Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Brystvorte-suger

Nyhedsbrev

Brystvorte-suger 

Vores brystvortesugere har en meget høj sugeevne og er samtidig meget nemme at bruge. Perfekt til hårde, store brystvorter.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 14 elementer
Vis 1 - 12 af 14 elementer

Uanset om det er alene eller i par, giver vores brystvortesugere under alle omstændigheder en helt særlig stimulation

Hvor sexet er brugen af brystvortesugere?

Brystvorterne hos både mænd og kvinder betragtes som erogene zoner. Det betyder, at brystvorterne er meget lette at ophidse. Nogle gange er en lille berøring nok til dette. At sutte på bryst vorterne giver en meget stærk og intens stimulation. Men da partneren ikke kan sutte på brystvorterne hele tiden, findes der såkaldte nipple suckers. Det er små sugekopper, der skaber et vakuum og dermed stimulerer brystvorterne.

Hvad er en brystvortepumpe eller en brystvortesuger?

En brystvortepumpe er et lille apparat til stimulering af brystvorterne. Den hule krop skaber et let undertryk, der stimulerer brystvorterne kraftigt og giver en behagelig prikkende fornemmelse - både for kvinder og mænd!

Hvordan bruger jeg brystvortesugere?

Faktisk fungerer brystvortesugere ganske enkelt. Du placerer bare åbningen på dine brystvorter. Ved at klemme på brystvortesutterne skabes der et undertryk - ligesom i en pumpe. Den kraftige stimulering øger blodtilførslen til brystvorterne og gør dem særligt følsomme. Hver berøring af brystvorterne føles derefter meget stærkere og mere intens.

Er brystvortepumper også velegnede til mænd?

Selvfølgelig er de det! Brystvorterne er ikke kun en meget følsom og sensitiv zone hos kvinder, men hører også til de erogene zoner hos mænd. Alligevel bliver brystvorterne ofte glemt under sex. Det er virkelig en skam! Det kan betale sig for både mænd og kvinder at øge nydelsen med brystvortesugere.

Hvad er de forskellige brystvortesugere?

Her hos MEO kan du finde forskellige modeller af brystvortesugere. På den måde kan du vælge præcis den brystvortepumpe, der passer bedst til dig og dine behov. De fleste af vores brystvortepumper har en håndpumpe, som du kan bruge til at skabe vakuum. Men der findes også modeller med skruegevind. Med denne version placeres sugekoppen på brystvorterne, og vakuumet genereres af skruegevindet... Vær opmærksom! Sugeeffekten er meget stærkere! For dem, der kan lide lidt mere action og gerne vil forkæle deres brystvorter med forskellige stimuleringsmønstre, er der også brystvortesugere med vibration i vores sortiment.

Hvem er brystvortepumper velegnede til?

I soveværelset kan brystvortepumper bruges på mange forskellige måder. Da brystvortepumper kan øge ophidselsen umådeligt på et øjeblik, er de især populære til forspil. Men BDSM-fans får også noget for pengene: Pumpen eller skruegevindet kan hurtigt øge sugeeffekten, så følelsen kan øges til smertepunktet.

Er der virkelig noget, der hedder en brystvorteorgasme?

Man hører om brystvorteorgasmer igen og igen. Og der findes faktisk kvinder og mænd med et ekstremt følsomt nervesystem, som kun får orgasme gennem stimulering af brystvorterne. Når brystvorterne stimuleres, er det i princippet præcis de områder i hjernen, der også reagerer på klitorisstimulation. Men alt skal være rigtigt, for at en brystvorteorgasme kan opstå - fra atmosfæren til de rigtige håndbevægelser. Brystvortesutter kan selvfølgelig være en stor hjælp! Bare prøv det - måske virker det. Men selv hvis det ikke gør, er du sikker på at nyde intense fornemmelser!

Hvad er farerne ved at bruge brystvortesugere?

Når du bruger brystvortesugere, kan du forvente et ret stærkt vakuum. Dette vil uundgåeligt få brystvorterne til at vokse med tiden. Det er vigtigt at bemærke, at denne proces ikke forårsager nogen smerte for de berørte. Det skal dog bemærkes, at mange mennesker ikke finder en sådan forstørret brystvorte attraktiv. Derudover gør regelmæssig brug af brystvortesugeren brystvorten mere følsom, hvilket kan opfattes som irriterende i hverdagen. Af denne grund bør dette sexlegetøj kun bruges i 10 minutter og ikke permanent.

At vælge den rigtige brystvortesuger

Disse produkter fås fra MEO enten som et par eller som et helt sæt. I dette tilfælde får du nipple suckers i forskellige størrelser, der passer til alle brystvorter.