Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Luksus-analpropper

Nyhedsbrev

Luksus-analpropper 

MEO's luksus buttplugs med krystal er kostbare smykker og funkler som ægte juveler! Med den indsatte glittersten giver sådan en analplug variation under sex.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 14 elementer
Vis 1 - 12 af 14 elementer

Hvad er en luksus butt plug med krystal?

En luksus anal plug med krystal eller butt plug med krystal er blandt de velkendte klassikere blandt sexlegetøj og bruges ofte til at forberede sig på analsex. Ved at indsætte luksus buttpluggen med krystal forstrækkes anus, og lukkemusklen afslappes. Det gør det lettere for penis eller analdildoen at trænge ind senere. Luxury Butt Plugs med krystal kan bruges af alle køn og er med til at pifte jeres sexliv op.

Hvorfor bruge en Luxury butt plug med krystal?

Ud over det anale forspil sætter kendere pris på andre fordele ved Luxury Butt Plug med krystal! Udover at forberede dig på anal penetration, kan du også bruge en luksus butt plug med krystal til andre formål. For eksempel synes mange kvinder, at det er meget ophidsende at have en luksus butt plug med krystal på under vaginalt samleje. Når man har en luksus buttplug med krystal på, trækker den skeden lidt sammen. Det stimulerer G-punktet og den indre del af klitoris mere intensivt. En orgasme føles ofte endnu mere intens som et resultat. Og at fjerne luksus buttpluggen med krystal har også sin charme! Der er mange nerveender inde i anus. Når du trækker butt plug med krystal ud, bliver disse nerveender stimuleret, hvilket kan øge din ophidselse endnu mere. For mænd udøver luksus buttplugs med krystal også pres på prostata.

Der er mange mennesker, der også kan lide at bære en luksus butt plug med krystal i hverdagen. På grund af den specielle form er det også muligt uden problemer - i modsætning til meget andet sexlegetøj.

Hvordan ser en luksus butt plug med krystal ud?

Luksus buttplugs med krystal har som regel en konisk form. Den afrundede, smallere ende sikrer, at du nemt kan indføre luksus butt plug, mens den tykkere, flade ende sikrer, at luksus butt plug ikke forsvinder helt i anus. Takket være denne form sidder butt plug med krystal godt og sikkert, mens du bruger den. Når først Luxus butt plug med krystal er på plads, kan du ikke bevæge den ind eller ud utilsigtet.

Hvordan bruger man en Luxus butt plug med krystal?

Først og fremmest bør du altid bruge glidecreme under analsex! I modsætning til skeden kan anus ikke selv levere den nødvendige fugt, når den er ophidset. Reglen her er: mere er mere, så du kan undgå skader. Det er bedst altid at bruge en glidecreme som Aquameo. Hvis dine luksus buttplugs med krystal er lavet af silikone, bør du bruge et vandbaseret smøremiddel for at undgå at beskadige materialet.

Forbered lukkemusklen!

For at kunne nyde analpluggen skal din lukkemuskel være afslappet. Det er ikke så nemt! Normalt sørger denne muskel jo for, at anus er tæt lukket, og at der ikke kommer noget ud, uden at man bliver bedt om det. Så du er nødt til at øve dig i at slappe af i anus. Din partner kan selvfølgelig hjælpe dig. Han eller hun kan massere din anus med sine fingre eller sin tunge. Først når du er klar, kan du indsætte luksuskrystallen butt plug.

Indsæt luksuskrystallen butt plug:

Fordel nok glidecreme over luksuskrystallen butt plug og din anus. Pres derefter forsigtigt buttpluggens afrundede spids mod din anus - pres ikke for meget! Før ikke Luxus butt plug med krystal helt ind, men altid en lille smule først. Træk derefter pluggen ud igen. Gentag denne proces, indtil Luxus butt plug trænger let ind og føles behagelig for dig. Tag dig god tid! Hvis du stadig er nybegynder, er det lettere selv at indføre Luxus butt plug med krystal. På den måde kan du selv styre tempoet. Hvis du er mere erfaren, kan din partner tage over.

Vores tip:

Den nemmeste måde at indføre Luxus butt plug med krystal på er ved at ligge på ryggen og sprede benene. Alternativt kan du også "sidde" på Luxus butt plug.

Udtagning af Luxus Butt Plug med krystal:

Som ved indføring gælder det samme for udtagning af Luxus Butt Plug med krystal: Spar ikke på glidecremen! Men lad være med at gnide det ind i håndtaget - ellers kan du ikke få ordentligt fat i den dyrebare luksus butt plug. Når alt er dejligt glat, kan du forsigtigt trække luksus butt plug ud. Det er nemmere, hvis du fjerner anus. Det er lettere, hvis du slapper af i anus.