Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Luksus-analpropper

Nyhedsbrev

Luksus-analpropper 

MEO's luksus buttplugs med krystal er kostbare smykker og funkler som ægte juveler! Med den indsatte glittersten giver sådan en analplug variation under sex.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 15 elementer
Vis 1 - 12 af 15 elementer

Hvad er en luksus buttplug med krystal?

En luksus analplug med krystal eller buttplug med krystal er en af de velkendte klassikere blandt sexlegetøj og bruges ofte til at forberede sig til analsex. Ved at indsætte luksus buttpluggen med krystal forstrækkes anus, og lukkemusklen afslappes. Det gør det lettere for penis eller analdildoen at trænge ind senere. Luksus butt plugs med krystal kan bæres af alle køn og er med til at pifte sexlivet op.

Hvorfor bruge en luksus butt plug med krystal?

Ud over det anale forspil sætter kendere pris på andre fordele ved luksus butt plugs med krystal! Ud over at forberede dig på anal penetration kan du også bruge en luksus buttplug med krystal til andre formål. For eksempel synes mange kvinder, at det er meget spændende at bære en luksus buttplug med krystal under vaginalt samleje. Ved at bære en luksus buttplug med krystal bliver skeden lidt indsnævret. Det stimulerer G-punktet og den indre del af klitoris mere intenst. En orgasme mærkes ofte endnu mere intenst som følge heraf. At fjerne den luksuriøse buttplug med krystal har også sin charme! Der er mange nerveender inde i anus. Når du trækker buttpluggen med krystal ud, stimuleres disse nerveender, hvilket kan øge din ophidselse endnu mere. Hos mænd udøver de luksuriøse buttplugs med krystal også et pres på prostata.

Der er mange mennesker, som også godt kan lide at bære en luksuriøs buttplug med krystal i hverdagen. I modsætning til meget andet sexlegetøj gør den særlige form dette muligt uden problemer.

Hvordan ser en luksus buttplug med krystal ud?

Luksus buttplugs med krystal har normalt en konisk form. Den afrundede, smallere ende sikrer, at du nemt kan indføre luksus buttpluggen, mens den tykkere, flade ende sikrer, at luksus buttpluggen ikke forsvinder helt ind i anus. Takket være denne form sidder buttpluggen med krystal godt og sikkert, mens du bruger den. Når først luksus buttpluggen med krystal er på plads, kan du ikke længere flytte den ind eller ud utilsigtet.

Hvordan bruger du en luksus buttplug med krystal?

Først og fremmest: Du bør altid bruge glidecreme under analsex! I modsætning til skeden kan anus ikke selv sørge for den nødvendige fugt, når den er ophidset. Her gælder reglen: mere er mere, så du kan undgå skader. Det er bedst altid at bruge en glidecreme som Aquameo. Hvis dine luksus buttplugs med krystal er lavet af silikone, bør du bruge en vandbaseret glidecreme for ikke at beskadige materialet.

Forbered lukkemusklen!

Din lukkemuskel skal være afslappet, så du kan nyde buttpluggen. Det er ikke så let! Normalt sørger denne muskel nemlig for, at anus er tæt lukket, og at der ikke kommer noget uopfordret ud. Så du skal øve dig i at slappe af i anus. Det kan din partner selvfølgelig hjælpe dig med. Han eller hun kan massere din anus med sine fingre eller tunge. Først når du er klar, kan den luksuriøse buttplug med krystal indsættes.

Indsæt den luksuriøse buttplug med krystal:

Fordel nok glidecreme på den luksuriøse buttplug med krystal og din anus. Tryk derefter forsigtigt den afrundede spids af buttpluggen mod din anus - pres ikke for meget! Før ikke den luksuriøse buttplug med krystal helt ind, men en lille smule ad gangen. Træk derefter pluggen ud igen. Gentag denne proces, indtil luksus buttpluggen trænger let ind og føles behagelig for dig. Tag dig god tid! Hvis du stadig er nybegynder, er det nemmere, hvis du selv fører Luxus buttpluggen ind med krystal. På den måde kan du styre tempoet. Hvis du er mere erfaren, kan din partner selvfølgelig tage over.

Vores tip:

Den nemmeste måde at indsætte luksus buttpluggen med krystal på er at ligge på ryggen og sprede benene. Alternativt kan du også "sidde" på luksus buttpluggen.

Fjernelse af luksus buttpluggen med krystal:

Ligesom ved indføring gælder det samme for fjernelse af luksus buttpluggen med krystal: spar ikke på glidecremen! Men lad være med at gnide det ind i håndtaget - så kan du ikke få ordentligt fat i luksus buttpluggen. Når alt er dejligt glat, kan du forsigtigt trække luksus buttpluggen ud. Det er nemmere, hvis du slapper af i anus.