Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

VoltLust - Penisringe til elektrostimulation

VoltLust er et innovativt sæt til elektrostimulering af penis, der skaber elektroerotiske bølger af ekstase: en ny dimension af nydelse, hvor pulserende energi møder ren lyst - for uforglemmelige og betagende orgasmer!

Mere information

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    VoltLust er et innovativt sæt til elektrostimulering af penis, der skaber elektroerotiske bølger af ekstase: en ny dimension af nydelse, hvor pulserende energi møder ren lyst - til uforglemmelige og betagende orgasmer!

    E-stim eller elektrisk stimulering af penis er en praksis, der ofte bruges, men ikke kun i forbindelse med BDSM-aktiviteter. Det kan give helt særlige ekstatiske fornemmelser og også være med til at intensivere orgasmerne.

    Vores VoltLust-sæt er et fremragende hjælpemiddel, som er specielt udviklet til elektrostimulering af det mandlige kønsorgan. De to ringformede bipolære elektroder med en elektrisk ledende overflade og forskellige diametre er designet til at blive placeret rundt om penis. Den mindre elektrode med en indre diameter på 40 mm placeres typisk ved bunden eller skaftet af penis, mens den større elektrode (50 mm) kan placeres over penis og testikler og fungerer som en almindelig penisring.

    Disse elektroder forbindes til et elektrostimulations- eller TENS-apparat ved hjælp af det medfølgende kabel og adapter. Det er vigtigt, at kablerne tilsluttes korrekt, at stikkene eller adapterne passer til elektrostimuleringsapparatet, og at apparatet er egnet til brug på menneskekroppen. Sørg for, at diameteren på jackstikket passer til tilslutningerne på det elektriske stimuleringsapparat (2,5 mm, med adapter fra 2,5 mm til 3,5 mm). Alternativt findes der en række adaptere i vores butik, som kan bruges til at forbinde disse peniselektroder med elektrostimuleringsapparater fra andre producenter.

    Da hver af de to ringe fungerer som en bipolær elektrode, muliggør de komplet stimulering uden behov for yderligere elektroder, dvs. hver ring kan også bruges individuelt. Sørg blot for, at hver ring er korrekt forbundet til elektrostimuleringsapparatet for at sikre et sikkert og effektivt kredsløb. Start altid med en lav intensitet for langsomt at vænne dig til fornemmelserne, og øg gradvist intensiteten, indtil du har fundet den optimale stimuleringsintensitet. Brugen af bipolære elektroder bliver kun en behagelig oplevelse, hvis de håndteres korrekt.

    For at sikre en optimal og sikker oplevelse under elektrisk stimulering af penis er det vigtigt at bruge en særlig elektrodegel. Vi anbefaler vores ESHOCK-elektrodegel, som øger den elektriske ledningsevne og hjælper med at intensivere fornemmelserne under elektrostimuleringen. Denne særlige gel sikrer bedre kontakt mellem huden og elektroderne og reducerer dermed risikoen for ubehagelige fornemmelser.

    Hygiejne er særlig vigtig før og efter hver anvendelse. Vi anbefaler derfor at rengøre elektroderne grundigt med vores særlige VeryClean rengøringsspray. Det sikrer ikke kun elektrodernes lange levetid, men giver også et hygiejnisk miljø, der minimerer risikoen for infektion og hudirritation. Brugervenlighed og konsekvent rengøring er afgørende for sikker og behagelig elektrostimulation.

    Flere detaljer:

    • VoltLust - penisringe til elektrostimulation
    • 2 cirkulære elektroder, elektrisk ledende indeni, forskellige diametre (40 mm og 50 mm indvendig diameter).
    • Til tilslutning til egnede elektrostimuleringsapparater.
    • Leveringsomfanget omfatter et kabel (kabel med jackstik, diameter 2,5 mm) og en adapter (2,5 mm til 3,5 mm). En elektrostimuleringsenhed er ikke inkluderet i leveringsomfanget.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.


    Penisringe til elektrostimulering er meget populære blandt mænd i både konventionelle og BDSM-sammenhænge af flere grunde:

    • Forbedring af fornemmelser: Elektrisk stimulation kan stimulere nerveenderne i penis på en måde, som er vanskelig at opnå med konventionel seksuel praksis. Det kan føre til mere intense fornemmelser, som ofte beskrives som unikke.
    • Bedre erektioner: Brug af penisringe til elektrostimulation kan forbedre blodgennemstrømningen til kønsområdet, hvilket kan føre til stærkere og længerevarende erektioner. Det er især gavnligt for mænd, der ønsker at forbedre deres seksuelle ydeevne.
    • Intensivering af orgasmer: Nogle mænd rapporterer, at elektrostimulering hjælper dem med at øge intensiteten og varigheden af deres orgasmer. Den ekstra stimulering kan føre til øget nydelse.
    • Eksperimentering: Brug af disse penisringe giver mænd mulighed for at afprøve nye måder at onanere på eller dyrke sex med en partner, hvilket kan bidrage til seksuel tilfredsstillelse og udvide den seksuelle horisont.
    • Magt- og kontrolspil: BDSM handler ofte om magt og kontrol. Evnen til at kontrollere intensiteten af elektrostimulering giver den dominerende partner mulighed for at kontrollere den underdanige partners fornemmelser, hvilket uddyber oplevelsen af dominans og underkastelse.
    • Erotisk afstraffelse: Elektrostimulation kan bruges i en BDSM-sammenhæng som en form for erotisk afstraffelse, hvor intensiteten kan tilpasses partnerens grænser.
    • Udforskning af smerte og nydelse: BDSM involverer ofte et samspil mellem smerte og nydelse. Elektrostimulation gør det muligt at udforske denne grænse på en kontrolleret måde med fornemmelser, der spænder fra mildt prikkende til intense.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Evaluering 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Skriv din egen anmeldelse

        VoltLust - Penisringe til elektrostimulation

        VoltLust - Penisringe til elektrostimulation

        VoltLust er et innovativt sæt til elektrostimulering af penis, der skaber elektroerotiske bølger af ekstase: en ny dimension af nydelse, hvor pulserende energi møder ren lyst - for uforglemmelige og betagende orgasmer!

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: