oralsex og bare har brug for lidt mere kraft, så er benzokainsprayene nok mere noget for dig.
Disse sprays påvirker kun den aktive person, der giver blowjob, og bedøvelsen overføres ikke til den passive partner. Vi håber, du får det lige så sjovt med disse sprays som vores andre kunder, for de har altid haft mindst én EZ2FUCK-spray på natbordet i årevis.

Anbefaling:

Vores deep throat -sæt træner dig til at blive den perfekte blowjob-pro. Det består af en meget lang dildo og en spray, der undertrykker brækrefleksen. Vores sæt indeholder:

50 cm lang dildo med en diameter på 40 mm: En fastmonteret sugekop sikrer, at vores dildo kan fastgøres til enhver glat overflade for at gøre indføringen lettere. Dildoen kan selvfølgelig også bruges analt!

Sensational deep throat Spray EZ2SUCK, som snart vil gøre dig til en deep throat pro. Find ud af mere HER!