Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Stor Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems

Den store Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems er et førsteklasses valg til alle, der ønsker en stærkere penetrationsfornemmelse under elektrostimulation. Dens design og funktionalitet gør denne elektrode til en af vores bestsellere til anal og vaginal elektrostimulation.

Mere information

3795/00

tilgængelig

    Mere information

    Den store Torpedo™-elektrode: Den kraftfulde og effektive bipolare elektrode fra E-Stim Systems!

    For dem, der ønsker en stærkere penetrationsfornemmelse under elektrostimulation, er den store Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems et førsteklasses valg. Dens design og funktionalitet gør denne elektrode til en af vores bestsellere til anal og vaginal elektrostimulation.

    Anal og vaginal elektrostimulation er praksisser, der hører til inden for seksuel elektrostimulation og tilbyder unikke fornemmelser, som konventionelt sexlegetøj ikke kan give. Den særlige fascination ligger i den direkte stimulering af nerveenderne gennem kontrollerede elektriske signaler, som fører til intens ophidselse og unikke orgasmeoplevelser. Hvad angår anal og vaginal brug, er disse områder udstyret med mange følsomme nerveender, hvilket gør dem utroligt følsomme over for elektrostimulering. Torpedo™-elektroden er i stand til at frembringe en bred vifte af fornemmelser, fra en let prikkende fornemmelse til en stærk pulsering, og kan tilpasses personlige præferencer via en tilsluttet elektrostimuleringsenhed.

    Nøglefunktioner i den store Torpedo™-elektrode:

    • Bipolær, indsættelig elektrode: Den store Torpedo™-elektrode er en bipolær elektrode, der sikrer afbalanceret og effektiv stimulering både indefra og udefra.
    • Glat og afrundet hoved: Det glatte og afrundede hoved giver mulighed for behagelig anal/vaginal indføring og er derfor velegnet til både begyndere og erfarne brugere.
    • Nem håndtering: Basen på Torpedo™-elektroden har en fræset rille, der gør det lettere at indføre og fjerne den analt/vaginalt.
    • Materialer og udførelse af høj kvalitet: Den store Torpedo™-elektrode er fremstillet af materialer af luft- og rumfartskvalitet, er holdbar og kan skilles ad for at blive rengjort. Elektroden leveres med livstidsgaranti fra producenten.
    • Naturlig fornemmelse og fremragende elektrisk kontakt: De elektriske kontakter på toppen og bunden af elektroden giver fremragende hudkontakt og bedre seksuel stimulering end med andre elektroder.


    Dimensioner og tekniske data:

    Den store Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems er en bipolær elektrode, der kan indsættes, og som er designet til en betagende elektrostimuleringsoplevelse. Med en samlet længde på 135 mm og en indføringslængde på 115 mm er den velegnet til både mænd og kvinder, der ønsker maksimal penetration under elektrostimulation. Elektrodens diameter er 50 mm, hvilket giver en tilfredsstillende fornemmelse, og dens omkreds er 157 mm, hvilket sikrer en stærk tilstedeværelse af den indsatte elektrode. Torpedo™-elektroden vejer 555 gram og giver en tydelig fornemmelse. Til elektrisk tilslutning har den store Torpedo-elektrode to 4 mm-stik i bunden, som forskellige elektrostimuleringsapparater kan tilsluttes (om nødvendigt ved hjælp af vores adaptere). Denne kombination af funktioner gør den store Torpedo™-elektrode til det perfekte valg for elskere af seksuel elektrostimulation.

    Rengøring og pleje:

    Rengøring er enkel: Rengør elektroden med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller VeryClean Spray, og tør den derefter af. Elektroden, inklusive stikkene, skal være helt tørre før opbevaring.

    Dette er den sjoveste måde at bruge Torpedo™-elektroden på:

    For at få en fremragende elektrostimuleringsoplevelse anbefaler vi at bruge vores vandbaserede glidecreme ESHOCK for at lette anal/vaginal indføring af elektroden og sikre optimal elektrisk ledningsevne. Brug ikke silikone eller hybride smøremidler, og bemærk, at kondomer ikke er kompatible med E-Stim Systems-elektroder.

    Den store Torpedo™-elektrode: Førstevalget til vaginal og anal elektrostimulation!

    Den store Torpedo™ giver en imponerende og tilfredsstillende oplevelse for elskere af seksuel elektrostimulation. Den betydelige størrelse kombineret med det sofistikerede design og materialer af høj kvalitet gør denne elektrode til det ideelle valg for alle, der ønsker at opleve vaginal/anal elektrostimulation endnu mere intenst.

    Yderligere detaljer:

    • Stor Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems
    • Type: BiPolar, kan indsættes
    • Samlet længde: 135 mm
    • Længde, der kan indsættes: 115 mm
    • Diameter: 50 mm
    • Omkreds/størrelse: 157 mm
    • Vægt: 555g
    • Tilslutninger: 2 x 4 mm-stik i basen.
    • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhed og kvalitet er altafgørende hos E-Stim Systems.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Evaluering 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Evaluering 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Skriv din egen anmeldelse

          Stor Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems

          Stor Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems

          Den store Torpedo™-elektrode fra E-Stim Systems er et førsteklasses valg til alle, der ønsker en stærkere penetrationsfornemmelse under elektrostimulation. Dens design og funktionalitet gør denne elektrode til en af vores bestsellere til anal og vaginal elektrostimulation.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          30 andre varer i samme kategori: