Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Oppustelige dildoer og analpropper

Nyhedsbrev

Oppustelige dildoer og analpropper 

Oppustelige analplugs og dildoer garanterer betagende fornemmelser, for følelsen af at blive fyldt helt ud af en oppustelig dildo eller butt plug er ubeskrivelig.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 41 elementer
Vis 1 - 12 af 41 elementer

Hvad er en oppustelig dildo?

Vi taler om en dildo, hvis størrelse du selv kan bestemme. Det gælder både længden og diameteren. På den måde har du fuld kontrol over den oplevelse, du vil have med dette spændende sexlegetøj! Synes du, at størrelsen er vigtig og skal opfylde dine behov? Så er en oppustelig dildo eller en oppustelig butt plug lige det, du har brug for!

Hvordan bruger man en oppustelig dildo?

Med dette innovative sexlegetøj kan du penetrere dig selv eller din partner. En oppustelig dildo er perfekt, hvis du lige er kommet i gang med sexlegetøj. Det er også muligt at justere størrelsen på den oppustelige dildo under sex. Det er dog vigtigt, at du er afslappet og ophidset, når du indfører den oppustelige dildo. Brug altid en tilstrækkelig mængde glidecreme ved at smøre den på den oppustelige dildo og på dit eget intime område. Det gør penetrationen endnu nemmere og mere behagelig!

Hvilke slags oppustelige dildoer findes der?

Du kan vælge mellem forskellige oppustelige dildoer eller buttplugs, hvoraf nogle er særligt realistiske - små eller store modeller, for det er kun dig, der bestemmer formatet!

For en særlig oplevelse kan du selvfølgelig også vælge en oppustelig strap-on-dildo! Pust dildoen op til den ønskede størrelse, indsæt den og lad dig rive med af den uhæmmede lidenskab...

Hvordan fungerer en oppustelig dildo?

På den oppustelige dildo er der monteret en håndpumpe, som du betjener, indtil dildoen har nået den ønskede størrelse. Derefter bruger du nok glidecreme til at indføre den oppustelige dildo så forsigtigt og smertefrit som muligt. Hvis dildoen er lavet af silikone, anbefales det, at du ikke vælger en silikonebaseret glidecreme. Et vandbaseret smøremiddel som Aquameo fra MEO er mere velegnet, da den oppustelige dildo eller den oppustelige butt plug ellers kan blive beskadiget. Efter brug skal du trykke på ventilen for at lukke luften ud af dildoen eller butt plug.

Hvordan rengør man en oppustelig dildo?

Meget forsigtigt! Når alt kommer til alt, ønsker du ikke, at der skal opbygges bakterier på din oppustelige dildo. For at undgå det bør du rengøre din oppustelige dildo og alt andet sexlegetøj grundigt med et specielt legetøjsrengøringsmiddel som f.eks. vores spray VERYCLEAN efter og før hver brug. Det vil sikre, at dit sexlegetøj altid er hygiejnisk, og at du og dine partnere kan bruge det i mange år fremover. Så sørg altid for, at du har nok VERYCLEAN spray til dit sexlegetøj i huset.

Hvor kan jeg købe en oppustelig dildo?

MEO er en af de førende butikker for sexlegetøj og tilbyder unikke dildoer, vibratorer og masturbatorer. Du kan nyde din seksualitet alene eller sammen med din partner. Hvert sexlegetøj har sin egen funktion, så alle dine erogene zoner bliver stimuleret. Det gælder selvfølgelig også for din partner! Så lad din oppustelige dildo, din oppustelige butt plug eller noget andet sexlegetøj fra MEO gøre arbejdet. Bestil dit sexlegetøj diskret fra MEO!