Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Afrodisiaka

Nyhedsbrev

VIGOREMEO 300% - Ultimate Endurance Spray - Den originale!

Uanset om det er som performer på Youporn™, Onlyfans™ eller til betagende sex derhjemme, sværger mænd og kvinder til den magiske effekt af VIGOREMEO™. Mens nogle beskriver VIGOREMEO™ som en veritabel "doping til penis", der faktisk burde forbydes, sværger mange andre til det som et hemmeligt våben til meget langvarig sex.

Mere information

3574/030

$22.05


-$3.32

$18.73

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  VIGOREMEO™ 300 % - Sexual Power - The Original!

  Uanset om det er som performer på Youporn™, Onlyfans™ eller til betagende sex derhjemme eller på farten, sværger mænd og kvinder til den magiske effekt af VIGOREMEO™. Mens nogle kalder VIGOREMEO™ for ægte "doping til penis", som faktisk burde forbydes, sværger mange andre til det som et hemmeligt våben til meget langvarig sex.


  Det virker virkelig, er meget stærkt og næsten vanedannende, fordi det bare er så godt! Hemmeligheden bag VIGOREMEO™? Kombinationen af ingredienser af høj kvalitet, der virker præcis, hvor de skal - direkte på penis!

  VIGOREMEO™ 300 % - Sexual Power - Slip bæstet i dig løs!

  Forestil dig, at du kunne tredoble din præstationsevne under sex. Med VIGOREMEO™ bliver denne drøm endelig til virkelighed. Det er tid til at slippe dine skjulte dyriske instinkter løs og erobre natten (og dagen)! Mange mænd kender følelsen af at nå klimaks for tidligt. Med VIGOREMEO™ kan du ændre på det. Denne spray er ikke bare to gange, men TRE GANGE stærkere end vores andre produkter. Det betyder tredobbelt udholdenhed, tredobbelt lidenskab og tredobbelt tilfredsstillelse.

  VIGOREMEO™ Ultimate Endurance Spray:

  MEO®, premium-mærket fra Tyskland, præsenterer stolt den ultimative VIGOREMEO™-spray, der overgår alle vores andre produkter. Påfør den blot 10 minutter før sex, og du vil se din selvtillid og seksuelle ydeevne stige.

  Garanteret timevis af nydelse - opdag, hvordan VIGOREMEO™ gør det muligt:

  • 300% sexpower: Med VIGOREMEO™ kan nydelse og udholdenhed under sex potentielt tredobles.
  • Hurtig og kraftig effekt: Nogle kalder det "doping til penis", og det betragtes som et hemmeligt våben til langvarig sex.
  • Genial formel: Kombinationen af specielle ingredienser udfolder sin fulde kraft direkte på penis uden helt at forringe følsomheden.
  • Førsteklassesmærke: Produktet bakkes op af det anerkendte tyske mærke MEO.
  • Let at bruge: Påfør blot produktet på penis 10 minutter før sex, og oplev mere nydelse, udholdenhed og selvtillid.
  • Dermatologisk testet: VIGOREMEO™ er dermatologisk testet og fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder.
  • Kompatibilitet: VIGOREMEO™ er kompatibel med latex, gummi og mange andre materialer og indeholder ingen fedtstoffer eller olier. Fremstillet uden dyreforsøg.
  • Fremstilleti Tyskland: Fremstillet af certificerede ingredienser af høj kvalitet og sikker at bruge. CE-mærket understreger produktets pålidelighed og kvalitet.


  VIGOREMEO™ er udviklet til at øge din seksuelle nydelse. Sprayen er designet til at give dig længere og mere intense oplevelser for mere nydelse under sex. Desuden understøtter VIGOREMEO™ den seksuelle ydeevne uden at påvirke penis' følsomhed for meget. Produktet har fået mange positive anmeldelser og er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder. Det er kompatibelt med latex, gummi og andre materialer og er fri for fedt og olier. Produktet er fremstillet i Tyskland og er CE-mærket.

  Hvad er VIGOREMEO™ helt præcist, og hvor effektivt er det?

  VIGOREMEO™ er en spray, der er designet til at hjælpe med at maksimere den seksuelle nydelse og forsinke klimaks. Mens andre forsinkelsessprays er afhængige af rent naturlige ingredienser eller bedøvelsesmidler som benzocain og lidocain, kombinerer VIGOREMEO™ menthyllactat og laureth-9. Målet med VIGOREMEO™ er at tredoble den seksuelle udholdenhed ved at øge nydelsen under sex, reducere sensoriske fornemmelser på penis og dermed forhindre for tidlig klimaks.

  Med VIGOREMEO™ kan mænd frigøre deres fulde seksuelle potentiale og opleve hvert eneste sensuelle øjeblik med en hård penis og sensationel udholdenhed. Alle fortjener nætter fulde af lidenskab og lyst - og med VIGOREMEO™ bliver disse drømme til virkelighed. Lad intet og ingen stoppe dig, og oplev sex uden grænser! Er du klar til den betagende effekt af VIGOREMEO™?

  Flere detaljer:

  • VIGOREMEO™ 300 % - Seksuel kraft - Originalen!
  • Forsinkelsesspray til mænd - ekstra stærk - mod for tidlig sædafgang
  • Ingredienser (INCI): Aqua, Glycerin, Laureth-9, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Menthyl Lactate, Lactic Acid, Panthenol, Bisabolol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid.
  • Anvendelse: Spray blot på penis og glans, vent 10 minutter, og forbered dig derefter på en betagende oplevelse under sex.
  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikkerheden af vores produkter. Hos MEO arbejder vi hver dag på konstant at forbedre vores kvalitet og sætte din tilfredshed først. Vi producerer udelukkende i Tyskland med certificerede ingredienser af høj kvalitet, som er sikre for dit sexliv.
  • Plejespray
  • Indhold: 30 ml (1,01 fl.oz.)
  • Generel information om delay spray til mænd: Når man taler om seksuelle problemer hos mænd, tænker mange på erektionsproblemer. Faktisk er for tidlig sædafgang den mest almindelige seksuelle dysfunktion hos mænd under 60 år. På lægesprog kaldes det "ejaculatio praecox". Den gode nyhed er, at der findes midler og metoder mod for tidlig sædafgang. En mulighed er forsinkelsesspray, såkaldte "delay sprays". En forsinkelsesspray er meget nem at bruge. Man sprayer en eller flere gange på penis, indtil den ønskede effekt indtræffer. Selvom delay sprays er udviklet til at forlænge varigheden af seksuel nydelse og løse problemet med for tidlig sædafgang, anerkender vi, at seksuel dysfunktion er et komplekst problem. Vi anbefaler, at du søger lægehjælp, hvis du har problemer eller er bekymret for din seksuelle sundhed. En specialist vil være i stand til at stille en omfattende diagnose og foreslå yderligere behandlingsmuligheder, hvis det er nødvendigt. En forsinkelsesspray kan være en del af løsningen, men professionel rådgivning er afgørende for at opnå de bedst mulige resultater og sikre dit eget helbred.
  • Ingredienser og anvendelse: I sammensætningen af VIGOREMEO™ er vi afhængige af et udvalg af ingredienser af høj kvalitet for at garantere dig en sikker og behagelig oplevelse. Detaljerede oplysninger om ingredienserne kan findes på emballagen og i denne produktbeskrivelse. Vi anbefaler, at brugere med følsom hud eller kendte allergier tester produktet på et lille hudområde, før de bruger det første gang, for at udelukke mulige intolerancer. Hvis du er i tvivl om ingredienserne, bør du konsultere en læge eller et apotek.
  • VIGOREMEO™ og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere. Omtalen af mærkenavne eller varemærker er kun til referenceformål og indebærer ikke nogen tilknytning eller partnerskab.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Zufrieden

  Zufrieden mit dem Spray, konnte länger durchhalten

   Evaluering 

   Dauerständer

   Dauerständer, sag ich nur! Macht das was es soll aber nur viel besser!!!!!! Die Ladies sind begeistert!!!!

   • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Merece la pena

   Este producto hace auténticos milagros.

   • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Wow fantastic really works

   I recently tried the Vigoremeo Performance Spray and I must say it exceeded my expectations. It is easy to use and works quickly, providing a noticeable delay without sacrificing sensitivity. Unlike some other products, the scent is subtle and doesn't feel unpleasant or distracting. My partner and I both appreciated the positive impact it had on our intimate moments. If you're looking for a reliable delay spray that enhances the overall experience, Vigoremeo is definitely worth considering.

   • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Liebe es!

   Ich liebe dieses Produkt! Die Resultate sind beeindruckend. Keine Kopfschmerzen oder sonstige Nebenwirkungen.

   • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Excellent!

   The effect is really good. The only thing I would recommend is not to perform oral sex immediately after using the spray. I suggest waiting a few minutes.

   • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Works great

   Spray on, wait 15 minutes and go to town! You can go to town and back

   • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Super geil

   Top. Ich muss sagen 2, 3 Spritzer auf die Eichel und man spritzt wirklich viel später. Allerdings hatte meine Freunding nach dem Blowjob einen betäubten Mund wie nach dem Zahnarzt :-)))

    Evaluering 

    Il fait le job

    A utiliser une heure avant l acte. Nettoyer et y aller. Ça retarde vraiment

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Brutte figure non vi temo!!

    Si tratta di un prodotto che ha trasformato la mia vita intima, fornendo risultati eccezionali in termini di durata e soddisfazione. Innanzitutto, l'applicazione dello spray è estremamente semplice e discreta, il che è un grande vantaggio. La confezione compatta è ideale da tenere a portata di mano, e la modalità d'uso è intuitiva. La sensazione sulla pelle è piacevole, senza irritazioni o fastidi. La vera magia avviene quando il prodotto entra in azione. La sua capacità di ritardare l'eiaculazione ha migliorato notevolmente la qualità della mia vita sessuale. Ho notato una significativa estensione della durata del rapporto senza perdere sensibilità o piacere. È come se questo spray avesse trovato il perfetto equilibrio tra prolungare il piacere e mantenere una sensazione naturale. Un punto forte che ho particolarmente apprezzato è la discrezione del prodotto. La sua efficacia non è accompagnata da odori sgradevoli o sensazioni scomode. È praticamente inodore e non interfere con il momento intimo, permettendoti di concentrarti completamente sul piacere senza distrazioni. In conclusione, questo spray ritardante ha davvero migliorato la mia esperienza sessuale in modo significativo. La sua efficacia, combinata con la facilità d'uso e la discrezione, lo rende una scelta eccellente per chi cerca una soluzione per prolungare il piacere senza compromettere la qualità dell'esperienza intima. Lo consiglio vivamente a chiunque voglia migliorare la propria vita sessuale in modo sicuro ed efficace.

     Evaluering 

     Macht, was es soll!

     Ich habe nach einem Produkt gesucht, das mir wirklich hilft. Ich habe verschiedene Sprays ausprobiert, aber nichts konnte mir helfen den Orgasmus hinauszuzögern. Mit diesem Spray habe ich endlich wieder Spaß im Bett, kann länger durchhalten und meine Frau ist wieder mega glücklich. Wie damals als wir uns kennengelernt haben. Jede Empfehlung wert!

      Evaluering 

      Not Your Usual Delay Spray

      Unlike most delay sprays that leave you almost completely numb, this spray does something magical. It keeps your sense of feeling intact, with an uncanny feeling of being able to go further. It's hard to explain, but there is a feeling of not getting to the "point" as quickly. You can still feel almost 100% of the actual sensations, but the nerves aren't as sensitive, so you can pace yourself. Gone is the completely numb and dead penis situation, replaced by something much more pleasurable and controlled. The spray absorbs VERY quickly and you'll be ready for action in no time.

      However, for best results, give the spray more time than usual so that you can experience the best results. Most sprays give at least 10 minutes before you start playing, but I find that up to 30 minutes before works best for this spray. Slightly sticky (only noticeable in solo play), but not sticky or uncomfortable. Partner says she doesn't notice any taste.

      Read the directions. Shake well before use; the spray bottle takes a little getting used to and sprays best in an upright position.

      I've used Promescent and KY Endure, which almost completely eliminates any sensation in the genitals. This spray is similar to VigRX Delay Spray, but is MUCH cheaper, more absorbent, and less sticky.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Works well

      This product works well. Be careful how much you apply or you will exhaust your partner. A small application should do it!

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Très bon produit

      Très bon produit, je vaporise 2 fois , minimum 20min avant un rapport sexuel. L’ effet est rapide et permet véritablement d’augmenter la durée du rapport sexuelle. Le prix est correcte et facile d’utilisation.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Interesante producto para algo tan importante

      Uno no sabe lo que puede o no puede usar hasta que se decanta por un producto como este. Muy buena relación calidad precio. Pulverizas un par de "flus" y dejas actuar unos minutos (no se siente nada, solo el frescor del líquido). Entonces te pones manos a la obra y se hace la magia. Duras mas tiempo en lo que viene siendo tu relación. Hemos quedado muy satisfechos con el producto. Lo recomiendo 100%.

       Evaluering 

       Good stuff

       The spray works! You use it at least 20 minutes before entering her. If you wait 30 to 35 minutes it is extremely extremely effective. So you'll have to experiment a little with what you need, but it definitely works.

       • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
       Evaluering 

       Did not work

       Sadly this did work. Tried it a couple of different times and didn't help either time

        Evaluering 

        Works great!

        I was a little hesitant to try this spray because I was afraid there would be a numbing effect that would alter you and your partner's sensations, but I was wrong. It didn't turn me into a p/star, but hell, very few are gifted in that department! After all, the main agenda here is to satisfy your partner and give yourself a boost of confidence, which in turn has a great effect on all aspects of life. Now to the usage, the product description says to use 6-7 pumps. But when you apply that much, it feels like a lubricant dripping all over the place. For me, the best way to get the best results is to apply two to three drops to the glands after showering and massage for a half to one minute. The amount to use will probably vary from person to person, so experiment and see what works best for you. After about 15 minutes you will begin to feel a tingling sensation, do not worry, this is normal. After about 30 minutes you should be able to go about your normal routine with your partner. You will have all your normal feelings/sensations but with much more control, the feeling is hard to explain, there is no numbness and you have feeling but at the same time you will notice that you're not as sensitive as before which will extend the session to much longer and give you the opportunity to experiment with different positions. There is no smell or taste to it and it is easily washed off. In my opinion, the best part of this product is it's lasting power. Since it is made from natural ingredients, I don't have to worry about any side effects. There have been no allergic reactions or burns for either of us. Overall, I give this product a big thumbs up!

        • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Sehr gute Wirkung

        Auf dieses Vigoremeo kann man sich verlassen, so viel steht fest! Ich habe es sofort nach Erhalt ausprobiert und dank DHL war es wirklich schnell da. 2-3 Sprühstöße auftragen und etwas verteilen, dann spürt man schon bald ein starkes Kribbeln und es kann losgehen!!!

         Evaluering 

         Sehr gute Wirkung

         Vorab: Das Spray wirkt wirklich. Ich habe es schon mehrmals ausprobiert, mal mit 2 Pumpstößen, mal mit 4, mal mit 6. Meiner Meinung nach reichen 4-5 Pumpstößen aus bzw. finde ich persönlich optimal.
         Natürlich sollte man mit etwas Abstand sprühen, damit sich das Spray gut verteilt. Wirkung: Ich habe die Wirkung nach 15 Minuten gespürt. Vorher habe ich es nach 5 Minuten probiert, aber da war die Wirkung gleich NULL. Deshalb denke ich, dass es nach mindestens 15 Minuten richtig gut wirkt.
         Aber dann hat es seine volle Wirkung und man hält wirklich lange durch. Ich gebe nur 4 statt 5 Sterne, da mir der Preis etwas zu hoch erscheint.

          Evaluering 

          No effect at all

          It has no effect. Waisting money.

           Evaluering 

           Recommended to buy!

           Highly recommend using this. I think it's the best on the market right now.

           • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
           Evaluering 

           Worth the money and now I can't walk!

           I've always been a little sensitive in the rear, which is surprising considering I've been gay all my life. Now my husband can pound away for hours without giving me any problems. Worth the money.

           • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
           Evaluering 

           Super

           Der Spray macht richtig, was es machen soll. Ich kann es auf jeden Fall weiter empfehlen.

            Evaluering 

            De 2 min à 10 m par rapport sexuel

            Ma vie intime a changé complètement ! Il ne me reste qu’un tout petit peu de sensibilité e ma compagne est bien plus satisfaite

             Evaluering 

             Ottimo prodotto che và saputo usare

             Il prodotto é ottimo e sapendolo usare diverrete dei tori da monta.

              Evaluering 

              Envio

              Buen producto envio excelente recibido antes de fecha de entrega recomendado100%

               Evaluering 

               Dosierung nicht ganz einfach

               Ich habe dieses Vigoremeo einfach mal bestellt, weil ich neugierig war. Das erste Mal habe ich nichts gemerkt, aber ich war auch sehr vorsichtig mit der Dosierung. Ich habe dann noch ein paar Mal experimentiert und festgestellt, dass es eine Einwirkzeit von etwa 15 Minuten hat. Es ist also nichts, was man spontan anwenden kann. Man sollte ein bisschen vorausplanen.
               Die Dosierung ist leider etwas schwierig. Wenn man zu wenig nimmt, spürt man keine Wirkung, wenn man zu viel nimmt, ist alles taub und man spürt gar nichts mehr. Das klingt erst mal super, aber wenn man untenrum nichts mehr spürt, wird es schnell schwierig mit der Erektion und den Orgasmus kann man ganz vergessen.
               Das heißt, man bewegt sich hier auf einem sehr schmalen Grat zwischen keine Wirkung, genau richtig und total geil oder Abend ruiniert.
               Wenn man die Dosierung genau trifft, kann man lange Spaß mit dem Vigoremeo haben.

               • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
               Evaluering 

               Felt like a porn star!

               Takes a few minutes to work (about five) so don't be tempted to add more sprays like I did! Christ I could have used the giggle stick as a wrecking ball! Couldn't feel a thing! Felt like a porn star! Wife had to tap out a quivering mess!
               Second time around I used a lot less and it worked just fine! Give it a try guys!

               • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
               Evaluering 

               Didn’t work as well

               Used the spray but didn’t make much of difference, left an uncomfortable feeling

                Evaluering 

                Funciona

                Pues he probado ya algunos, y puedo decir que este es de los pocos que me funciona. Lo noto y mucho. Lo malo es el precio que tiene para el poco contenido que trae. Si fuese más barato, seguro tendría más ventas.

                 Evaluering 

                 Starke Wirkung, keine Nebenwirkungen!

                 Dieses Potenzmittel hat eine starke Wirkung ohne Nebenwirkungen. Endlich wieder mehr Selbstbewusstsein im Schlafzimmer. Empfehle es jedem Mann, der Hilfe braucht.

                  Evaluering 

                  Funktioniert wirklich

                  Das Verzögerungsspray von MEO funktioniert tatsächlich erstaunlich gut. Man sollte die Gebrauchsanweisung lesen und es nicht zu oft benutzen. Vorsichtshalber habe ich entgegen der Produktbeschreibung nur zwei kleine Sprüher verwendet. Eine Entscheidung, die ich nicht bereut habe. Denn das Produkt wirkt sehr, sehr gut. Die örtliche Betäubung tritt nach etwa 15 Minuten ein und hält etwa zwei Stunden an. Normalerweise ist man so eine Betäubung nicht von einem frei verkäuflichen Präparat gewohnt. Man sollte auf keinen Fall mehr als drei Sprühstöße nehmen, ich empfehle sogar nur einen größeren. Denn auch das reicht noch aus. Außerdem ist es sonst unangenehm oder schwierig, wenn man vorne gar nichts mehr spürt.

                   Evaluering 

                   Hell yes!

                   I was on a bit of a losing streak with my awesome partner the last few goes I could tell she was a bit frustrated with my struggles to control the lava. Had my first go with the Vigoremeo spray. I realized I was in for another battle with my paryners choice of wardrobe to bed last night. So I hit the cabinet. At first it felt like the same old battle, just 10 or so minutes after application. Then it all kicked into gear. Straight off the runway into a sonic boom. The losing streak was over, baby! If you are going back and forth looking for the go to product. Your answer is right here!

                   • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
                   Evaluering 

                   It's real

                   This product does exactly what you need. It's a little less powerful than most products, but contains more than enough liquid to make dosing easier. I will definitely purchase again, just adds that extra bit you need.

                   • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
                   Evaluering 

                   Ottimo

                   Ero un po' scettico all'inizio ma devo dire che funziona realmente! Prestazione super super

                    Skriv din egen anmeldelse

                    VIGOREMEO 300% - Ultimate Endurance Spray - Den originale!

                    VIGOREMEO 300% - Ultimate Endurance Spray - Den originale!

                    Uanset om det er som performer på Youporn™, Onlyfans™ eller til betagende sex derhjemme, sværger mænd og kvinder til den magiske effekt af VIGOREMEO™. Mens nogle beskriver VIGOREMEO™ som en veritabel "doping til penis", der faktisk burde forbydes, sværger mange andre til det som et hemmeligt våben til meget langvarig sex.

                    Skriv din egen anmeldelse

                    Andre kunder købte også:

                    21 andre varer i samme kategori: