Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Apparater til elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

Apparater til elektrisk stimulering 

Vores stimulationsstrømsapparater udløser følelser, der er helt nye, liderlige og ubeskrivelige. Elektrosex kan virkelig ikke sammenlignes med nogen anden erotisk form for leg. De følelser, der kan opstå ved elektrisk stimulation, er simpelthen vidunderlige.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 18 elementer
Vis 1 - 12 af 18 elementer

Vores stimulationsstrømsapparater udløser følelser, der er helt nye, hede og ubeskrivelige.

Elektrosex kan virkelig ikke sammenlignes med nogen anden erotisk form for leg.
De følelser, der kan opstå ved elektrisk stimulation, er simpelthen vidunderlige.Hvordan virker elektrosex? Elektrosex, eller erotisk elektrostimulation, kommer oprindeligt fra medicinsk fysioterapi, som arbejder med stimuleringsstrøm. Det bruges f.eks. til at lindre smerter forårsaget af nerveskader. A Kravet til udvikling af et produkt til elektrosex er baseret på et effektivt og samtidig sikkert system til behagelig stimulering af nerverne i de erogene zoner. Fokus er på materialer af høj kvalitet og fejlfri udførelse. Et elektrisk massageapparat arbejder med jævnstrøm ved lav spænding og er derfor helt sikkert for kroppen.

Det henviser til kommunikationsprincippet, hvor kroppen selv bruger strømfrekvenser, som sendes frem og tilbage via nervebanerne mellem hjernen, organerne og sensorerne som hud, næse, øjne og ører. Impulserne er enten negative og forårsager smerte, eller de er positive. Under elektrosex sendes der impulser, som er stærkere end dine egne nervecellers impulser, så de tilsidesættes af den højere impuls - for en prikkende fornemmelse og positiv stimulering på et helt nyt niveau. Desuden får erotisk elektrostimulering kroppens egne lykkehormoner, de såkaldte endorfiner, til at blive frigivet. For den erotiske oplevelse betyder elektrisk stimulering også, at den positive følelse af ophidselse bearbejdes hurtigere og derfor opleves mere intenst, og der er simpelthen ikke plads til smerte eller - i tilfælde af høj intensitet - meget lidt plads til smerte. Kenderen taler allerede her om prikkende nydelsessmerter. Elektrostimulering bruges med passende legetøj i alle intime regioner.Der er ingen grænser for din fantasi! Erelektrosex velegnet til begyndere? Selv begyndere kan vove sig ud i det spændende felt af elektrosex. Her har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer elektrosexlegetøj. Du kan også købe apparater, der er nemme at bruge, og som er særligt velegnede til begyndere, fordi de ikke har så mange funktioner. De elektriske impulser, der overføres, kan løbende justeres af dig.

Det betyder, at du kan nærme dig seksuel elektrostimulation langsomt og gradvist. Du kan også finde ud af mere sammen med din partner og simpelthen vælge det rigtige sæt elektrisk sexlegetøj og tilbehør sammen. Hvis du ikke har nogen erfaring endnu, kan du også vælge en enhed, der leveres med elektrodepuder.Lad dig inspirere af de forskellige produkter, og kast dig ud i et særligt interessant område med erotisk elektrostimulation.Kan elektrosex være farligt for mig? Det er et meget legitimt spørgsmål, for vi taler trods alt om elektricitet her. Først og fremmest skal du vide, at elektrosexlegetøj arbejder med jævnstrøm. Vekselstrøm - dvs. strømmen fra stikkontakten - er den langt farligere strøm. Stimuleringsstrømsapparater omdanner den til jævnstrøm. Det bliver kun problematisk under brug, hvis du sætter dit elektrosexlegetøj fast der, hvor din krop selv genererer strømpulser - dvs. ved hjernen og hjertet.

Det er lige så vigtigt, at stimuleringsstrømmen aldrig løber gennem halsen eller strubehovedet. I sidste ende er den vigtigste grundregel, at strømmen ALDRIG må løbe gennem hjernen, hjertet eller halsen!Hvis du følger denne grundregel, vil du opleve sikker og pirrende sjov med elektrostimulation. Findesder særlige elektrosex-produkter til mænd og kvinder? Mange elektrosex-apparater kan forbindes med forskelligt tilbehør. Her kan du sammen med din partner beslutte, om det skal være et særligt produkt til den ene af jer, eller om I vil have det sjovt sammen. Til mænd kan du finde produkter som pikringe, specielle dilatatorer, analplugs, kyskhedsbælter eller penisbure i det omfattende udvalg af elektrostimulationsprodukter.

Uanset hvordan elektrosex for mænd ser ud i din fantasi, så finder du det her. Til kvinder finder du flotte dildoer og brystvorteklemmer, der er specielt udviklet til kvinder. Der er vidunderlige muligheder for jer sammen. Prøv vores elektrosexhandsker til at berøre og intenst stimulere alle dele af din krop. Eller du kan vælge de selvklæbende elektroder, som permanent kan overføre impulser.Skab din egen personlige elektrosex-oplevelse.Kan jeg kombinere elektrosex med andet BDSM-tilbehør? Erotisk elektrostimulation giver næsten uendelige muligheder for at kombinere det med andet BDSM-tilbehør. Måske binder du din partner fast på sengen og forkæler ham med vores elektrosexlegetøj. Se, hvordan han bliver stimuleret af impulserne fra hårdt til ømt. Hvis du vil gøre din erotiske oplevelse med elektrosex endnu mere spændende, kan du også give din partner bind for øjnene. Det vil gøre jeres oplevelse sammen endnu mere spændende. Du kan også beslutte at kombinere din første session med en mundkurv. Gennemse vores BDSM-tilbehør og bliv inspireret!