Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Apparater til elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

Apparater til elektrisk stimulering 

Vores stimulationsstrømsapparater udløser følelser, der er helt nye, liderlige og ubeskrivelige. Elektrosex kan virkelig ikke sammenlignes med nogen anden erotisk form for leg. De følelser, der kan opstå ved elektrisk stimulation, er simpelthen vidunderlige.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 15 elementer
Vis 1 - 12 af 15 elementer

Vores stimulationsstrømsapparater udløser følelser, der er helt nye, liderlige og ubeskrivelige. Elektrosex kan virkelig ikke sammenlignes med nogen anden erotisk form for leg. De følelser, der kan opstå ved elektrisk stimulation, er simpelthen vidunderlige.


Hvordan virker elektrosex?

Elektrosex, eller erotisk elektrisk stimulation, kommer oprindeligt fra medicinsk fysioterapi, hvor man arbejder med stimulationsstrøm. Det bruges bl.a. til at lindre smerter forårsaget af nerveskader. A Kravet i udviklingen af et produkt til elektrosex er baseret på et effektivt og samtidig sikkert system til behagelig stimulering af nerverne i de erogene zoner. Fokus er på både materialer af høj kvalitet og fejlfri udførelse. Et elektromassageapparat arbejder med jævnstrøm ved lav spænding og er derfor helt sikkert for kroppen. Det henviser til kommunikationsprincippet, hvor kroppen selv bruger strømfrekvenser, der sendes frem og tilbage via nervebanerne mellem hjernen, organerne og sensorerne som hud, næse, øjne og ører.

Impulserne er enten negative og forårsager smerte, eller de er positive. Elektrosex sender impulser, der er stærkere end dine egne nervecellers impulser, så de overstyres med den højere impuls - til prikken og positiv stimulering på et helt nyt niveau. Desuden får erotisk elektrostimulation kroppens egne lykkehormoner, de såkaldte endorfiner, til at blive frigivet. For den erotiske oplevelse betyder elektrisk stimulation også, at den positive følelse af ophidselse bearbejdes hurtigere og dermed opleves mere intenst, og der er simpelthen ikke eller - ved høj intensitet - kun lidt plads til smerte. Kenderen taler her om prikkende nydelsessmerter. Elektrostimulation bruges med passende legetøj i alle intime regioner. Der er ingen grænser for din fantasi!

Er elektrosex egnet til begyndere?

Selv begyndere kan vove sig ind i det spændende felt af elektrosex. Her har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer af elektrosexlegetøj. Du kan også købe apparater, der er nemme at bruge, og som er særligt velegnede til begyndere, fordi de ikke har så mange funktioner. De elektriske impulser, der transmitteres, kan løbende justeres af dig. Det betyder, at du kan nærme dig seksuel elektrostimulation langsomt og gradvist.

Du kan også få information sammen med din partner og simpelthen vælge det rigtige sæt elektrisk sexlegetøj og tilbehør sammen. Hvis du ikke har nogen erfaring, kan du også vælge et apparat, der leveres med elektrodepuder. Lad dig inspirere af de forskellige produkter, og kast dig ud i et meget interessant felt med erotisk elektrostimulation.

Kan elektrosex være farligt for mig?

Det er et meget legitimt spørgsmål, for vi taler trods alt om elektricitet her. Først og fremmest skal du vide, at elektrosexlegetøj fungerer med jævnstrøm. Vekselstrøm - strømmen fra stikkontakten - er den langt farligere strøm. Stimulationsstrømsapparater omdanner den til jævnstrøm. Det bliver først problematisk, når du bruger dit elektrosexlegetøj der, hvor din krop selv genererer elektriske impulser - dvs. på hjernen og hjertet. Det er lige så vigtigt, at stimulationsstrømmen aldrig løber gennem hals eller strube.

I sidste ende er den vigtigste grundregel altid, at strømmen ALDRIG må løbe gennem hjerne, hjerte eller hals! Hvis du følger denne grundregel, vil du opleve sikker og prikkende sjov med elektrostimulation.

Findes der særlige elektrosexprodukter til mænd og kvinder?

Mange elektrosexapparater kan tilsluttes forskelligt tilbehør. Her kan du sammen med din partner beslutte, om det skal være et specielt produkt til en af jer, eller om I vil have det sjovt sammen. Til mænd kan du finde produkter som penisringe, specielle dilatatorer, analplugs, kyskhedsbælter eller penisbure i det omfattende udvalg af elektrostimulationsprodukter. Uanset hvordan elektrosex for mænd ser ud i din fantasi, finder du det her.

For kvinder finder du fantastiske dildoer og brystvorteklemmer, der er specielt designet til kvinder. Der er vidunderlige muligheder for jer sammen. Prøv vores elektrosex-handsker, som rører og stimulerer alle dele af din krop intenst. Eller du kan vælge de selvklæbende elektroder, der kan overføre permanente impulser. Skab din egen personlige oplevelse af strømførende stimulation.

Kan jeg kombinere elektrosex med andet BDSM-tilbehør?

Erotisk elektrostimulation giver næsten uendelige muligheder for at kombinere det med andet BDSM-tilbehør. Måske binder du din partner på sengen og forkæler ham med vores elektrosexlegetøj. Se, hvordan han bliver stimuleret af impulserne fra hårdt til blødt. Hvis du vil gøre din erotiske oplevelse med elektrosex endnu mere spændende, kan du også give din partner bind for øjnene. Det vil gøre jeres oplevelse sammen endnu mere spændende. Eller måske beslutter du dig for at kombinere din første session med en mundknebel. Gå på opdagelse i vores BDSM-tilbehør, og bliv inspireret!